Slovenski medijski prostor bo kmalu bogatejši še za nov medij (televizija, radio in spletni portal), ki bo pod taktirko SDS – vsaj tako je povedal na SDS festivalu seniork in seniorjev Janez Janša. Tomaž Majer bo končno dobil svoj medijski prostor in bo lahko objavljal svojo resnico.

Glede na to, da so imeli v stranki SDS v preteklosti kar nekaj brezplačnikov (btw. ali se je katera zgodba odvila do konca in smo končno dobili potrditev, da je bilo to vse dejansko povezano) Brezplačnik – časopis Ekspres, Slovenski tednik nič več brezplačni tedenski časopis je ta njihova poteza, da bodo končno imeli svoj medij, kjer bodo predstavljali svojo resnicno resnično korak naprej.

Ko Janez Janša omeni, da bo to medij za poštene volitve, si prav rad predstavljam kako bo vse skupaj izgledalo. Ko omeni, da bo vsak od nas lahko postal solastnik medija, se mi ta ideja niti ne zdi tako neumna.

Namreč, če realno pogledam, naslednje volitve bodo dobili v stranki SDS, saj je levica naredila vse, da bi se znebila svojih volivcev in posledično bodo podjetja, ki še ne bodo prodana vlagala denar v medij stranke, ki bo na oblasti. Volk sit, koza cela.

Glede na to, da noben od brezplačnikov ni preživel v preteklosti – verjetno so bili razlogi povsem drugačni in tudi mediji so imeli omejen rok trajanja, bo tole še zanimivo. Postavlja se mi samo vprašanje – se bo ta medij imenoval Patria, ali Orožje?

janez_jansa_shod