Zdrava atmosfera par let kasneje v komentarjih

Leta 2013 sem pisal o fenomenu Hepi – pozitivna energija se dobro prodaja, ki je bil takrat popularen. Eden izmed komentatorjev je omenil skupino Zdrava Atmosfera (“Veliki vodje” na različne načine prepričujejo kako imajo direktni odnos s Kristusom in korak po korak manipulirajo ljudi…primer je tudi skupina v celju t.i. Zdrava atmosfera) in očitno so sedaj objavo odkrili nekateri privrženci Zdrave atmosfere in Dragutina Barušića / ne vem točno na podlagi česa, ampak komentarji, ki jih puščajo pod objavo me vsak dan znova prepričujejo, da smo si v Sloveniji ljudje zelo različni. Sicer niti ne štekam vseh teh komentarjev, ki so globji, kot je Marianski jarek in kjer je zapisana vsa resnica tega sveta.

Kaj torej pišejo? Če bo kdo dešifriral stvari in jih zapisal v razumljiv jezik, bom zelo zelo srečen:

Zdrava Atmosfera je skupnost razkrivanja resnice, stvarnega med napačnim, pa je žalostno, da jo nevedni naivneži mečejo pod sekto. Iskrenost se ne sme izkoriščati s krivim pogledom na življenje in je narobe…da intelektualen človek ne opazi to veliko razliko med vsemi obstoječimi instituciji, ki radi sledijo inzistiranje interesu, ki je skrito v ozadju. Pa zato javnost namerno z računico kalkulacije oddaljujejo od dobrote, da se nebi rodila plemenitost… pa se zato dotična oseba skriva za anonimnostjo.

ZdravaAtmosfera JE NEVLADNA DRUŽINA KER SE MI UČENCI PREDOBRO UČIMO DA BREZ MORALE NI NOBENE DUHOVNOSTI. Kot slovenka se sramujem anonimnežev, ki kot takšni pljuvajo po intelektualni moči slovenskega naroda. Tako umazani ljudje se v ozadju posmehujejo ampak ne vidijo, da bruhajo po slovenski generaciji, s tem najbolj po svojih lastnih potomcih a na koncu resnica zmaguje in pokvarjenim preostane grenkost s katero so v imenu umazane sladkosti zavajali nedolžne. DRAGI SLOVENSKI NAROD ŠE BOLJE POVEDANO DRAGI INTELEKTUALCI SLOVENIJE KJE SE VAM JE ODPOVEDALA MISEL PA V ANONIMNOSTI VIDITE SMISEL, NEHAJTE SE HECATI Z ZAPRAVLJANJEM ŽIVLJENJA PA PRIDITE.

ZdravaAtmosfera JE NEVLADNA ORGANIZACIJA, KI NI OŠKODOVANA S TEM, DA NE PRISTOPIJO SLABI LJUDJE, KER ŠIBKI ITAK NE POZNAJO PLEMENITOSTI IN ŠKODA JE, DA BI BILI BREME DOBROTI.
DRAGI NEDOLŽNI LJUDJE, ENAKO JE ŠKODA, DA NE PRIHAJATE, KER ČE ŽE VESTE, DA VAS MEDIJI ZAVAJAJO, KAKO VAM NI JASNO, DA VAS ANONIMNEŽI ŠE BOLJ ZAVAJAJO.

Spomnimo se ravnanja z Matijem Gubcem in nimamo se kaj čuditi ravnanju z ZdravoAtmosfero. No, če je tako sem rajši poverjenik ZdaveAtmosfere, kot predsednik takšnih tituliranih, ki v imenu pohlepa, z apetitom zatirajo resnico in s svojo posameznostjo pokopavajo lastnim otrokom otroke … BANDA SE VEDNO STRINJA OKOLI ROPANJA NO, NIKOLI OKOLI PLENA, ZATO MI ZAsrčki SMO NAMENOMA DOVOLILI, DA TA NESRAMNI STAVEK, STOJI V PACANJU, DA BI ČIM VEČ SLABIH IN ŠIBKIH ČIM MANJ MOTILO SRČNE V ZDRAVIATMOSFERI … Lub’ Slovenc’ upam, da ne prevladuje cinizem, čeprav pri vseh šolanih, lahko gledamo kontinuiteto tlačenja plemenitih, ampak priporočam, da si vsi skupaj zaslužimo svobodo dobrote, ker edino takrat potomci ne bodo nikoli ogroženi.

A še dandanes krivo verniki govorijo da je Sv.Rimokatoliška cekev sekta. A to je narobe, ker je edina, ki pomaga in spodbuja ohranjati družine in najbolj zagovarja moralo v človeku – pa je od tistih ki so najbolj nemoralni najbolj popljuvana. Take pa so vedno zgodovinske poti. Tako znanje ni samo od naivnežev, temveč je od duha zla preko učenih in takšni ljudje najboljše mislijo o sebi, a se najmanj zavedajo, da zlo obstaja.

MI IZ NEVLADNE SKUPINE ‘ZdravaAtmosfera’ PREDOBRO VEMO, KER NAS Z IZVIROM IZVORNI UČITELJ DRAGUTIN BARUŠIĆ UČI, DA SO SAMO BOLANI ZABITI POSREDNIKI ALTERNATIVNIH SLEDI, SKRITI ALI POD PSEVDONIMOM ALI POD ANONIMNOSTJO, VSE SAMO ZATO, DA NE BI RAZKRILI, DA JIM JE ALTERNATIVA HOBI, KER SE OD NEČESA, KAR JE PREFERIRANO, MORA PREŽIVLJATI IN JIM NI MAR ZA LASTNI NAROD, TEMVEČ ZA POKVARJENOST. TAKŠNI PREMAZANCI Z UMAZANIJAMI ŽIVOTARJENJA SO POVSOD V JAVNOSTI NARODU OGABILI ŽIVLJENJE, A MI ‘S SRCEM ZA’ SMO JIM NAJVEČJA MOTNJA, KER VEDO, DA SO ISTI ČAS RAZKRITI, KO SE UČENCI ZdraveAtmosfere NAUČIJO SPREVIDETI IN NE SPREGLEDATI … DRAGI RAZISKOVALCI, PROSIMO VAS, DA Z GLEDANJEM RES NE SPREGLEDATE, PA SE PRIDITE NAUČIT SPREVIDETI, KOLIKO JE ČLOVEČEN NAŠ ORIGINALNI UČITELJ. KER SAMO ZARADI NJEGA STE Z LASTNOSTJO BOLJŠI ČLOVEK IN Z NAMI VEČJI PROCENT SOČLOVEČNOSTI V SVETU.

Hvala ti učitelj Drago, da si me naučil, da ne nasedam anonimnežem, ki sodijo in bodo sojeni. In se ne trudijo postati boljši človek in garantirati s progresijo biti dobrota. Ker se tolažijo z zapravljanjem časa v anonimnosti, namesto s trudom pomagati sebi in v narodu skrbeti, da naivni in dezinformirani postanejo poslušni Božji prošnji.
Pa te vabim anonimnež, da se razkriješ, očistiš svoje umazane možganske vijuge z rednim čiščenjem-učenjem in častno stopiš na pravo pot delovanja za narod.

Kot slovenka se sramujem anonimnežev in pseudonimnežev – sem ljubiteljica alternative in ne samo slovenski trg temveč širše po balkanu in evropi sem konzumirala in edini človek, ki ni sramni posredovalec new agea ali kakšnega drugega bluzenja je učitelj nad učitelji Dragutin Barušić, kjer egoisti spoznajo koliko so mizerni in kako z logiko škodujejo… Popolnoma mi je razumljiva (čeprav za zlobnosti ni opravičila) nepromišljenost površnih lovcev na poznanost ker so plitki zavajalci nedolžnih v narodu in jim je potrebno da se zberejo v bando, da bi iz pasti s čudnimi vabami narodu obvladali šerifa. Kako je žalostno za slovenca, da se ima za evropejca z balkanskim podtikanjem…to je tako butasto, da samo tupi sikajo, da je morala sektašenje in tako sekajo sebi družini žlahti narodu možnost rasti v razvoju boljšega človeka – ŽALOSTNO JE, DA JE POMEMBNEJŠI POHLEP NA DENAR Z NAMENOM SUROVEGA APETITA NAMESTO DA BI SE SOČLOVEČILO ČLOVEKA DO ČLOVEČNOSTI.

DRAGI ANONIMNEŽ,Z PISANJEM TVOJIH LAŽI O NEVLADNI DRUŽINI ZDRAVA ATMOSFERA ,S SVOJIMI NA FIN NAČIN PRIKRITO V CELOFAN ZAVITO LAŽ POVZROČAŠ OGROMNO ŠKODE ČLOVEKU POSLEDIČNO VSEM NA TEM PLANETU.SAJ VERJETNO TI, KI TROSIŠ TE LAŽI,VEŠ,DA JE CIVILIZACIJA NA ROBU OBSTANKA IN POTREBUJE,DA ČLOVEK SPOZNA SAMEGA SEBE IN RAZVIJE SVOJE SPOSOBNOSTI,DA NARODI NE BODO ŽRTEV VSE TEŽJIH OK OLIŠČIN IN BODO LAHKO USPEŠNO SOUSTVARJALI SVOJE SKUPNOSTI TER ZAGOTAVLJALI R AZVOJ IN VARNO PRIHODNOST ZANAMCEM.ČE PA TEGA NE VEŠ,ČE SAMO TVOJA RAČUNICA V TEBI ŽIVI,O NAJVEČJI VREDNOTI KI JE DOBROTA SLEDU NI, OGLASI SE V ZA,DA SE Z VREDNOTAMI PRAVIMI SPOZNAŠ.SREČAL BOŠ NAJBOLJŠEGA.PRIJATELJA NAŠEGA LJUBLJENEGA UČITELJA PREROKA DRAGUTINA BARUŠIČ,KI JE ČISTA LJUBEZEN LEPOTA DOBROTA BOGASTVO

Dragi Bog nam je vsem dal povezavo z njim, to je molitev. Vsak trenutek nam da možnost, da smo z njim povezani, če se molitve prispomnimo. Dal nam je možnost izbire, da smo dobri in dobrota, če se dobrote prispomnimo. Ampak nekje se je očitno zataknilo, da se velika večina nekako ne prispomni molitve in dobrote. Če bi se, bi nam bilo mnogo laže na tem ljubem svetu.
In zato hvala Dragemu Bogu za nevladino družino Zdrava Atmosfera in učitelja, preroka Dragutina Barušića, ki nas vodi korak za korakom, brez odstopanja v smeri dobrote za dobro vseh v narodu.

Takle mamo. Mene je strah, da se ne bo zgodil kakšen skupinski samomor.

dvojna_mavrica1

  1. Zdrava atmosfera par let kasneje v komentarjih
   Samo za nevedne naivneže obstajajo komentarj – Zdrava Atmosfera pa deluje z dialogi, da bi se čim več naroda prebudilo in zato pustimo, da anonimneži, to kar sejejo tudi požanjejo.
   No super je biti naraven človek, ampak od divjanja do udomačenja je dolgi proces – mi pa imamo dovolj časa, da bomo eden drugemu postali dobri vrtnarji za plemeniti vrt. Ravno zaradi takšnih kot si ti, svet drvi v propad, ker si nikoli ne upajo tvegati, da bi se sami srečali z čisto dobroto in plemenitostjo kot je naš Legendarni Učitelj in Prerok Drago – pa zato ni podvigov.
   Če bi se rad naučil promišljati in razumevati, bodi radoveden in se nam pridruži v stvarni šoli življenja, Z Eenim in Edinim Pravim Učiteljem Dragutinom Barušić… drugače ne bo znanja, kajti površni koraki ne gredo dlje od plitke hoje in kjer ni globine ni posejanega kvalitetnega semena pa je posledica revščina zaradi bluzenja… Če želimo iz otrokov narediti dobre viteze – jih moramo soočiti s seboj, da bi se naučili, ne samo bojevati temveč, da se naučijo biti trenerji .
   A če človek v sebi nima razloga, biti dobrota bo s surovostjo vedno žel škodovati plemenitosti… Kajti slabim s šibkostmi je znanje nedotakljivo…Zdrava Atmosfera je vaba ne past in res imaš čast, da nas lahko spoznaš in prenehaš zavajati nedolžen narod, ki zaradi takšnih kot si ti, še bolj drvi v prepad… Saj ljudje, ki preveč iščejo formo nikoli ne dosežejo norme

   Predstavnica Zdrave Atmosfere Anica Berginc

 1. Vera je opij za ljudstvo.
  Tisto, ki ne zna ali upa misliti s svojo butico.

 2. Zdrava atmosfera par let kasneje v komentarjih
  MNOGO VEČ, KOT ŽE TISOČ LET NAS DRAGI BOG GLEDA, PA VSAKIČ, KO SE VPLETE IZPADE, DA SE PREPOZNO VPLETE, TAKO ZDRAVAASTMOSFERA PUSTI PRIZADETE, DA ŠE BOLJ POKAŽEJO NAGNJENOST NA PROVOCIRANJE IN S TEM SE ŠE DODATNO POTRDIJO TER SAMI SEBI SKOPLJEJO JAMO.
  11. julij, 2015 had razmišljanja 1 komentar
  Leta 2013 sem pisal o fenomenu Hepi – pozitivna energija se dobro prodaja, ki je bil takrat popularen. SRAM TE NAJ BO, DA SI SLEDILEC POPULARNOSTI IN TOLIKO VREDEN, KOLIKOR IMA POPULARNOST ROK TRAJANJA. ČE BI BILA ZDRAVAATMOSFERA POPULARNA, BI TI BIL PARAZIT, KI BI ŽELEL BITI ZARADI NJE GLAVNI IN SLAVNI, AMPAK SREČA JE, DA SMO MI IZ ZDRAVEATMOSFERE MIMO IMIDŽA, KER NAM NI DO TRENDA, NITI DO LAŽNEGA FRENDA. Eden izmed komentatorjev je omenil skupino Zdrava Atmosfera in očitno so sedaj objavo odkrili nekateri privrženci Zdrave atmosfere in Dragutina Barušića / ne vem točno na podlagi česa, ampak komentarji, ki jih puščajo pod objavo me vsak dan znova prepričujejo, da smo si v Sloveniji ljudje zelo različni. NAJPREJ SI TI TISTI, ISTI KOMENTATOR, KI JE ZARADI INATA Z MOŽGANSKIMI VIJUGAMI SLEP, DA BI PREPOZNAL , DA V ZDRAVIATMOSFERI NI TISTIH, KI BILI SLUGE MODERNOSTI, KER TAKŠNI SRAMOTIJO SAMI SEBE, GLEDE NATO, DA SE MODERNOST MENJA, KOT ZNAMKE SRAJC IN TO SO IZDAJALCI LASTNEGA NARODA, TAKŠNI PLENILCI NEDOLŽNIH KOT STE, SO LOVCI NA AVTORITETO, PA SE PODKREPIJO Z IMENOM PSEVDONIMKO, S PRIIMKOM ANONIMNEŽ, DA BI LAŽJE VARALI SLOVENSKE DRUŽINE Z ŽIVOTARJENJEM TOLAŽENJA V ISKANJU ZABAVLJANJA, TAKO PREGANJATE SVOJ ČAS, SICER BI DRUGAČE BILI SAMOMORILCI. Sicer niti ne štekam vseh teh komentarjev, ki so globji, kot je Marianski jarek in kjer je zapisana vsa resnica tega sveta. KO BI TI BIL INTELEKTUALEC, BI VEDEL, DA KOMENTAR NI NIKOLI POGLED NA TOČNOST IN ČE BI BIL OČE LASTNE HČERKE, BI SI OD SVOJEGA ZETA ŽELEL, DA NJEGOVA PROŠNJA NI KOMENTAR, ČE PA SI ŽELIŠ, DA JE KOMENTAR, NI ČUDNO, DA SI TUKAJ KJER SI, V ZAHRBTNOSTI IN PRIDI, DA SE BOŠ ZAČEL UČITI IN TAKO BOŠ POŠPARAL NAROD OD BLUZENJA. Kaj torej pišejo? OČE TI JE KUPIL ŠOLO, SI RAZVAJEN SIN, ČE SI SPLOH MOŠKI, ČE PA NISI, SI PA RAZVAJENKA, VSEENO SI RAZOČARAN NAD VSEM, KAR IMAŠ V ŽIVLJENJU IN TAKO SI V BISTVU LJUBOSUMEN NA NAŠEGA LJUBLJENEGA UČITELJA DRAGA IN TO ŠE BOLJ POKAŽI SLOVENSKEMU NARODU. Če bo kdo dešifriral stvari in jih zapisal v razumljiv jezik, bom zelo zelo srečen. NISI SAMO NESREČA SVOJIH STARŠEV, TEMVEČ CELEMU SVETU, KER TI RAZEN LASTNE RITI, NI NIČ SVETO, NO V SEBI NAJBOLJŠE POKAZUJEŠ, KO SPREGOVORIŠ, BI SE IGRAL ZNANJA LAHKO, DAJ GREMO – NETOPIR BI SE PREDSTAVLJAL, DA JE GOLOB, AMPAK ZDRAVAATMOSFERA NIMA ROK TRAJANJA, TI PA GA IMAŠ, KO TI BOMO PRIŠLI NA SLED. Takle mamo. RES JE TO GOVORIJO ODPADNIKI, KATERIM JE JOINT USODA. ČE NI DRUGEGA JE KVANITETA DOBRA. Mene je strah, da se ne bo zgodil kakšen skupinski samomor. RAVNO SI POTRDIL PRIZNANJE, KATEREGA BRALCI POTREBUJEJO, KER MORAJO ČIMPREJ IZVEDETI, KATERI SO KOMENTATORJI IN KATERI ZNAJO IMETI POGLED NA TOČNOST … TISTI, KI NAREDIJO SAMOMOR, SO GA VEDNO NAREDILI IZ KAKRŠNEKOLI SKUPINE, VERJETNO SO OTROCI MAME IN OČETA, GLEJ GLEJ SKUPINO, GLEDE NA CELO FAMILIJO IN ČE SO POLNOLETNI SO VERJETNO TUDI ZAPOSLENI IN JE FIRMA SKUPINA, ČE PA NISO ZAPOSLENI, SO MEŠČANI SKUPINA, ČE PA ŠE TO NI, JIM JE NAROD SKUPINA … LAHKO BI REKLI, DA JE RASA SKUPINA, NA KONCU ČLOVEŠTVO IN PRIZNAJMO SI, DA JE CIVILIZACIJA SKUPINA … ZARADI NAZADNJAŠKE INTELEGENCE, SI ZAOSTALA INTELEKTUALNOST IN NE SKRBETI, NAŠ LJUBLJENI UČITELJ DRAGO TE NE BO POHODIL, ŠE MANJ, NE BO TE POVOZIL, PRIDI IN ZATO NE DIVJATI Z NORENJEM BEŽANJA V NAPADE, KER ČE BOŠ, BOŠ KMALU SLOVENSKEMU NARODU CIRKUSANT IN HVALA TI, DA SI POKAZAL SVOJE DOMET LASTNEGA LIMITA.
  Poverjenica ZdraveAtmosfrere Carmen Rogelšek

  1. Smem vprašati, kaj ste želeli povedati?

   p.s.: da o pravopisu niti ne govorimo, kajne?

   1. verjetno te nagovarjajo, da igras hudica, prinasalca teme. no, prinasalca bolezni, ce se ze imenujejo zdrava atmosfera. :) vsaka resna zgodba in ideologija ima junaka in zlobneza.

 3. had kaj si dobil v zameno za to reklamo. brezplacno 1letno clanarino? individualni trening s prerokom dragutinom? 13 devic ob vstopu v zdravo atmosfero? dirktna rdeca (ups, komunajzeri so res vsepovsod) linija z bogom?

 4. Res si butl – ne butelj, kot se pravilno slovensko piše, ker si v svojih zapackanih možganskih vijugah daleč od pravilnosti. Vsak pošten človek ve, da ne gre pljuvati in očrniti, da ne rečem obsojati, ker se tebi v tvojih skisanih možganih tako zdi. Če bi rad pisal o ZdraviAtmosferi, izvoli, pridi lepo k Učitelju Dragutinu Barušić, ki je ustanovitelj nevladne družine ZdravaAtmosfera, sooči se z resnico, posledično seveda tudi s svojo omejenostjo, potem pa se pokaži, kdo in kaj si. Dober človek se bo vedno odločil za učenje, da bo koristen sebi in narodu. A butl se samo navzven dokazuje, v resnici pa od njega za nikogar ni nič od nič.
  Tako si bebast, da ne vidiš dlje od nosu in toliko si slaboumen, da z dolgim jezikom sam sebi ustvarjaš rep. – Vam, ki ste šolani, prek dvoma, dokazovanja ega in prepričevanja logike vlada sam nečastni, a temu nevednemu ljudstvu (neveden ga imenujejo šolani ljudje), ki zna moliti ali biti hvaležno, je vodja Dragi Bog, z zaupanjem je nemudoma med ljudmi in v ljudeh. A samo šolani sebe oddaljijo, ker mislijo, da so sami, namesto da bi razumeli, kako iz njih govori duh zla in na njihovo žalost ne Božji, kar pomeni, da človeka ali z dezinformacijo obseda hudi duh ali z informacijo navdihuje Dragi Bog – ker raje želite zlo, je vaš radio in vi negativna frekvenca, da ste lahko drugemu človeku frustracija.
  A ker si navkljub šolanosti (saj nešolani, a izobraženi ljudje nimajo časa, da se blogajo, ker raje ubogajo Božje Prošnje in delujejo v duhu dobrote, kako biti koristen za druge) zabit, pa praviš, da ne razumeš, ti povem po domače. Kdor sodi, bo sojen, ker žanjemo to, kar sejemo. Žalostno je, da šolan človek gleda samo na svojo rit in dolgčas preganja s tolaženjem v zabavanju. A svetu v resnici vlada zlo. Ali si morda toliko naiven in neveden, da ne vidiš, da vse to, kar se dogaja na svetu vodi v neizbežno tretjo svetovno vojno? In še si toliko pokvarjen, da namesto, da bi svoj blog uporabljal za ozaveščanje naroda, da bi pomagal nedolžnim, da jih rešiš najhujšega, o ne, ti se raje ven mečeš z blatenjem edinega, ki mu je še kaj mar do človeka ras človeštva civilizacije, Preroka Dragutina Barušić. Nikar si ne domišljaj, da veš, ker ne vidiš dlje kot do konice svojega nosu. Vendar, če nam je svet neviden, to ne pomeni, da ne obstaja. Pa se raje potrudi, da razširiš svoja obzorja in pridi na delavnico, lahko v Ljubljani ali Celju, namesto da zavajaš nedolžne z lažmi in neznanjem.
  Jadranka Oblak, profesorica slovenščine

  1. Sveta Poverjenica Tovarišica Jadranka mi prosim zaupate kje se lahko oglasim v Celju?

 5. ZDRAVA ATMOSFERA SE VEDNO ZNOVA S PLEMENITOSTJO ZA DOBROBIT NARODA BORI,DA ČLOVEKU NARODU POMAGA,DA GA PREBUDI IN GA IZ LABIRINTA ZGODOVINSKIH NAVAD NAPOTI,KER ZARADI NEVEDNOSTI IZ NEZNANJA O UČENJU RESNICE IN SPOZNAVAJU STVARNEGA ŽIVLJENJA, VSAK PO SVOJE BLUZI IN ZATO JE SVET V MALORI.
  ZDRAVA ATMOSFERA DELUJE Z DOBROTO ZA ČLOVEKA NAROD ČLOVEŠTVO CIVILIZACIJO.
  RES SI NAIVEN,NAVADEN IN POVPREČEN,DA TE ZADEVEDE POPULARNOSTI,KI SO OD SAMEGA SATANA IN LEPO ZAVITE V CELOFAN, POTEGNEJO S SABO IN JIM SLEDIŠ ZARADI NEZNANJA,TAKO BLUZIŠ IN TAVAŠ V TEMI IN SI IZGUBLJEN V
  LABIRINTU LAŽI.
  ANONIMNEŽ,RES SI KOMENTATOR NEVEDNOSTI IN NEZNANJA,DA SLEPO POPULARNOSTI S SLEDENJEM SLUŽIŠ IN Z ZAVAJANJEM SVOJEGA DOLGOČASENJA V ŽIVOTARJENJU Z RAZOČARANOSTJO NAROD RUŠIŠ .
  S TEM SI POKAZAL KOLIKŠEN TI JE DOMET RAZUMEVANJA ŽIVLJENA.

  Poverjenica ZA Štefka Ozmec

 6. Ali je pogoj za vstop v sekto IQ številka noge?
  Ali bo čreda po smrti svojega velikega vodje razpadla, ali bodo samo zamenjali ime?
  Ali ste na svojih sestankih vsi pod vplivom določenih substanc, ali samo nekateri?
  Ali je za včlanitev v sekto potreben lastnoročen podpis, ali lahko pristopnico podpiše kar veliki vodja, z velikimi črkami in velikim kulijem?
  Ali veliki vodja sprejema samo velike bankovce?
  Ali veliki vodja premaga Chucka Norrisa?
  Ali je veliki vodja večji od največjega slovenskega pesnika?
  Ali je veliki vodja ob rojstvu res meril 90 cm?
  Ali?
  ?

  1. dvoglav 07/12/2015 at 15:16 – Odgovori

   Izbral si si dobro ime verjetno te ni spustilo notri, če bi napisal rogati. Škoda je, da imaš dve, pa še ene glave ne znaš uporabljati – no če si moški imaš res dve glavi, pa imaš zato še večji problem, ker ne veš kaj bi z njima počel, ker jih že dolgo nisi očistil in oplel, pa jih je plevel prerasla zato pa noriš, ker na gnoj si ne želiš.

   Ali je pogoj za vstop v sekto IQ številka noge?
   Poglej se v ogledalo, da se boš prepoznal, da z takimi bedaki kot si ti, se človek ne more pametno pogovarjati. Dragi Bog je dejal ne mečite bisere pred svinje.

   Ali bo čreda po smrti svojega velikega vodje razpadla, ali bodo samo zamenjali ime?
   Si pa res zabit, a je po smrti Jezusa Kristusa, Krščanstvo propadlo – semena dobrote in vere, vedno padejo na plodna tla, le pokvarjene in obsedene od duha zla, kot si ti, Dragi Bog nikoli ne obdari, ker si izdajalec Božjega v sebi pa okoli tebe vse smrdi, da vse od tebe zbeži, ker v tebi ni niti p-od plemenitosti, ostal pa je samo prazen um, prazna duša in prazno srce, ki niti svojega imena in priimka ne ve.

   Ali ste na svojih sestankih vsi pod vplivom določenih substanc, ali samo nekateri?
   Če je človek plemenit je od dobrote opit…a to tebi ni poznano, si preveč zabit, da bi to prepoznal, saj bi se tako izdal, pa bi te tako hitro prepoznali, v kateri grezni jami bi te iskali.

   Ali je za včlanitev v sekto potreben lastnoročen podpis, ali lahko pristopnico podpiše kar veliki vodja, z velikimi črkami in velikim kulijem?
   Dobro reklamiraš sebe, kajti vsak, ki ima vsaj malo pameti, te bo prepoznal, da se samo sektaši, se skrivajo, kot kot anonimneži, ker se še svoje lastne sence bojijo, da jih ne dobijo in jih prepoznajo ter jih v čno lukno dajo….Veliko bolje bi bilo, da bi imel toliko jajc – ali jajčnikov( če si ženska), da bi si upal pred našega Legendarnega Učitelja in Preroka Dragota stopiti in se z njim na delavnici iz oči v oči pogovoriti. Saj Plemenitost Učiteljeva je velika, da vsak ga lahko spozna samo če pogum v sebi ima…

   Ali veliki vodja sprejema samo velike bankovce?
   Si pa res zabit in verjetno tudi zapit, pa te je pamet zapustila, ker so ti nekje zaradi pohlepa po pomembnosti možgane oprali in te nategnili, da sedaj več ne prepoznaš niti zlata od blata. Saj si čisto hipnotiziran in obseden zaradi ljubosumja, ker ti ni uspelo, da bi nedolžni narod zapeljeval s svojimi glupostmi in kupljenimi certifikati, ki si jih dobil od razno raznih kvazi učiteljev. Če bi bil vsaj človek, bi v tebi narod človečnost prepoznal in bi se ti tudi z srcem daroval,… prav tako pa bi do sedaj že lahko prepoznal, da dobroto se na da kupiti, temveč se je potrebno iz spanja prebuditi in se ozavestiti iz pozabe, da so vrednosti vrline izvrstnosti pravi zaklad naroda. A samo bitje dobrote ima lepoto uma, ker ima dušo bogastva, ki nosi srce ljubezni v darovanju sebe sočloveku in svetu, da bo v cvetu…to pa je naš Prerok Drago. A ker v tebi ni toliko dometa,ker imaš v glavi preveliko prometa, da bi lahko razumeval kako dobrota deluje ko se s plemenitostjo za vsako dušo daruje. Ali veliki vodja premaga Chucka Norrisa?Samo iskrenost svetost zdravi če je človek pravi, kajti sreča je, da se Naslednikov Odvetništva Milosti Odpuščanja ni mogoče varati in prevarati…da takoj ne bi opazili, s kom imajo opravka. Ali je veliki vodja večji od največjega slovenskega pesnika? Učiteljeva Veličina je za bedake kot si ti, znanstvena fantastika, ker si limitiran v umu.

   Ali je veliki vodja ob rojstvu res meril 90 cm?
   Živlenje te izgrajuje in te oblikuje, da te v plemenitost izgradi ali pa v škart robo kot si ti, katero bi potrebovali v škatlo zapreti in jo na smetišče odvreči. Pa še tam bi tako s svojo pokvarjenostjo smrdel, da bi te potrebovali takoj zažgat in te vragu v roke dat.

   Ali?
   – ni ali, vsak lahko prepozna, da v tebi ni nobenega mega bajteka. Zato pa se pridi učit in Svetega Duha v sebe spustit, kajti če nekdo samo se poserje povsot, bo ravno to požel in se na lastni drek ujel. Toda nikoli ne pozabi, da za svoje grehe boš pred Dragim Bogom sam, ampak te ne bo prepoznal, ker ti si ga kot Juda izdal. Res pa je da se še vedno lahko pokesaš in se prideš učit in končno v življenju pravo vodstvo dobit – ker edini ki te lahko reši iz satanskih pasti, je moj/naš / morda, če že ni vse prepozno bo tvoj Lastni Učitelj Prerok Drago Barušić, pred katerega bi moral po klekniti in ga milosti in oprosta prositi, drugače ti bo močno vroče postalo, da se boš pričel cediti in kot spužva izcediti.

   Žalostno je, da se na bloku lahko registrirajo anonimneži.To si nebi smeli dovoliti in potrebno bi jih bilo takoj odstraniti, a ne, da se dovoljuje z lažmi zapeljevati nedolžni narod, ki blati Zdravo Atmosfero in uničuje trud in znoj našega Učitelja Preroka Dragota Barušić, ki se edini bori kot dobrota za sočloveka in svet. Res je da tam kjer je dim je tudi ogenj – toda škoda ki se dela se ne dela nam ampak celotnemu človeštvu in svetu. Pred dragim Bogom bo vsak posameznik odgovarjal za svoje grehe.

   Predstavnica Zdrave Atmosfere Anica B.

  2. TVOJ PSEVDONIM GOVORI DA SI TI SEKTA, TO JE PODOBNO – VOHUNOM, KI PRAVEGA OBTUŽUJEJO DA JE VOHUN, DA BI LAHKO ZMOGLI NADALJEVATI DELATI ŠKODO. GLEDE NA TO, DA STE KLOVNI RONIJA KORDIŠA, KI NI POROČEN A ZAKAJ BI BIL KO IMA STOTINE NAIVNIC KATERE SEKSUALNO IZKORIŠČATE IN TO JE KRIMINAL KATEREGA BODO MEDIJI IN POLICIJA RAZISKOVALI, NE SI MISLITI, DA BO DOLGO TRAJALO. NO DAJMO, VKLJUČIMO ČIMVEČ JAVNOSTI, VSEENO JE, KER VAS JE KOT PLEVELA V VSEH INSTITUCIJAH, AMPAK NAROD RABI TO SPOZNATI. KAR SE TIČE POSMEHOVANJA, NISO VSI BUTLI KOT VI, DA SE NE BI RAZVEDELO, DA TO DELAJO SAMO BUTLI NA KUBIK S TITULAMI PRIDOBLJENIMI POD MIZO, TOLIKO O IQ S SIKANJEM IN SEKANJEM. ČE JE SEKTA BITI KRISTJAN, TO JE SPOŠTOVATI DRAGEGA BOGA JEZUSA KRISTUSA, TAKRAT NAJ SE SVOBODNO CEL SVET POIMENUJE SEKTA, VI IMATE KULTNE URE ČRNE MAGIJE, NE MI. O VAŠEM UKVARJANJU SMO OBVESTILI UČITELJA IN JE REKEL SUPER, NAJ SE ŠKART POKAŽE.

   Pripravnica ZdraveAtmosfere, Ana Goltez

  3. Ali veliki vodja sprejema samo velike bankovce?
   PROSIMO VSE BRALCE IN CELO JAVNOST, DA SE BREZ NOBENIH SKRIVNOSTNIH IGRIC LAGANJA IN IZZIVOV PODTIKOVANJ Z VESELJM ČIM PREJ SOOČI, KAR BO PRIPOMOGLO, DA SE SPREVIDI RESNICA IN RONI HVALA TI, DA S SVOJIMI LJUBOSUMNIMI LOPOVI RAZKRIVAŠ KAKO ZAVAJAŠ NEDOLŽNE LJUDI, DA BI MOGOČE ŠE KAKŠNEGA SLOVENCA DENARNO OBRNIL NA SVOJO STRAN, NI ČUDNO, DA SI RAZOČARAL SVOJE STARŠE ZATO SI VSI SKUPAJ SVOJO LASTNOST SKRIVATE V PSEVDONIME IN ANONIME.
   poverjenica Carmen Rogelšek

 7. Pozdravljeni g. Kordiš,
  zakaj smo se oglasili pripadniki ZA, ker na vašem blogu Anonimni inteligencijsko zaostali zaključujejo, kaj je morala, torej skrb za moralo opisujejo kot sekto. Da se obrani resnica, kar si – upam – želite na vašem blogu, smo v zadnje pol leta imenu nevladne organizacije ZdravaAtmosfera večkrat zahtevali odstranitev anonimnega komentarja pod vašim člankom, česar niste storili in ne smemo dovoliti, da v narod prihajajo dezinformacije o ZA in učitelju Dragutinu Barušiću. V komentarju gre za očitno neosnovano zlonamerno namigovanje in namerno blatenje dobrega imena naše organizacije in njenih članov v javnosti. Ne glede na to, da navajate v pravilih igre “da Komentarji izražjo izključno stališča posameznih komentatorjev in niso povezani, ali kakorkoli spreminjani s strani urednika tega bloga.” ste kot urednik odgovorni, da bralci vaših blogov prejmejo pravilne informacije. Naša nevladna družina ZdravaAtmosfera funkcionira za progresijo človeštva z garancijo za napredek, za ohranjanje vrednot in človečnosti ter nimamo nobene povezave z osebami, omenjenimi v vašem članku. Žal nam je, da namesto da bi podprli naše prizadevanje za pozitivno obveščanje naroda in skupno pripomogli našemu razkrinkavanju alternativcev plagiatov nategunov tipa “Hepi” ter prizadevanjem za bolj človečen svet, še naprej dezinformirano nasedate insceniranim Anonimnim objavam – brez vpogleda v dejstva. Pridite na delavnico, lahko v Ljubljani ali Celju, namesto da zavajate nedolžne ljudi z neresnicami.

  Zalica, poverjenica ZdraveAtmosfere

 8. HITRO STE IMELI SESTANEK, AMPAK TO VAS BO ŠE BOLJ RAZKRILO.HVALA DRAGEMU BOGU, DA NISMO LOVCI NA PLEN KOT VI. MI NE POTREBUJEMO PUBLIKO TAKO KOT VI, ZATO SE NE REKLAMIRAMO. NO, VSEENO HVALA VAM ZA BREZPLAČNO REKLAMO.

  MARJANA VELIKONJA POVERJENICA ZDRAVEATMOSFERE

 9. DEKLARIRAŠ SE V PSEUDONIMU HAD-TO JE GRŠKO PODZEMLJE ALI DRUGAČE POVEDANO PEKEL.SKRITO REKLAMIRAŠ ČNO MAGIJO IN JO PODTIKUJEŠ ZDRAVI ATMOSFERI.
  TEH TRINAJST DEVIC V ČRNI MAGIJI SO SATANOV POIZKUS,DA BI RODILE TRINAJSTERICO,KI BI ZAVAJALE NAROD V IMENU KOPIJE JEZUSA KRISTUSA IN NJEGOVIH DVANAJST APOSTOLOV,KI BI ZAPELJALI NAROD V KAOS.A TO JE,DA SATAN UKRADE DUŠE VSEH LJUDI.
  SRAM TE NAJ BO BEDNIK,KER SLOVENSKE DRUŽINE TERORIZIRAŽ,NE SAMO Z ZOPRNOSTJO,AMPAK S COPRNOSTJO.A ŽALOSTNO JE,DA TI IN TEBI PODOBNI ŽELITE TO PODTAKNITI ZDRAVI ATMOSFERI.NAS V ZDRAVI ATMOSFERI SKRBI,DA SLOVENSKA JAVNOST SEBI DOVOLJUJE TAKŠNI EMBECILIZEM.AMPAK JE JASNO,ZATO KER KAR NAENKRAT Z NEKAKŠNIM TEČAJEM ZAPOSLENI V INSTITUCIJAH POSTAJAJO TITULIRANI NA OSNOVI PLAČENEGA CERTIFIKATA,DOVOLJ JE PRIJAVA NA TEČAJ,KATEREGA NI POTREBNO NITI OBISKATI,SAMO NEKAJ VEČ DENARJA JE POTREBNO NA CENO CERTIFIKATA DODATI. IN LEJ,LEJ MOJSTRA,KAR NAENKTAT SO V DRŽAVI V VSEH INSTITUCIJAH VSI ALTERNATIVCI V PROSTEM ČASU ZARADI HOBIJA.

  Poverjenica ZdraveAtmosfere Štefka

 10. KOT SLOVENCU MI JE ŽAL SLOVENSKEGA NARODA ZA VSA TRPLJENJA V ZGODOVINI in največ me boli da svojemu lastnemu narodu niso škodili tujci temveč bolj sami sebi in zato nas je toliko malo v svetu.
  KAKO JE ŽALOSTNO DA NEDOLŽNEGA ČLOVEKA KI LJUBI SLOVENKI NAROD, KI SLOVENSKEMU NARODU PREBUJA ZAVEST SLOVENSKEGA DUHA ODRIVA Z LAŽMI IN TO SPET NIČ LEPEGA NE GOVORI O SLOVENSKEM NARODU.
  In kot Slovenc sem priča obljube da je Učitelj Dragutin Barušić popolnoma človečen človek, ki nas slovence sočloveči v boljšega človeka… Lahko nas je sram za nečlovečnost do najmoralnejšega človeka katerega se v svojem življenju lahko mnogokrat sreča v njemu ampak samo če ohranjamo ustvarjanje verige in to je učenje o znanju…
  Dragi moji bralci takšnega človeka kot je naš Ljubljeni Učitelj Drago pa v zgodovini prepoznamo kot ljubitelja morale brez katere ni nobene duhovnosti in lovci na titule da bi samo plenili denar od povprečnih navadnih nevednih naivnih ga s podtikovanjem obsojajo da bi nedolžne prevarali in tako zavlačujejo trg. Ker če bi Učitelju Dragotu dovolili da je na trgu pred narodom bi se zvedlo da so to lažnivci in podtikovalci in kradljivci lastnih slovenskih družin. Učitelj Drago je v Sloveniji že 7 let in nas še vedno obogatuje kot prvi dan v Sloveniji.
  Poverejnik Zdrave Atmosfere Bogdan Kouter

 11. Ali je za včlanitev v sekto potreben lastnoročen podpis, ali lahko pristopnico podpiše kar veliki vodja, z velikimi črkami in velikim kulijem?

  KORDIŠ RONI INTELEKTUALEC Z OMEJENOSTJO OKOLI SEBE ZBIRAŠ RAZOČARANE FALIRANCE, KI SO NA TRGU ODPISANA ROBA MED ŽENSKAMI IN SEDAJ SI POMANJKLJIVI KUPUJETE ČAS TAKO, DA BI IZGLEDALO KOT DA STE ŠERIFI, AMAPAK SAMO ZA DOLOČEN ČAS, KER SE BO SKORAJ RAZKRILO, DA STE BANDITI POSEBEJ EKONOMSKI V DVOBOJU ZA POHLEPNO EKSISTENCO Z APETITOM NEOPRAVIČENEGA STANDARDA … RONI RONI RONI RAZKRINKALI BOMO, DA JE TVOJE POSLOVANJE VEDNO STEČAJNO IN CELO TVOJO GARNITURO BANDITOV IN VAS NE BO ODREŠILO NITI TO, DA STE VKLJUČENI V RAZLIČNE POLITIČNE STRANKE, NE SAMO TAKO, DA SRAMOTITE SLOVENSKE DRUŽINE Z OŠABNOSNOSTJO TEMVEČ DOSEG SLOVENSKE INTELIGENCE .
  Poverjenica ZdraveAtmosfere Marjana Velikonja

 12. Vprašanje od dvoglavega: Ali ste na svojih sestankih vsi pod vplivom določenih substanc ali samo nekateri?

  ODGOVOR: OPAZI SE, DA SI LAČEN AVTORITETE IN ŽEJEN POZNANOSTI – AMPAK ZA PROVOKATORJE NI HUMORJA. GLEDE NA TO, DA JE VAŠ ŠEF V ZRELI DOBI ŠE NEPOROČEN IN OD TAKŠNIH ODPADNIKOV, KI S PODTIKOVANJEM IŠČEJO POMEMBNOST SE KAJ DRUGEGA NE MORE DOBITI, RAZEN, DA SE LOPOV SKRIVA V STAVKU DRŽITE LOPOVA IN TAKO BI VI DOPINGIRANCI Z NEINTELIGENTNOSTJO NEDOLŽNE BLATILI PRED NARODOM.

  SAŠO GOLTEZ POVERJENIK ZDRAVEATMOSFERE

 13. ODGOVOR ANONIMNEŽU

  Vprašanja, ki jih postavljaš dragi/a anonimnež so tako neumna, da sploh nima smisla odgovarjati nanje. Postavlja pa se mi vprašanje, (glede na to, da se ne upaš podpisati pod svoje pisanje z imenom in priimkom in se skrivaš pod nekim psevdonimom) kdo bi postavljal takšna vprašanja in s kakim namenom.
  Res je, da nek majhen odstotek ljudi veliko časa v svojem življenju preživi na psihiatriji, ampak ti ne spadaš med nje, kajti ti ljudje se vedno predstavijo z imenom in priimkom.
  Bolj mi izgleda, da si zelo prefrigan tip, ki ima jasen namen rušenja Zdrave Atmosfere. Glede na to, da se skrivaš pod anonimnostjo si nevaren okolici in narodu. Pred samo par dnevi je zaradi anonimnega klica v Sloveniji umrl policist, ki je hitel na izmišljen kraj nesreče, anonimnež pa ga je pričakal in se čelno zaletel vanj.
  So ljudje, ki se trudijo za dobrobit naroda in taki smo v Zdravi Atmosferi, na čelu z vrhunskim učiteljem in mojstrom Dragutinom Barušić. So pa tudi taki, ki so večni nezadovoljneži, nergači, ki zaradi svoje ljubosumnosti in zavisti vlagajo svojo energijo edino v rušenje vsega kar je dobro.
  In v to drugo skupino spadaš tudi ti.
  Lojzi Berginc poverjenik ZdraveAtmosfere

 14. ODGOVOR DVOGLAVEMU

  Tako se vi razpoznavate v črni magiji, malo ‘had’, malo ‘dvoglavi’, a v bistvu tako skrivnostno reklamirate satansko silo, ker v črni magiji zaradi obsedanja narod vidi eno glavo, a druga, tuja, deluje. In vsak narod, ki ima v simbolih dve glavi, je prezentiral negativno nadsilo nad sabo … vsak narod upodobi v simbolih silo, katera vlada z njim … sile zla se nočejo direktno pokazati, zato uporabljajo grabežljive nadomestke. A veseli nas, da se razkrivate, ni problema, ker vedno obstaja duh nečesa in nikoli ni ničesar, zato svobodno razkrivajte svoj duh … in vi ste negativna skupina, kjer se dogajajo samomori.

  Ali veliki vodja premaga Chucka Norrisa?
  KO SMO ŽE PRI VELIKEM VODJI, SMO NAJBOLJ SREČNI NA SVETU, KER SMO SE SREČALI Z NAŠIM LJUBLJENIM UČITELJEM DRAGOM, KI NAS JE NAUČIL, KAKO BITI STVARNI PRIJATELJI MED SEBOJ IN Z NARODOM, BREZ NOBENEGA OZADJA NITI S KAKRŠNIMKOLI INTERESOM. VAŠA POKVARJENA INZISTIRANJA NA TEM, KAKO BI NEDOLŽNEMU ČLOVEKU UMAZALI ŽELJO, DA BI PRIŠEL V ZDRAVOATMOSFERO – http://www.zdravaatmosfera.si – NAJBOLJE NAGRAJUJE JAVNOST, KATERA VAM JE NAKLONJENA.

  Poverjenica ZdraveAtmosfere Irena Zakotnik

 15. Odgovor Dvoglavemu
  Ali boste zamenjali ime…?
  KAR SE TIČE ZAMENJAVE IMENA….VI STE SE POKAZALI S PSEVDONIMI IN ANONIMNOSTJO.
  PA ŠE NA TRGU Z RAZNIMI FIRMAMI IN HČERINSKIMI PODJETJI, VSE DA BI OROPALI LASTNI NAROD. O, TUKAJ STE GLAVNI. TO PA ŠE NI VSE. PLAČUJETE REKLAME PA IZGLEDATE KOT SLAVNI. KER IMATE KRIZO BEŽITE V NAPAD S PODTIKOVANJEM, DA BI OGROZILI RESNICO.
  NO, NIHČE V ZGODOVINI, ČEPRAV SO JO GRIZLI, NI OGROZIL RESNICO. LAHKO UPOČASNJUJETE VMES PA STE TOLIKO SLEPI, DA NE VIDITE DA S TEM POSPEŠUJETE LASTNO RAZKRIVANJE.

 16. Roni, za čas kislih kumaric imaš izredno komentiran blog. Čestitke tudi mavričnim komentatorjem. Veliko pozdravov, dobrih želja in pa seveda srečnega in zdravega.

 17. Wooooow, to pa je sila. Ta Drago mora biti pa dec in pol. Redkim uspe kar je njemu, da toliko različnih posameznikov trobi isto resnico.

  1. SAJ RESNICA JE RES ENA SAMA IN SE GLASI: KO PRIDE PRAVI ŠERIF V MESTO, NAREDI RED, LOPOVOM SE TRESEJO GATE, DRISKA PA JIM JE NA POTI IN DA SE NE BI PREVEČ OSRAMOTILI PREJ ALI SLEJ VSI POBEGNEJO NA SVOJ SEKRET, KJER ŠE NAPREJ LAJAJO NEUMNOSTI ZA ZAPRTIMI VRATI, KER SO ITAK VEDNO SKRITI ZA PSEVDONIMI KAR JE ZNAČILNOST PRAKTIKANTOV ČRNOMAGIJAŠTVA, ZA KAR VAS JE PA PRAV RES LAHKO SRAM.

   SAŠO GOLTEZ

  2. Wooooow, to pa je sila.
   JA OD DRAGEGA BOGA ,
   Ta Drago mora biti pa dec in pol. Redkim uspe kar je njemu,
   MATEJ PRIDI IN BOŠ SAM PREPOZNAL, KDO JE NAŠ UČITELJ DRAGO, KAJTI Z NJIM BI DOŽIVEL PONOVNO SVETEGA DUHA V SEBI.
   da toliko različnih posameznikov trobi isto resnico.IN PREPOZNAL DA JE RESNICA SAMO ENA – VSE OSTALO PA SO INTERPRETACIJE ZARADI LASTNIH INTERESOV KAKO IZKORIŠČATI IN ZAPELJEVATI NEDOLŽEN NAROD.

   Zastopnica Anica Berginc

   1. Vsa čast Vam vsem Iz ZA, da rabite in imate nekoga, ki Vam pove KAJ morate razmišljati.

 18. Prebral sem intervju z zgoraj omenjenim gospodom Barušićem, ki sem ga našel online na dnevnikovi strani. Mirno, strpno, pravo nasprotje tegale dretja in skrajne nestrpnosti do drugače mislečih tule v komentarjih. Kot da zlivajo ves zadržani gnev na drugače misleče.
  Všeč mi je bila knjiga Richarda Dawkinsa “Bog kot zabloda”, pa tudi “Svet demonov” (Carl Sagan). Ko to prebereš, ti je marsikaj jasno.
  Mislim, da bi temle komentatorjem koristilo, da preberejo še kakšno drugo mnenje.

 19. NAŠ LJUBLJENI UČITELJ DRAGO NAS JE NAUČIL, DA NI VELIČINA V BAHAVOSTI, TEMVEČ V SPOŠTOVANJU PLEMENITOSTI IN CENJENJU DOBROTE. TOREJ VSI BRALCI IN CELA JAVNOST, DA SE MORALE NAUČITE.

  Vprašanje dvoglavega: Ali je veliki vodja ob rojstvu res meril 90 cm?

  GLEDE NA RAVEN VPRAŠANJ JE SAMO BUTLJEM NEOPAZNO BRUHANJE LJUBOSUMJA KATEREGA ČLOVEK ZDRAVE PAMETI NIMA, TEMVEČ SPRAŠUJEJO SAMO HENDIKEPIRANI.

 20. NAŠ LJUBLJENI UČITELJ DRAGO NAS JE NAUČIL, DA NI VELIČINA V BAHAVOSTI, TEMVEČ V SPOŠTOVANJU PLEMENITOSTI IN CENJENJU DOBROTE. TOREJ VSI BRALCI IN CELA JAVNOST, DA SE MORALE NAUČITE.
  Vprašanje dvoglavega: Ali je veliki vodja ob rojstvu res meril 90 cm?
  GLEDE NA RAVEN VPRAŠANJ JE SAMO BUTLJEM NEOPAZNO BRUHANJE LJUBOSUMJA KATEREGA ČLOVEK ZDRAVE PAMETI NIMA, TEMVEČ SPRAŠUJEJO SAMO HENDIKEPIRANI.
  Poverjenica ZdraveAtmosfere Simona Goltez

  1. Vsa čast Vam vsem Iz ZA, da rabite in imate nekoga, ki Vam pove KAJ morate razmišljati.

 21. Prebral sem intervju z zgoraj omenjenim gospodom Barušićem, ki sem ga našel online na dnevnikovi strani. Mirno, strpno, pravo nasprotje tegale dretja in skrajne nestrpnosti do drugače mislečih tule v komentarjih. Kot da zlivajo ves zadržani gnev na drugače misleče.
  Všeč mi je bila knjiga Richarda Dawkinsa “Bog kot zabloda”, pa tudi “Svet demonov” (Carl Sagan). Ko to prebereš, ti je marsikaj jasno.
  Mislim, da bi temle komentatorjem koristilo, da preberejo še kakšno drugo mnenje.
  DRAGI STOJAN KONČNO, DA SI MED TISTIMI, KI SE NE IGRAJO ANONIMNEŽEV, ČEPRAV JE TVOJE IME MOGOČE PSEVDONIM – GOVORIŠ BEDARIJE GLEDE NA TO, DA POD SONCEM NE OBSTAJAJO LJUDJE, KI SE DRUGAČE SONČIJO, ZATO STE SMEŠNI KOMENTATORJI, KO SE POSMEHUJETE NARODU. MARSIKAJ BI TI BILO JASNO, ČE BI SE POGLOBIL V NULTO ERO, AMPAK TI RAJŠI BEREŠ TRŽNO PAST ČRNE MAGIJE IN TO JE ZELO ŽALOSTNO POSEBEJ, KER IMAŠ TI ČAS ZA KOMENTIRANJE, KI DALEČ OD RESNICE, NAMESTO ZA POGLED NA TOČNOST,. UPAM, DA TI NI BILO TREBA KUPITI ŠOLE NA OSNOVI KOMENTIRANJA, VPRAŠAJ SE ALI LAHKO DELAVCI KOMENTIRAJO SVOJEMU DELODAJALCU? … SVET JE V PROBLEMIH ZARADI KOMENTATORJEV, KATERE PLAČUJE SISTEM, AMPAK NE ZATO, DA BI NAROD BLATILI, ČEPRAV GA … KAKO JE MOGOČE, DA SI TAKO GLUP, DA NE VIDIŠ, DA NEDOLŽNEMU ČLOVEKU PODTIKUJETE SAMOMORE IN BI ŽELELI, DA SE NARODU NE POKAŽE RESNICA, KAKO SE MU POSMEHUJETE. KAPITALISTOM GODI, DA IMAJO SVOJE SLUGE NA ULICI, KATERI BLUZIJO S PONOSOM, A NA DELOVNEM MESTU MORAJO BITI TIHO. V KOMUNIZMU VSEENO ALI NA ULICI ALI NA DELOVNEM MESTU SO SE MORALI UČITI O KANČKU MORALE. LAHKO PREDLAGAŠ, DA SE BERE DRUGO MNENJE, ZATO SO SAMOMORI, KER TAKŠNI KO SREČAJO DRUGEGA Z DRUGIM MIŠLJENJEM PA JIH RAZOČARAJO IN ZATO SO SAMOMORI … KO SI ENKRAT STARŠ TI NE MORE SOSEDOV SIN GOVORITI S KOMENTIRANJEM OSREČITI TVOJO, AMPAK Z VREDNOTO RESNICE, KI JE ZNANJE KER VSE OSTALO JE BLUZENJE … SAMO SATANOVE SLUGE – DEMONI VARAJO S PRAVICO NA DRUGAČNO MIŠLJENJE, AMPAK MISLITI JE NIČ ZNATI – DOBRO SE VE, KAKO SE PEČE KRUH IN NI RAZLIČNIH NAČINOV PEČENJA. OKUŽEN SI S STAVKOM; SKREGAJ NEDOLŽNE, DA BI SE SLIŠALO ZATE … TO JE KAPITALISTIČNA FINTA ZA ZLORABLJANJE NEDOLŽNEGA NARODA. KO TE BO SISTEM NEHAL OHRANJATI TAKRAT TI SIGURNO NE BO DO MIŠLJENJA IN PREPRIČANJA, AMPAK DO RESNICE.
  Poverjenica Carmen Rogelšek

 22. Slucajno sem tole nasel…

  Ne vem, ce lahko toliko noristi na kupu prebavim tako zgodaj zjutraj. So pa komentarji idealni dokaz, zakaj slovenija nujno potrebuje svojo farmacevtsko industrijo – predstavljajte si, da bo mirali zdravila za vse ZAjevce uzavati, veske koliko bi to stalo?

  Za domovino, s kultom osebnosti, naprej! Ali nazaj. Morda tudi okoli. Ne vem. Nekam skratka.

  1. MI UČENCI ZDRAVEATMOSFERE
   HVALA DRAGEMU BOGU, DA SMO PREJELI VEČ KOT ŠTIRIDEST TISOČ SPOROČIL STRINJAJOČIH SE Z MORALO. KAKO ŽALOSTNO JE, DA SI TAKO ANONIMNEŽI KOT PSEVDONIMNEŽI ZAPRAVLJAJO ČAS Z ZAVAJANJEM JAVNOSTI. V ZGORNJI TEMATIKI ŽELIŠ BITI OPAŽEN AMPAK, S KAKŠNIM IQ, KO SE IMAŠ ZA INTELEKTUALCA BREZ IMENA, VERJETNO Z INTELIGENCO BREZ PRIIMKA.
   SAMO V LJUBLJANI Z OKOLICO JE SEDEMTISOČ DVESTO DEVETNAJST SO ŽE ČVRSTI SIMPATIZERJI ZDRAVEATMOSFERE. DRAGI PRIJATELJ SOVRAŠTVA, NA KILOMETRE SE PREPOZNA LJUBOSUMNI POIZKUS ŠOLSKEGA PROTOTIPA. DOBRO JE, DA PIŠEŠ O SEBI IN TI PRIPOROČAMO, DA PIŠEŠ, TAKO BOMO SEZNANJENI CCA S ŠTEVILOM TISTIH, KI PODTIKAJO. SEDAJ PA SE POTOLAŽI Z DOLGOČASENJEM Z ZABAVO, DA SI POMEMBEN V SKRITEM NAMENU. OD TEBE JE VEČ VREDEN VRABEC PRED ZIMO. PRIPADNIKI PRIPRAVNIKI POVERJENIKI ZDRAVEATMOSFERE

    1. DRAGI HAD DOBRO PIŠE ŽE V PRVEM STAVKU IN NA KONCU KDO SMO, SAMO TISTI ČLOVEK, KI PODTIKUJE LAŽ NE ŽELI DOBRO PREBRATI IN HVALA TI

     MI UČENCI ZDRAVEATMOSFERE
     HVALA DRAGEMU BOGU, DA SMO PREJELI VEČ KOT ŠTIRIDEST TISOČ SPOROČIL STRINJAJOČIH SE Z MORALO. KAKO ŽALOSTNO JE, DA SI TAKO ANONIMNEŽI KOT PSEVDONIMNEŽI ZAPRAVLJAJO ČAS Z ZAVAJANJEM JAVNOSTI. V ZGORNJI TEMATIKI ŽELIŠ BITI OPAŽEN AMPAK, S KAKŠNIM IQ, KO SE IMAŠ ZA INTELEKTUALCA BREZ IMENA, VERJETNO Z INTELIGENCO BREZ PRIIMKA.
     SAMO V LJUBLJANI Z OKOLICO JE SEDEMTISOČ DVESTO DEVETNAJST SO ŽE ČVRSTI SIMPATIZERJI ZDRAVEATMOSFERE. DRAGI PRIJATELJ SOVRAŠTVA, NA KILOMETRE SE PREPOZNA LJUBOSUMNI POIZKUS ŠOLSKEGA PROTOTIPA. DOBRO JE, DA PIŠEŠ O SEBI IN TI PRIPOROČAMO, DA PIŠEŠ, TAKO BOMO SEZNANJENI CCA S ŠTEVILOM TISTIH, KI PODTIKAJO. SEDAJ PA SE POTOLAŽI Z DOLGOČASENJEM Z ZABAVO, DA SI POMEMBEN V SKRITEM NAMENU. OD TEBE JE VEČ VREDEN VRABEC PRED ZIMO. PRIPADNIKI PRIPRAVNIKI POVERJENIKI ZDRAVEATMOSFERE

    2. ej. ne pisi z veliki crkami.. to je na spletu dretje.. in nihce se ne dere na nekoga.. saj to razumes?

     jaz sem povsod podpisan.. tko, da ne bo slo tole povsem skupaj.. definitivno pa priporocam, da se naucite manir in obnasanja..

 23. Pozdravljeni,

  Zadnje čase spremljam dogajanje okoli ZA in sem naletel na tale blog.

  Dragi člani ZA, ko berem vaše komentarje, se mi zdi da živite v nekakšnem s sistemu, kjer obstaja en veliki vodja, ki je zelo moder in ki vas bo popeljal v veličastno svobodo brez kapitalizma in denarja (Kar v končni fazi sploh ne bi bilo slabo…moramo se vprašati ali smo kot človeštvo že dosegli to stopnjo zrelosti)

  Vendar pa opažam, da so vaši komentarji polni sovraštva, žaljivk, zmerljivk (Butast sem zasledil kar nekajkrat. Tudi grožnje sem zasledil. Vsekakor pa vidim, da ste se naučili lepo pesniti.

  Če prav razumem, vas učitelj uči ljubezni, razdajanja, dobrote, solidarnosti, povezanosti z Bogom, molitve in tudi jaz se trudim, da bi bile tudi moje vrednoste. Vendar se vprašam, ali je potrebno za dobro življenje hoditi 2x tedensko na seanse, 1x mesečno na vikende in delavnice itd itd… In s tem tudi do neke mere zanemarjati družino! Saj otroci so med tem časom prepuščeni partnerjem in sami sebi.

  Drugi vidik, ki me bega, je finančni. Če vas je cca 100 članov, ti znese cca 5000€ letno od članarin, s čemer pa vaš učitelj ne bi mogel preživeti in hkrati še zagotavljati delovanje društva. Do mene so pricurljale informacije, da so finančni prispevki v ZA bistveno višji. Mogoče se lahko tukaj povprašate o dejnaskih vzvodih vašega učitelja? Ali vas mogoče nagovarja, da pustite službe in se tako uprete kapitalističnemu sistemu in iluminatom? Vrjetno ne, ker bi usahnil vir dohodka.

  Mogoče se motim…ampak iz vsega skupaj imam občuek, da vas je v svoje roke dobil zelo dobro podkovan psiholog, ki je znal prepoznati vaša čustva in najti vaše šibkosti v trenutku, ko ste bili ranljivi. Nato vas je z skupinskimi seansami (Dobro je znano, kakšen je vpliv množice) preprogramiral.

  Pod besedilom se (zaenkrat)še ne bom podpisal, zanima me pa mnenje članov ZA na moj zapis.

  LP

  1. ŠE ENA Z DEZINFORMACIJAMI INFORMIRANA DUŠA KVAZI UMSKE DOBROTE PLAGIATSKE SRČNE PLEMENITOSTI, TAKŠNI KOMEDIJANTI POIZKUŠAJO NEODSTOPITI OD KOPANJA JAME NEDOLŽNIM.
   TAKI ”POGUMNEŽI” V OBUPU SAMI PADEJO V POGUBNOST JAME V SEBI.
   PLEVELA JE VEDNO VEČ KOT KORISTNIH RASTLIN, AFERE NE DELAJO ZDRAVE RASTLINE.
   HVALIŠ SE, DA SE BOŠ PODPISAL, KDAJ PA, KO SE ŽE NA ZAČETKU NISI ZARADI PLASIRANJA BLAMAŽ.
   ČUDNO BI BILO, DA SE FIČFIRIČI NE BI OGLAŠALI. VERJETNO TI JE PRIIMEK OVINEK IN IME VOGAL. TISTI, KI VAS BEREJO, KO JIH LOBIRATE, SO SI VAS ZASLUŽILI ZA VODJE KOMPANIJE ‘JAVNA OVIRANJA’ KAMPANJE ‘MEDIJSKA OBIRANJA’.
   ČE KDO KAZNUJE SVOJ LASTNI NAROD, STE TO VI MIMOHODCI RESNICE, DA BI VAM BILO ŽIVOTARJENJE SMISELNO.
   BREZ SKRBI, DOBILI BOSTE VRNJENO OD SVOJIH LASTNIH BRALCEV.
   NEGATIVNEŽI SO VEDNO V KRDELU, A LOVCI RAZŽENEJO KRDELO IN VSAKA RIT NAJDE SVOJO KAHLO, ŠE POSEBEJ USTA PREVARANTOV.
   LEGITIMNO LEGALNO ZDRAVOATMOSFERO ZANIKAJO ŠE POSEBEJ NIČVREDNEŽI, DRŽAVI BREME, DRUŽINAM TOVOR.
   PRIPADNIKI PRIPRAVNIKI POVERJENIKI ZDRAVEATMOSFERE

   1. ce se naucite pravilno pisati, boste naredili veliko zase.. in tudi za druge.. mogoce vas bo kdaj celo kdo razumel

    1. ce se naucite pravilno pisati, boste naredili veliko zase.. in tudi za druge.. mogoce vas bo kdaj celo kdo razumel
     ŠE ENO PISANJE PODTIKANJA DEMAGOGOV, KI SE NE PODPIŠEJO, DA BI KOT KVAZI CENJENI IGRALI Z IZZIVI PLAGIATSKEGA POŠTENJA, KAKO BI NESRAMNO PRAVICO POD SVOBODO GOVORA VARALI JAVNOST, PA BI SE JIM ŠE NEDOLŽNI POTREBOVALI OPRAVIČITI ZA TERORIZIRANJE JAVNOSTI, PA SE SPRAŠUJEM, KAM TI JE LASTNA PAMET POBEGNILA KO NAPADAŠ ZdravoAtmosfero S SVOJO PRAZNO GLAVO, DA TI JE VSEENO, KAKŠNO ŠKODO DELAŠ Z ZLOBNEŽI, KO DOVOLJUJEŠ MAFIJSKI GOVOR SOVRAŠTVA IZ SLOVENSKIH NOVIC, KI JE Z NAPADOM NA SVETO CERKEV ENEGA NARODA, PRAVZAPRAV NAPAD NA MENTALITETO, V BIVSTVU NAPAD NA DRŽAVO IN NAJ TE BO SRAM, DA SI HUJSKAČ NA NEDOLŽNE.
     VSI BRALCI, ČE STE SPLOH KAJ VREDNI KAKŠNE VREDNOSTI, SI POGLEJTE, KAJ JE TOMICA ŠULJIĆ Z ZASLIŠEVANJEM ZAVAJAL, KO JE SEBI SENZACIJO, VAM BRALCEM ATRAKCIJO, SLOVENSKIM NOVICAM SPEKTAKL IZVAJAL.
     From: Tomica Šuljić [mailto:[email protected]]
     Sent: Tuesday, November 17, 2015 12:20 PM
     To: [email protected]
     Subject: Pitanja iz slovenačkog časopisa Slovenske novice
     Importance: High
     Štovani, DRAGI PRIJATELJU
     moje ime je Tomica Šuljić i novinar sam časopisa Slovenske novice.
     ISPRIČAVAM TI SE, ŠTO TI NISAM USPIO ODGOVORITI U ZAŽELJENOM ROKU JER SAM PUNO PUTUJUĆI I ISTOVREMENO SAM TI NEIZMJERNO ZAHVALAN S PUNIM POVJERENJEM, ŠTO SI MEĐU RIJETKIMA PREPUN POŠTENJA PA CJENEČI ISTINU, S ISKRENOŠĆU ZAŠTTIČUJEŠ STVARNOST PRAVOG U ZAMETNUTOSTI S ISKRIVLJENOSTIMA PREVARANTSKIH ”UVJERAVANJA” DA JE ”MIŠLJENJE” RAVNO ZNANJU I U TOME NAŽALOST ČUĆI ZLO
     Na nas se je obratio čitatelj čije je žena članica skupine ZdravaAtmosfera. NIJE RIJEČ JE O ČITATELJU I IOVAKO I IONAKO SVEJEDNO KOJEG MEDIJA, NEGO VEĆ O PODMUKLOM PETRU SKOPEC, KOJI VIŠE SVOJU VLASTITU ŽENU POVJERENICU NEVLADINE UDRUGE ZdravaAtmosfega IMAJUĆI NEMA ZA PARAVAN DA BI U JAVNOSTI DJELOVAO KAO UREDAN GOSPODIN, KOJI DOMA ŽENU DRŽAO ZAVEZANU POPUT PSA U DVORIŠTU BEZ OBZIRA NA NJEZINE ŽELJE, SUDJELOVANJA U JAVNOSTI I OD KAD SE JE ZBOG EDUKACIJA OSLOBODILA STRAHA OD TAD SKUPLJA POENE S NAMJERNIM LAŽIMA, TO SE VIDI S KRIMINALIZIRANJEM ISTINE
     Žali se da mu žena odnosi sve novce u skupinu, da zapostavlja svoju familiju i djecu te da je primio prijetnje od muških članova skupine. SMJEŠNO, ALI SVEJEDNO OPASNE LAŽI I NAŽALOST SU USPJEŠNE JER JAVNOST DOZVOLJAVA PSEUDONIME I ANOMINE
     Zbog djece i šireg okruženja želi ostati anoniman. SMJEŠAN MUŽ GNJEVAN ŠTO GA JE ŽENA RAZOTKRILA DA GA SE NE MORA PLAŠITI, ŠTO MU I NAJVIŠE I SMETA DA GA SE NE BOJI, TO JE ONAJ TIP MUŠKARACA, UZMI SI LJEPOIZGLEDNU I NEK ČIM RANIJE RODI NAJMANJE DVOJE DJECE, TAKO JE ZA NJU NAJBOLJE I KAD DJECA KRENU U ŠKOLU UPRAVO TAD JOŠ DVOJE, PA JE ZA TE MUŠKARCE SVE U REDU
     1. Da li ste bili obaviješteni o takvim zbivanjima u ljubljanskoj skupini ili ste možda bili nazoćni? JESAM JER MI JE S NAMJEROM PODMUKLOSTI NEDUGO DOŠAO NA EDUKATIVNE SATE KAKO BI LOVAC IMAO MOGUČNOSTI PLIJENITI NAIVNE NEVINE NEUMNE PROSJEČNE ZBOG SEBIČNIH NAMJERA
     2. Da li vas iznenađuje takav poriv pojedinca s obzirom da su ciljevi djelovanja društva drugačiji? OTVORENO, ŽALOSNO JE ŠTO POSTOJE POKVARENI LJUDI, KOJE BOLI UČENJE BOLJEGA ČOVJEKA O SUČOVJEČNOSTI S ODANOŠĆU ČOVJEČNOSTI I TAKVI ”PONOSNICI IZ SJENE” U POVJESTI NISU NIKAKVO IZNENAĐENJE ODVAŽNOM POŠTENJU, A JOŠ SU MANJE NOVOST ODLUČNOM CJENJENJU, A PETER SKOPEC JE TROGODIŠNJI EKPERT OBMANJIVANJA JAVNOSTI I NE NA KRAJU PORED SVIH NAČINA PODMUKLOSTI SU GA NJEMU VLASTITI PRIJATELJI INAČE NEPRIJATELJI DOBROTE NAGOVORILI NA JOŠ NEKAŽNJENE LAŽI I ZATO JE SVE BEZOBRAZNIJI S BEZOBZIRNOŠĆU DO NEVINIH
     3. Šta bi vi savjetovali tom čovjeku? NAŽALOST POSTOJE RAZMAŽENI SEBIČNJACI I SVOJU VLASTITU RAZOČARANOST Z NEVLADANJEM NAD NEVINIMA NEMJENJAJU S SAVJETOM JASNOG UPUTSTVA OSIM PO KAZNI, PA NERIJETKO TAD U DJETINJSTVU ZBOG NEZNANJA O UČENJU POSTANU ZAOSLALI S INTELIGENCIJOM I OSTANU NAZADNI INTELEKTUALISTI ZBOG NERAZVIJENE EMOTIVNOSTI PA NAIZGLED PUNOLJETNICI A U SEBI DJECA NISU UDOMAČENI SA SOCIOLOGIJOM OD SOCIJALIZACIJE S DRUŠTVOM DO SOLIDARNOSTI
     Kako se sučeliti sa teškoćama. JEDNOSTAVNOŠĆU NERAČUNANJA NA PROBEME KOJI NISU NIŠTA DRUGO NEGO VEĆ SU NEDOSTATAK DOBRE VOLJE ZA BOLJE I TAD SE EVO UZ TVOJU POMOČ S VLASTITIM ODLIČNOSTIMA KOJE SI NASLJEDIO OD MORALNIH RODITELJA I HVALA TI ŠTO SA SVIM DAROVITOSTIMA ZNAŠ DA JE JEDINO MOGUČE TIMSKOM SLOŽNOŠĆU OBOGAČIVATI SVIJET NE PREKO PRIVATIZIRANE JAVNOSTI NEGO VEĆ PREKO GENERIRANJA SVIH GENERACIJA REGENERIRANJEM DEGENERIRANOSTI I NIJE NIMALO ZAHVALNO BITI POVJERENIK ZA POMOČ ALI JE OTKRIĆE DA SAMO ZAHVALAN ČOVJEK POVJESTI DARUJE POBJEDU CIVILIZACIJI, NAPREDAK ČOVJEČANSTVU, USPJEH RASAMA, NAGRADU NARODU
     Najljubaznije vas molim, da mi odgovore pošaljete najkasnije do sutra, srijede 18. studenog, do 13. sati. JOŠ JEDNOM TI HVALA ZA SVE IAKO TI KASNIM S ODOVOROM IPAK TI OPISUJEM DA BI SE LAKO SUOČIO S BITOŠĆU SMISLA SUŠTINSKE SVRHE I POSEBNO TI HVALA ZA SAVJESNA PITANJA JER DUGO NISAM PISAO U DOMAČEM HRVATSKOM JEZIKU
     Unaprijed hvala, Tomica Šuljić, Slovenske novice TEBI HVALA MOJ PRIJATELJU I AKO MOŽDA NEĆEŠ JAVNOSTI OPISATI ISTINU BAREM MAKAR NEDOZVOLI MANJE I KOJI PUT ONIMA NIŠTA SAVJESNOM KOLEGIJU, DA BEZ INTERVJUA ZdraveAtmosfere JEDINO SUDJELUJU U OBMANI NE SAMO JAVNOSTI NEGO VEĆ U DEGENERIRANJU SVIH SVAKAKO NEVINIH U GENERACIJAMA

     HVALA TI, PREDSJEDNIK I UČITELJ ZdraveAtmosfere, Dragutin Barušić

   2. Pozdravljeni ZA,

    Zelo mi je žal, da se trenutno ne morem podpisati, vendar imam za to zelo dobre razloge. Tudi to je razlog, da komuniciram z vami preko tega medija.
    Prosim vas, če lahko konkretno odgovorite na konkretna vprašanja:

    Kako pašejo skupaj vaši žaljivi citati in po drugi strani ljubezen in
    dobrota, ki jo vas uči mojster Drago?

    Ali je potrebno za dobro življenje hoditi 2x tedensko na seanse, 1x mesečno na vikende in delavnice in na ta način zapostaviti otroke in družino?

    Ali vas Drago nagovarja, da pustite službe in s tem nehate podpirati iluminatski kapitalistični sistem?

    Sprašujem, ker bi rad razumel vaš dejanski namen in ozadje vašega delovanja. Kajti morate se zavedati, da vaše delovanje ne pušča samo pozitivnih rezultatov ampak ima tudi stranske učinke (Otroci brez mame, razdrta družina). Pa lep pozdrav.

    1. Pozdravljeni ZA,
     DRAGI PROVOKATOR, KI NA OSNOVI PROVOKATORJEV PIŠEŠ PROVOCIRANJA, NAMESTO DA BI SE ZAŽELEL, KOT POŠTEN ČLOVEK SEZNANITI S SPOZNANJEM. PA SI MISLIŠ, DA SI DOBER ZAPELJEVALEC V ZAVAJANJE, VENDAR NISI, KER CENIŠ DOKAZOVANJA V IMENU DOPADANJA. ZATO NAMENOMA PIŠEŠ V TEM STILU ‘POMENOMA’, DA BI BRALCEM PODTAKNIL NAMEN (TI SI PADEL POD TAKŠNE KOT SI SAM, KER SE SLIČNI S SLIČNIM PRIVLAČI), DA BI JAVNOST IZGUBILA POMEN V LABIRINTU LAŽNIH Z NAZIVOM: POZITIVNI POIZKUSI PREPRIČANIH, DA JE MIŠLJENJE NA RAVNI ZNANJA, KAR JE ČISTA UTOPIJA UTOPLJENIH V SAMOUMNEVNOST SAMOPOMEMBNE SAMOVOLJE.
     PLITKI LJUDJE SE POSVOD SAMI POKAŽEJO ”NE GLEDE NA TITULO” KO KOT POVRŠNI FUNKCIONARJI ŠPILAJO NA ZAPOSLENI, NE DA BI ŽELELI CENITI MORALO. ZATO JE ŠTALA V JAVNOSTI, KER JE ŠTALA V STAVKU – MOJA PAMET LASTNE GLAVE, DA BOM TA GLAVNI NAJBOLJ SLAVNI … VSE, KAR MODER ČLOVEK NE RAZUME, SE PRIDE NAUČITI, NE DA BI PADAL NA PREVARE PRREVARANTOV, KI SO ZAPRAVLJIVCI ŽIVLJENJA Z ŽIVOTARJENJEM, TAKO DRUŽIN KOT DRŽAVE V IMENU ETIKETIRANJA Z ETIKO.

     Zelo mi je žal, da se trenutno ne morem podpisati, vendar imam za to zelo dobre razloge.
     JA, PODTIKANJA IMENUJEŠ KOT ”DOBRE RAZLOGE” IN TI NI ZELO ŽAL ZA VSA PODTIKANJA, KER TAKO SE VEDNO OPRAVIČUJEJO ROPARJI, KI SI NAJPREJ NAREDIJO NAČIN, DA BI POLICIJI SKRILI SLEDI (KOGA ALI KATERE BO POLICIJA KRIVILA, KO ON OROPA IN POBEGNE KOT NEDOLŽEN) KASNEJE PA NA SODIŠČU LAŽNO PRIČAJO, KAKO BI POLICIJA MISLILA, DA JE ZADEVA REŠENA.

     Tudi to je razlog, da komuniciram z vami preko tega medija.
     TEGA MEDIJA?!, HOČEŠ REČI, DA SE UKVARJAŠ (POD PRETVEZO SKRBIŠ) Z RAČUNICO KALKULACIJE IZKORIŠČATI JAVNOST Z IZČRPAVANJEM NJENE NEPRIPRAVLJENOSTI ZA ISKANJE RESNICE, NAMESTO DA BI JI POMAGAL SPREVIDETI, KAJ SPREGLEDUJE, KO JO FIČFIRIČI MALTRETIRAJO Z INTERESI INSISTIRANJA IN BRALCEM KOT DOBROHOTNEŽ JAVNO OBJAVIL STATUT ZdraveAtmosfere IN BI PRIPOROČAL PREKO JAVNOSTI – DRAGI LJUDJE KOT BRALCI, NEHAJMO BITI NA STRANI TISTIH UMAZANIH S POKVARJENOSTJO, KER SAMO ZARADI OŠABNOSTI LJUBOSUMJA ZAVISTI SEBIČNOSTI S PLJUVANJEM BRUHAJO LAŽI PO NEDOLŽNIH IN VSI SKUPAJ DOBRO PREBERIMO STATUT ZdraveAtmosfere, KER JE ŽALOSTNO, DA SI DOVOLIMO, DA NAM DRUGI, UPAM, DA ZDRAVIH OČI, PODTIKAJO BOLNE ZADEVE.
     Prosim vas, če lahko konkretno odgovorite na konkretna vprašanja:
     TI KOT NEKONKRETNEŽ Z IMENOM ANONIM IN S PRIIMKOM PSEVDONIM SPRAŠUJEŠ V IMENU KONKRETNOSTI, KAKO BI BRALCEM, KI NIMAJO DOVOLJ RAZVITEGA RAZUMEVANJA ZA RAZKRITJE LAŽI, KER NOČEJO RASTI V PROMIŠLJANJU, NA KAKŠNE VSE NAČINE BEDNIKI PODTIKUJEJO, HUJSKAŠ NA NASILJE NAD NEDOLŽNIMI – LEPO SE VIDI, KAKŠEN DUH GOVORI IZ TEBE.

     Kako pašejo skupaj vaši žaljivi citati in po drugi strani ljubezen in dobrota, ki jo vas uči mojster Drago?
     VIDIŠ, KAKO SI S TEČNOBO ZLOBEN DO TE MERE, DA SI SLEP, KAKO SO DRŽAVNE INSTITUCIJE NAMERNO PUSTILE GOVOR SOVRAŠTVA V SLOVENSKIH NOVICAH IZ VZROKA, KI SI GA BO PREPOZNO SPOZNAL – JASNO JE, DA IMAŠ, TAKO JAVNOST KOT INSTITUCIJE, ZA NEINTELEGENTNE, KER VEŠ, DA SE LJUDJE PREMALO POGLOBIJO V RESNICO IN RAČUNAŠ NA TISTO VEČINO, KOT SI SAM, PA PRIKAZUJEŠ, DA TI OKOLI SEBE NE ZBIRAŠ ENAKE SEBI IN TAKRAT BI SE PODPISAL, KOT DA SO TAKŠNI NAHUJSKANI IZBRALI TEBE IN DA JIH TI SAMO ZASTOPAŠ – TI IN TAKŠNI PIŠETE UŽALJENOST SKRITO V VLJUDNOST PROTI NEDOLŽNEMU ČLOVEKU DRAGUTINU BARUŠIĆ, KER TE/VAS BOLI NJEGOVA PROŠNJA ZA MORALO IN ZATO NE OBJAVITE JAVNOSTI STATUTA ZdraveAtmosfere.
     SAMO NAPREJ Z MAFIJSKO RECEPTURO.

     Ali je potrebno za dobro življenje hoditi 2x tedensko na seanse, 1x mesečno na vikende in delavnice in na ta način zapostaviti otroke in družino?
     SAJ SE VE, DA IMPROVIZATORJI Z INTERPRETACIJAMI VERZIJ, NEUČAKANI KARIERE, S KOMAJ ČAKANJEM DENARJA POD MIZO, S PRETIRAVANJI SAMI SEBE RAZKRIJEJO – HEJ MUCEK, SE TI TO TEKMUJEŠ Z ZLOBNOSTJO ZLOBNIH – LAHKO TI ODGOVORIMO; ALI JE POTREBNO ZASTONJ SE ŠOLATI IN SE ZAMAN IZOBRAŽEVATI, KOT SO SE TAKŠNI KOT SI SAM, PA TE NI SRAM BITI NESRAMNEŽ. PODTIKUJEŠ JEZNO IGRANJE FINEGA Z IZZIVOM UŽALJENOSTI FAJNEGA, A NITI NE SANJAŠ, DA UŽALJENI VEDNO KVARIJO NAROD V IMENU VŠEČNOSTI.
     RES SI PREBRISAN, DA Z ZVITIM VPRAŠANJEM PODTIKAŠ NAJPREJ (KER UPAŠ, DA JAZ ‘SONJA SKOPEC’NE BEREM), DA BI PRI BRALCIH PRIDOBIL NAIVNEŽE, DA BI NADALJEVALI S PASTJO TVOJE VABE IN TI HREPENČEK ŠKANDALA POGREŠAJOČ KRIMINAL, BI PODTAKNIL LAŽNE ARGUMENTE, A NITI SE TI NE SANJA, DA ME JE BIVŠI MOŽ PETER SKOPEC VEČ TRI LETA S TEM VPRAŠANJEM VSAK DAN STRAŠIL, SAMO DA BI ME USTRAŠIL IN DOMA ZADRŽEVAL POD PRETVEZO, KAKO ME LAHKO VZDRŽUJE.
     IN TI SE NE PODPISUJEŠ, KER BI RAD MENE ZAKOPAL, PA ZATO ŽELIŠ INSCENIRATI BUTASTO ZGODBO, DA PIŠEJO NEKATERI DRUGI POVERJENIKI ZdraveAtmosfere V IMENU MENE SONJE SKOPEC, A PRAVZAPRAV BI LAHKO V VSAKI ORGANIZACIJI, VSEENO V VLADNI ALI NEVLADNI.
     SEM TAKO NEDOLŽNA ŽENA IN ŠE BOLJ MAMICA, A ŠE VEDNO TRPIM SKRITO NASILJE, SEDAJ NE SAMO OD FAMILIJE IN MOŽA PETRA SKOPCA, KATERI JE ŽRTVOVAL BRATA BOŠTJANA, DA MI PRIDE LAGAT, KAKO JE MONTIRANE LAŽI SKLEPAL Z NEISKRENIM TOMICO ŠULJIĆEM IN TAKO PETER SKOPEC ŽELI POBEGNITI OD ODGOVORNOSTI PRED JAVNOSTJO IN DRAGIM BOGOM.
     TO, DA JE BESEDA O ROPARSKEMU NAPADU NA SVETO CERKEV S STRANI PLAČENCEV HOMO SKUPIN, JE DENARNO DOBRO PRIŠLO NESRAMNEŽU PETRU SKOPCU IN TAKŠNIM KOT JE SAM, KI IZ OZADJA LAŽEJO, KO DOMA ŽENO V RIT IZSILJUJEJO, A JAZ SEM ENA OD TISTIH ŽENA, KATERIM SE MOŽJE ZDRUŽIJO V NASILNIKE NAD NEDOLŽNIMI, POSEBEJ KO SE JIM PREPREČI V IZSILJEVANJU RITI, ŠE POSEBEJ MENE, KER PETER MI JE EDINI VEČ KOT 14 LET, SEDEM PRED ZAKONOM IN SEDEM V ZAKONU. PA SEM RELIGIOZNO ZABITA, ZRAVEN MAMINIH BESED, DA MORAM VSE POTRPETI, BILA LJUBEZENSKO MUČENA IN POLEG FAMILJE, KJER MI OBE SESTRI NAJBOLJ BEŽITA ZA PETROM, SE VEČ NE SPRAŠUJEM ZAKAJ, KER MI JE JASNO, DA SE SEDAJ NASILJE NAD MENOJ V IMENU BLATENJA NEDOLŽNEGA UČITELJA IN PRESEDNIKA ZdraveAtmosfere NADALJUJE. NE GLEDE NA TO, DA JE DRAGUTIN BARUŠIČ NAREDIL MNOGO DOBREGA ZA HETERO SKUPINE IN HETERO ZAKONE, JE IZ OZADJA AKTUALNA AGRESIJA V AUTOKRACIJI PRAVICE NA NEPODPIS AVTORJA, A VSEENO SE JAVNOSTI NE BO OBRNILA POZORNOST IZ RESNICE V PREVARO, NE GLEDE NA TO, KAKO DOLGO BO OBSESIJA TRAJALA.
     HOMO SO VEDNO LEPOBESEDNEŽI IN SE S SVOJO AGONIJO NA PETROVO BISEKSUALNOST LEPO IZDAJAŠ PROPAGIRATI PREVARO POD MIZO V IMENU GENIALNOSTI, PA BO NAHUJSKANI POHOTNEŽ PETER SKOPEC PODPISAL, DA JE TA VPRAŠANJA, ČE BO POTREBNO, ON PISAL IN TI ZATO IZJAVLJAŠ, DA SE NE PODPISUJEŠ (ZARADI TOŽBE NA SODIŠČU, DA BI ME PRESTRAŠILI Z ULIMTUMOM, ČE NE GREM DOMOV POD PETROV TEROR, BOSTE UNIČILI DRAGUTINA BARUŠIĆ) ZA RES TAKO POSTOPAJO BEDNIKI, KI SE DRZNEJO KLICATI SE NE MORALISTI, V UPANJU, DA BO NARIHTANI ODVETNIK, SKRIL MAFIJO BREZ JAVNEGA SOJENJA – TEGA PA NE BO NIKOLI, NITI POD RAZNO, GLEDE NA TO, DA SEM PRIPRAVLJENA JAVNO, TAKO NAROD KOT JAVNOST, SEZNANITI O RAZLIČNEM PODTIKANJU Z RAZNIMI TERORJI, ALI IZ DRUŽINE ALI IZ DRŽAVE.

     Ali vas Drago nagovarja, da pustite službe in s tem nehate podpirati iluminatski kapitalistični sistem?
     SLABO V VPRAŠANJU SKRIVAŠ ŠIBKO GROŽNJO, DA MI VI PROMISKUITETNI PREKO LAŽNIH NAPADOV V SLOVENSKIH NOVICAH NISTE UREDILI POGOJEV ZA ODPOVED, ČE BI S PODTIKANJI USPELI PREVARATI JAVNOST, PA VAM ODGOVARJA, DA ME PETER SKOPEC SPET ZAPRE V DVORIŠČE IN JE ZA BARABE ZGODBA ZAKLJUČENA.

     Sprašujem, ker bi rad razumel vaš dejanski namen in ozadje vašega delovanja.
     TAKO TI NEČIST V SEBI BI RAD IZPADEL ČIST, RESNO SI RADOVEDEN, PA DAJ CIRKUSANT PODPIŠI SE S TITULO IN NAROD SEZNANI S STATUTOM ZdraveAtmosfere, SICER DRUGAČE KAŽEŠ, DA SI NEUMNEŽ, KI SE MEČE ZA UMNEŽA, IN JAVNOSTI SPOROČA, DA SE VSI IZOBRAŽENI PODPISUJEJO, ALI ANONIMNO, OZIROMA, ALI PSEUDOMNIMO, RAVNO ZARADI RESNICE, PRAV ZARADI ČASTI … IZPADE, DA SE SAMO FIZIČNI DELAVCI IN KLASIČEN NAROD PODPISUJEJO Z IMENOM IN PRIIMKOM … DAJ ŽIVOTARNIK, NAPIŠI KAJ VEČ O SEBI.

     Kajti morate se zavedati, da vaše delovanje ne pušča samo pozitivnih rezultatov ampak ima tudi stranske učinke (otroci brez mame, razdrta družina) pa lep pozdrav.
     DRAGI ANONIMNA FIGURA PRSEUDONIMNEGA FIKUSA, KONČNO SI KONČAL, S PLITKOSTJO POVRŠNOSTI, DA BODO BRALCI NASEDLI NA NESRAMNO PODTIKANJE, DA JE KDO IZ ZdraveAtmosfere KRIV ZA UMAZANOSTI POKVARJENIH LJUDI, KOT JE PETER SKOPEC DVOJNO POKAZAL, DA JE PO NASVETU ODVETNIKA POSLAL NJEGOVEGA BRATA BOŠTJANA LAŽE V OČI, DA JE S TOMICO ŠULJIĆEM OBJAVIL SOVRAŽNI GOVOR JAVNOSTI IN V NJEMU IZJAVIL, KOT DA SEM ŽENA NJEMU BOŠTJANU IN NE PETRU … NIMAM KAJ REČI, RAZEN DA STE VSI NIČETI ČISTA BEDA NEČASTNEGA.

     POVERJENICA ZdraveAtmosfere, SONJA SKOPEC ….. ne dovolim si več maltretirati

 24. tole naj gre spet na vrh – članica tega kulta zblojencev je kandidatka za finančno ministrico Mateja Vranič Erman

Komentarji so zaprti.