Leta 2013 sem pisal o fenomenu Hepi – pozitivna energija se dobro prodaja, ki je bil takrat popularen. Eden izmed komentatorjev je omenil skupino Zdrava Atmosfera (“Veliki vodje” na različne načine prepričujejo kako imajo direktni odnos s Kristusom in korak po korak manipulirajo ljudi…primer je tudi skupina v celju t.i. Zdrava atmosfera) in očitno so sedaj objavo odkrili nekateri privrženci Zdrave atmosfere in Dragutina Barušića / ne vem točno na podlagi česa, ampak komentarji, ki jih puščajo pod objavo me vsak dan znova prepričujejo, da smo si v Sloveniji ljudje zelo različni. Sicer niti ne štekam vseh teh komentarjev, ki so globji, kot je Marianski jarek in kjer je zapisana vsa resnica tega sveta.

Kaj torej pišejo? Če bo kdo dešifriral stvari in jih zapisal v razumljiv jezik, bom zelo zelo srečen:

Zdrava Atmosfera je skupnost razkrivanja resnice, stvarnega med napačnim, pa je žalostno, da jo nevedni naivneži mečejo pod sekto. Iskrenost se ne sme izkoriščati s krivim pogledom na življenje in je narobe…da intelektualen človek ne opazi to veliko razliko med vsemi obstoječimi instituciji, ki radi sledijo inzistiranje interesu, ki je skrito v ozadju. Pa zato javnost namerno z računico kalkulacije oddaljujejo od dobrote, da se nebi rodila plemenitost… pa se zato dotična oseba skriva za anonimnostjo.

ZdravaAtmosfera JE NEVLADNA DRUŽINA KER SE MI UČENCI PREDOBRO UČIMO DA BREZ MORALE NI NOBENE DUHOVNOSTI. Kot slovenka se sramujem anonimnežev, ki kot takšni pljuvajo po intelektualni moči slovenskega naroda. Tako umazani ljudje se v ozadju posmehujejo ampak ne vidijo, da bruhajo po slovenski generaciji, s tem najbolj po svojih lastnih potomcih a na koncu resnica zmaguje in pokvarjenim preostane grenkost s katero so v imenu umazane sladkosti zavajali nedolžne. DRAGI SLOVENSKI NAROD ŠE BOLJE POVEDANO DRAGI INTELEKTUALCI SLOVENIJE KJE SE VAM JE ODPOVEDALA MISEL PA V ANONIMNOSTI VIDITE SMISEL, NEHAJTE SE HECATI Z ZAPRAVLJANJEM ŽIVLJENJA PA PRIDITE.

ZdravaAtmosfera JE NEVLADNA ORGANIZACIJA, KI NI OŠKODOVANA S TEM, DA NE PRISTOPIJO SLABI LJUDJE, KER ŠIBKI ITAK NE POZNAJO PLEMENITOSTI IN ŠKODA JE, DA BI BILI BREME DOBROTI.
DRAGI NEDOLŽNI LJUDJE, ENAKO JE ŠKODA, DA NE PRIHAJATE, KER ČE ŽE VESTE, DA VAS MEDIJI ZAVAJAJO, KAKO VAM NI JASNO, DA VAS ANONIMNEŽI ŠE BOLJ ZAVAJAJO.

Spomnimo se ravnanja z Matijem Gubcem in nimamo se kaj čuditi ravnanju z ZdravoAtmosfero. No, če je tako sem rajši poverjenik ZdaveAtmosfere, kot predsednik takšnih tituliranih, ki v imenu pohlepa, z apetitom zatirajo resnico in s svojo posameznostjo pokopavajo lastnim otrokom otroke … BANDA SE VEDNO STRINJA OKOLI ROPANJA NO, NIKOLI OKOLI PLENA, ZATO MI ZAsrčki SMO NAMENOMA DOVOLILI, DA TA NESRAMNI STAVEK, STOJI V PACANJU, DA BI ČIM VEČ SLABIH IN ŠIBKIH ČIM MANJ MOTILO SRČNE V ZDRAVIATMOSFERI … Lub’ Slovenc’ upam, da ne prevladuje cinizem, čeprav pri vseh šolanih, lahko gledamo kontinuiteto tlačenja plemenitih, ampak priporočam, da si vsi skupaj zaslužimo svobodo dobrote, ker edino takrat potomci ne bodo nikoli ogroženi.

A še dandanes krivo verniki govorijo da je Sv.Rimokatoliška cekev sekta. A to je narobe, ker je edina, ki pomaga in spodbuja ohranjati družine in najbolj zagovarja moralo v človeku – pa je od tistih ki so najbolj nemoralni najbolj popljuvana. Take pa so vedno zgodovinske poti. Tako znanje ni samo od naivnežev, temveč je od duha zla preko učenih in takšni ljudje najboljše mislijo o sebi, a se najmanj zavedajo, da zlo obstaja.

MI IZ NEVLADNE SKUPINE ‘ZdravaAtmosfera’ PREDOBRO VEMO, KER NAS Z IZVIROM IZVORNI UČITELJ DRAGUTIN BARUŠIĆ UČI, DA SO SAMO BOLANI ZABITI POSREDNIKI ALTERNATIVNIH SLEDI, SKRITI ALI POD PSEVDONIMOM ALI POD ANONIMNOSTJO, VSE SAMO ZATO, DA NE BI RAZKRILI, DA JIM JE ALTERNATIVA HOBI, KER SE OD NEČESA, KAR JE PREFERIRANO, MORA PREŽIVLJATI IN JIM NI MAR ZA LASTNI NAROD, TEMVEČ ZA POKVARJENOST. TAKŠNI PREMAZANCI Z UMAZANIJAMI ŽIVOTARJENJA SO POVSOD V JAVNOSTI NARODU OGABILI ŽIVLJENJE, A MI ‘S SRCEM ZA’ SMO JIM NAJVEČJA MOTNJA, KER VEDO, DA SO ISTI ČAS RAZKRITI, KO SE UČENCI ZdraveAtmosfere NAUČIJO SPREVIDETI IN NE SPREGLEDATI … DRAGI RAZISKOVALCI, PROSIMO VAS, DA Z GLEDANJEM RES NE SPREGLEDATE, PA SE PRIDITE NAUČIT SPREVIDETI, KOLIKO JE ČLOVEČEN NAŠ ORIGINALNI UČITELJ. KER SAMO ZARADI NJEGA STE Z LASTNOSTJO BOLJŠI ČLOVEK IN Z NAMI VEČJI PROCENT SOČLOVEČNOSTI V SVETU.

Hvala ti učitelj Drago, da si me naučil, da ne nasedam anonimnežem, ki sodijo in bodo sojeni. In se ne trudijo postati boljši človek in garantirati s progresijo biti dobrota. Ker se tolažijo z zapravljanjem časa v anonimnosti, namesto s trudom pomagati sebi in v narodu skrbeti, da naivni in dezinformirani postanejo poslušni Božji prošnji.
Pa te vabim anonimnež, da se razkriješ, očistiš svoje umazane možganske vijuge z rednim čiščenjem-učenjem in častno stopiš na pravo pot delovanja za narod.

Kot slovenka se sramujem anonimnežev in pseudonimnežev – sem ljubiteljica alternative in ne samo slovenski trg temveč širše po balkanu in evropi sem konzumirala in edini človek, ki ni sramni posredovalec new agea ali kakšnega drugega bluzenja je učitelj nad učitelji Dragutin Barušić, kjer egoisti spoznajo koliko so mizerni in kako z logiko škodujejo… Popolnoma mi je razumljiva (čeprav za zlobnosti ni opravičila) nepromišljenost površnih lovcev na poznanost ker so plitki zavajalci nedolžnih v narodu in jim je potrebno da se zberejo v bando, da bi iz pasti s čudnimi vabami narodu obvladali šerifa. Kako je žalostno za slovenca, da se ima za evropejca z balkanskim podtikanjem…to je tako butasto, da samo tupi sikajo, da je morala sektašenje in tako sekajo sebi družini žlahti narodu možnost rasti v razvoju boljšega človeka – ŽALOSTNO JE, DA JE POMEMBNEJŠI POHLEP NA DENAR Z NAMENOM SUROVEGA APETITA NAMESTO DA BI SE SOČLOVEČILO ČLOVEKA DO ČLOVEČNOSTI.

DRAGI ANONIMNEŽ,Z PISANJEM TVOJIH LAŽI O NEVLADNI DRUŽINI ZDRAVA ATMOSFERA ,S SVOJIMI NA FIN NAČIN PRIKRITO V CELOFAN ZAVITO LAŽ POVZROČAŠ OGROMNO ŠKODE ČLOVEKU POSLEDIČNO VSEM NA TEM PLANETU.SAJ VERJETNO TI, KI TROSIŠ TE LAŽI,VEŠ,DA JE CIVILIZACIJA NA ROBU OBSTANKA IN POTREBUJE,DA ČLOVEK SPOZNA SAMEGA SEBE IN RAZVIJE SVOJE SPOSOBNOSTI,DA NARODI NE BODO ŽRTEV VSE TEŽJIH OK OLIŠČIN IN BODO LAHKO USPEŠNO SOUSTVARJALI SVOJE SKUPNOSTI TER ZAGOTAVLJALI R AZVOJ IN VARNO PRIHODNOST ZANAMCEM.ČE PA TEGA NE VEŠ,ČE SAMO TVOJA RAČUNICA V TEBI ŽIVI,O NAJVEČJI VREDNOTI KI JE DOBROTA SLEDU NI, OGLASI SE V ZA,DA SE Z VREDNOTAMI PRAVIMI SPOZNAŠ.SREČAL BOŠ NAJBOLJŠEGA.PRIJATELJA NAŠEGA LJUBLJENEGA UČITELJA PREROKA DRAGUTINA BARUŠIČ,KI JE ČISTA LJUBEZEN LEPOTA DOBROTA BOGASTVO

Dragi Bog nam je vsem dal povezavo z njim, to je molitev. Vsak trenutek nam da možnost, da smo z njim povezani, če se molitve prispomnimo. Dal nam je možnost izbire, da smo dobri in dobrota, če se dobrote prispomnimo. Ampak nekje se je očitno zataknilo, da se velika večina nekako ne prispomni molitve in dobrote. Če bi se, bi nam bilo mnogo laže na tem ljubem svetu.
In zato hvala Dragemu Bogu za nevladino družino Zdrava Atmosfera in učitelja, preroka Dragutina Barušića, ki nas vodi korak za korakom, brez odstopanja v smeri dobrote za dobro vseh v narodu.

Takle mamo. Mene je strah, da se ne bo zgodil kakšen skupinski samomor.

dvojna_mavrica1