Vedno pizdim nad bankami. Sem komitent NLB odkar obstajam. Ja, prašička sem praznil v NLBju, prav tako v osnovni šoli zbiral denar na hranilni knjižici, tudi v študentskih letih so mi študentski servisi tja nakazovali denar in kasneje s prvo zaposlitvijo in kasneje, ko sem bil brezposeln sem na NLB račun dobival svoja sredstva.

Ko sem odpiral s.p. sem se odločil, da vseeno za poslovni račun izberem Delavsko Hranilnico. Kako bi lahko izbral drugače, če pa sem ravno njim prodal domeno dh.si. In sem povsem zadovoljen z njimi. No, malce manj sem zadovoljen z NLBjem, ampak to je verjetno v Sloveniji po “defaultu” pri vseh, ki uporabljamo našo drago banko. Problem je v tem, da se večina ne spravi zamenjati banke, ker to potegne cel kup stvari za seboj – trajniki, menjava kartic, druge PIN kode, krediti, limiti..

Tako ostajamo še vedno na isti banki, kljub temu, da smo precej nezadovoljni s stvarmi, ki se dogajajo. Recimo danes, ko smo ravno 15. v mesecu in se plačujejo računi, ne deluje NLB Klik.

Obvestilo na spletnem mestu pravi:  NLB Klik trenutno ni na voljo. Ponovno delovanje spletne banke bomo zagotovili v najkrajšem možnem času.

Super, kajne. No, saj zaradi tega se mi svet ne bo ustavil, tudi svetovne vojne se ne bodo začele, ampak je pa smešno, da ne deluje nekaj, za kar bi pričakoval da bo delovalo 24/7 – ja, resno mislim, kljub temu, da se zavedam, da se plačilni promet v Sloveniji izvaja samo do določenih ur. No, upam, da bo začek Klik delovati in da bom lahko plačal račune!

NLB Klik ne deluje / kaj je novega?
NLB Klik ne deluje / kaj je novega?