Pripravki za hitro pridobivanje mišične mase in atletske postave so zlata jama za tistega, ki jih prodaja. Danes sem slučajno naletel na pripravek Men Solution Plus, ki vsebuje L-arginin in s pomočjo katerega naj bi v roku enega tedna pridobili tudi do 5 kg mišic. L-arginin pospešuje presnovo, topi odvečno maščobo in jo spreminja v mišice, tako imajo napisano na spletnem mestu.

Janko Kotler je omenjen na spletnem mestu – bodybuilder in osebni trener v treh prestižnih ljubljanskih fitnesih. Na žalost iskanje po Googlu ne vrne nobenega zadetka z njegovim imenom. Prav tako ta oseba ne obstaja na Facebooku, kar je milo rečeno nemogoče. Mogoče ima samo toliko dela, ker bi sedaj vsi radi pridobili 5kg mišic v enem tednu in nima časa za Facebook.

Povezane teme s supehrano in ostalimi prehranskimi dopolnili:

Da ne bom samo streljal v prazno, pa je tukaj še nekaj podatkov, ki mogoče komu, ki razmišlja, da bi kupil te “tablete”, ki jih bo dobil v običajni sivi kartonski škatli, brez logotipa in brez kakršnihkoli natisov ali napisov, ki bi navajali vsebino. Prav tako bo lepilni trak rjave barve in tudi brez natisov.

Arginin je aminokislina, ki jo zdravi ljudje, ki se normalno prehranjujemo, v zadostni meri pridelamo sami. Dejstvo je, da nobena beljakovina sama po sebi ne more “ustvariti” mišic, ampak je za to potrebna vadba – in vsak, ki se ukvarja s tem ve, koliko vadbe je potrebo za pridobitev 5 kg mišic. EFSA, edina relevantna organizacija za to, iz raziskav ne razbere, da ima ta sestavina dokazane pozitivne učinke (vir).

Seveda sem šel tudi pogledati fotografijo Janka Kotlerja, ki je objavljena na dotičnem spletnem mestu in jo primerjal s fotografijami, ki jih najde TinEye. Ja, fotografije so našli na Shuterstocku (kar ni nekaj, kar bi bilo nenavadno, vrže pa precej čudno luč)

L-arginin / Men Solution Plus in Janko Kotler #fake

L-arginin / Men Solution Plus in Janko Kotler #fake

L-arginin / Men Solution Plus in Janko Kotler Shuterstock

L-arginin / Men Solution Plus in Janko Kotler Shuterstock

Da o izjavah, zaradi katerih se bo marsikdo odločil za nakup tega izdelka, niti ne izgubljam besed.

Gospod Rajko Gaber: “Naročil sem kapsule z L-argininom in sem že od začetka zelo hitro začel pridobivati mišično maso. Po dveh dneh sem imel dobesedno 2 kg več mišic. Te kapsule so uničile mojo maščobo. Nisem telovadil, moja definicija pa je bila vse bolj vidna! So popolnoma varne. Počutil sem se zdravo in sem ves čas imel ogromno energije. V enem mesecu sem spremenil 12 kg odvečne teže v 10 kg mišic. Zelo zadovoljen sem!”

Za tiste, ki ne verjamete v takšne pravljice, pa mogoče malce bolj koristni nasveti:

Seveda je odločitev posameznika, kako se bo odločil in ali bo izkoristil to fantastično priložnost za zgolj 29 eurov, ki velja samo še danes in ima tudi garancijo:

V kolikor v enem mesecu ne boste pridobili 10 kg mišične mase ali iz kateregakoli drugega razloga ne boste 100 % zadovoljni z izdelkom, nam pošljite prazno škatlico, mi pa vam povrnemo stroške brez vprašanj.

Pa veselo pridobivanje mišic s pomočjo tabletk!

6 Responses to L-arginin / Men Solution Plus in Janko Kotler #fake

 1. Miha J pravi:

  Najbolj zabavni so pri Delu d.d.:
  http://www.slovenskenovice.si/novice/slovenija/ukc-opozarja-ne-dajajte-evrov-laznemu-zdravniku

  Na Slovenskih novicah opozarjajo ljudi na goljufijo neznanega storilca, sami pa na 4 oglasnih mestih (2 oglasna bloka + 2x Plista) oglašujejo te iste goljufe. Naključje? :)

 2. Matija Pov pravi:

  Hja, zagotovo ne boste verjeli, ampak meni so res pomagale te “čudežne tabletke”. Seveda pa nisem pričakoval, da mi bodo mišice kar same zrasle, ampak sem prepirčan, da je vsaj polovica učinka posledica jemanja teh kapsul.
  Ne vem, a ljudem, ki pijejo vse te beljakovinske napitke in pričakujejo ne vem kakšne rezultate se tudi smejete? Na žalost nekateri tudi delamo ali imamo družine in ne moremo celega življenja preživljati na fitnesu.

 3. Anonimno pravi:

  Zakaj nikjer ne najdem te cudezne sestave teh tablet???

 4. mark lakner pravi:

  Te najdražje tik-tak bombončke sm jemal 60 dni . Ko sem jim povedal da ni bilo niti grama

  razlike so bili uuu začudeni. Aja baje imajo prodajalci ki jih dobite na telefon s strani

  dobavitelja dril kako jemati preparat. No na etiketi je pisalo kontra kot so me

  prepričevalali kako jemati pravilno. Ko boste šli preverjat na internetno stran sem podobno

  napisal že 3x v enem letu in začuda ni komentarja. Hm . No ,če boste še bolj pozorni boste

  videli eni in isti copy paste komentarji z drugimi urami in datumi.no tko sem opazil v enem

  letu na njihovi strani.Pa srečno in brez zamere.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.