Slovensko podjetje Edition Digital med prvaki digitalnega založništva Slovensko podjetje Edition Digital med prvaki digitalnega založništva

Slovensko podjetje Edition Digital med prvaki digitalnega založništva

Visoko tehnološko podjetje Edition Digital dela velik korak na področju digitalnega založništva, saj se s svojim pametnim sistemom Edition Digital dokončno postavlja ob bok in celo prehiteva največje. Edition Digital je celovit sistem orodij za kreativno ustvarjanje in učinkovito distribucijo digitalnih vsebin, omogoča pa tudi poglobljeno analitiko objavljenih vsebin.

Nadgrajeni pametni sistem za digitalno založništvo se lahko pohvali z izboljšanim HTML spletnim predvajalnikom, ki se razume z vsemi sodobnimi brskalniki, tablicami in pametnimi telefoni. Ustvarjalci različnih vsebin imajo tako zdaj priložnost, da brez dodatnega tehnološkega oz. programerskega znanja ustvarjanjo interaktivne publikacije in kampanje, ki dosežejo ciljne skupine ter bralce kjerkoli so. Obenem pa sistem omogoča podrobno spremljanje uspešnosti publikacij in kampanj.
“Ponujamo najbolj napredno orodje, z namenom, da bi uporabniku omogočili ustvarjanje najbolj inovativnih in interaktivnih publikacij oz. vsebin. Pametni sistem za digitalno založništvo uporabniku omogoča, da tiskane revije, brošure ali letake hitro in enostavno pretvori v digitalno obliko ter jih nadgradi z interaktivnostjo in animacijami. Distribucija publikacij je možna prek vseh brskalnikov, tablic ali pametnih telefonov, poleg tega pa sistem omogoča tudi monetizacijo vsebin,” pravi Rok Pulević, direktor podjetja Edition Digital.

Jedro sistema je močan “design and animation tool”, ki oblikovalcem omogoča svobodo pri ustvarjanju navdihujočih digitalnih vsebin. Vsaka stran digitalne publikacije je lahko dodatno obogatena – z neomejenim številom galerij, naprednimi animacijami ter video in avdio vsebinami. Uporabnik pri tem ne rabi imeti programerskega znanja.  Edition Digital omogoča prodajo vsebin preko digitalnih kioskov in aplikacij. Del pametnega sistema za digitalno založništvo je tudi orodje za optimizacijo spletnih brskalnikov (SEO), ki uporabniku pomaga občutno poveča organski doseg in prepoznovnost. Poglobljena analitika, podkrepljena z napredno statistiko, informacije pretvori v že pripravljena poročila. Pametni sistem za digitalno založništvo izboljšuje sodelovanje projektnega tima in povečuje produktivnost, obenem pa omogoča tudi popolno svobodo pri pripravi vsebin ter predstavlja privlačen oglaševalski kanal.

“Edition Digital je zasnovan predvsem za oblikovalce,” pravi Vesna Zavrnik, operativna direktorica podjetja Edition Digital. ” Poenostavili smo proces produkcije digitalnih vsebin, hkrati pa sistem nadgradili in mu dodali nove funkcionalnosti. Edition Digital povezuje najboljše in najbolj učinkovito tehnično znanje na eni in bogato, uporabniku prijazno izkušnjo na drugi strani. Oboje bodo cenili tako založniki kot tudi vsi, ki delajo v marketingu.”

Edition Digital že uporabljajo številna svetovna podjetja, kot so Mazda, Land Rover, Fiat, Boots in BNP Paribas.

Nova Beta Edition Digital prihaja ob koncu letošnjega poletja. Povezava je na voljo na Edition Digital.

Gostujoči zapis je kategorija namenjena bralcem bloga had. Marsikdo ki bere bloge, tudi zapiše kakšno zanimivo stran, jo fotografira, vendar si zaradi parih prispevkov ne želi odpirati bloga. Nekaj časa sem okleval, premleval, če si res želim tega in ugotovil, da moram narediti nekaj v to smer, sicer izgubi pomen par stvari, ki jih že ves čas bloganja zagovarjam. Namreč najti sinergijo z ljudmi, ki so kompetentni in sposobni in vedno veliko in jim ponuditi, da prispevajo zapise, mnenja, fotografije.

In tukaj vam dajem možnost. Vaše zapise bom objavljal zapise v kategoriji Gostujoči zapis.

Kaj dobite vi? Prostor za objavo na enem najbolj obiskanih blogov v Sloveniji je v bistvu vse kar vam lahko ponudim. In to, da vas bo prebralo veliko več ljudi, kot če bi bili na svojem. Na si ne morem privoščiti da bi plačeval vaše prispevke, tako da je to pro-bono. Kaj dobim jaz? Vsebino, ki se bo razlikovala od moje in bo mogoče pritegnila še kakšnega bralca več.

Pravila igre morajo biti vnaprej jasna:

  • vsak prispevek bom prebral in presodil če je primeren za objavo. Če bo odgovor negativen, ga bom tudi poskusil obrazložiti preko maila.
  • zapisi naj bodo informativni, oz. naj imajo svojo vsebino (tega, kaj je kdo jedel za zajtrk, ne bom objavljal)
  • trači, ki nimajo nobenega verodostojnega dokaza, ne bodo objavljeni
  • politična stališča naj bodo podkrepljena z dejstvi in ne zgolj natolcevanje
  • če boste poslali fotografije, naj bodo vaše avtorsko delo (fotke iz interneta objavljate na Siolu!)
  • komercialni zapisi o tem, kako je vaš portal oh in sploh, ne bodo objavljeni
  • obvezno mi morate sporočiti kako naj vas podpišem

Če je še kakšen predlog, vprašanje, diapozitiv, karkoli, me lahko kontaktirate na mail info @ had.si, kamor lahko tudi pošljete svoje prispevke.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja