Humanitarna akcija Srce Sloveniji 2 in vabilo na dobrodelno druženje Humanitarna akcija Srce Sloveniji 2 in vabilo na dobrodelno druženje

Humanitarna akcija Srce Sloveniji 2 in vabilo na dobrodelno druženje

Projekt Srce Sloveniji, ki ga organizira društvo Never Give Up letos že drugič organizira dobrodelno akcijo zbiranja pomoči otrokom, ki potrebujejo šolske potrebščine. Lansko leto je bila dobrodelna akcija odlično sprejeta in s pomočjo donatorjem so pomagali 850 otrokom pri nakupu šolskih potrebščin. Srce Slovenije sestavlja ultra tritlonski podvig (plavanje, kolesarjenje in tek) njegov pobudnik pa je ekstremni športnik Matej Markovič.

Letos bo Matejev podvig trajal 6 dni. Toliko bo namreč potreboval od skoka v morje v Luciji, 17. avgusta, do cilja v nakupovalnem središču na Rudniku v Ljubljani, v soboto 22. avgusta 2015. V tem času bo preplaval 30 kilometrov ob slovenski obali, prekolesaril dobrih 950 kilometrov dolgo etapo okrog Slovenije in pretekel več kot 250 kilometrsko pot v obliki srca. Skupaj več kot 1230 kilometrov, na katerih ga bo ob trasi, prek družbenih omrežij in prenosa v živo na spletni strani društva lahko spremljala celotna Slovenija.

Mi, ki ne bomo plavali, tekli in kolesarili z Matejem, lahko podpremo projekt tako, da pošljemo SMS SRCESLOVENIJI5 na 1919 in tako doniramo 5 eurov za dobro stvar.

O samem projekti si lahko več preberete na spletnem mestu http://www.srcesloveniji.si/, na družbenih omrežjih pa boste lahko dogodek spremljali pod hashtagom #SrceSLOmeet in #srcesloveniji5na1919.

Prav tako pa društvo Never Give Up in ekipa projekta Srce Sloveniji vabita na dobrodelno druženje v sredo, 12.8.2015 ob 19.00 v Hiši Športa, (Breg 2, 1000 Ljubljana), kjer bodo predstavili projekt in se družili!

Humanitarna akcija Srce Sloveniji 2 in vabilo na dobrodelno druženje
Humanitarna akcija Srce Sloveniji 2 in vabilo na dobrodelno druženje