Kako odpreti/odsekati steklenico penečega vina s pomočjo iPhone 5 telefona? Kako odpreti/odsekati steklenico penečega vina s pomočjo iPhone 5 telefona?

Kako odpreti steklenico penečega vina s pomočjo iPhone 5 telefona?

iPhone je zelo uporabna zadeva. Ali ste vedeli, da lahko z iPhone telefonom odprete steklenico penečega vina? Tudi jaz ne, dokler nisem videl videa na spletnem mestu Business Insider. No, gre za princip odpiranja “šampanjca” s pomočjo sablje, ki jo v tem primeru zamenja iPhone!

Odpiranje steklenic penečega vina je vedno zabavno. Zabavno iz vidika, kje bo pristal plutovinast zamašek oz., kaj vse bomo s tem zamaškom razbili. Seveda obstaja cela vrsta metod, kako se odpre steklenica. Najbolj poznana je tista z mečem, ko se odseka vrat, vendar je tudi iPhone lahko povsem primeren za to. No, vsaj tako zgleda na spodnjem posnetku.

Definitivno jaz ne odgovarjam za vse uničene iPhone telefone, prav tako tudi ne odgovarjam za razbite steklenice penine. Če pa komu uspe in naredi posnetek, pa ga z veseljem objavim! Če bi sam pil alkohole, potem bi tole preizkusil tudi sam. Se mi nekje valja iPhone 4, ki je izpustil dušo in bi bil povsem primeren za ta preizkus.

How to saber a bottle of champagne with an iPhone

Open Champagne

How to Saber Champagne in Slow Motion

Champagne Saber Time

Sabrage is a technique for opening a Champagne bottle with a saber,[1] used for ceremonial occasions. The wielder slides the saber along the body of the bottle to break the top of the neck away, leaving neck of the bottle, open and ready to pour. The force of the blunt side of the blade hitting the lip breaks the glass to separate the collar from the neck of the bottle. Note that one does not use the sharp side of the blade. The cork and collar remain together after separating from the neck. (vir)