Pivo, burgerji in Pliš, ta petek, 28.8.2015 v Four Points by Sheraton Ljubljana Mons. Petkov poletni večer na zelenici pod zvezdami z intimnimi, jazzy komadi in »ljubezenskimi besedili” izpod peresa Roka Vilčnika / žameten in zasanjan vokal Aleksandre Ilijevske ter Marko Gregorič na kitari in kontrabasu. Brez vstopnine!

Poletna »pop-up« terasa v objemu narave, zvezdnato nebo, vaša najljubša družba, hamburgerji, »bapasi« (beer+tapas) ter stvaritve izpod prstov najboljšega barmana v Sloveniji, Aleša Ogrina.

our Points by Sheraton Ljubljana Mons je pripravil brezplačne koncerte na prostem in jih poimenoval Poletna trilogija: Pozdravljeno poletje, Poletje je tu, Slovo od poletja.

Ste že preizkusili pivski sladoled? Pivske koktajle? Kaj še čakate?

V sklopu poletnih dogodkov #SummerTrilogy / Poletne trilogije poteka nagradni fotografski izziv. Povezoval bo tri zanimive teme, ki so še kako primerne za to poletje in so predmet nagradnega fotografskega izziva:

  • burger v množici…
  • moj najljubši sladoled…
  • moj trenutek, moje pivo…

Kako sodelovati v fotografskem izzivu?
Fotografski izziv poteka od 28.5.2015 do 15.9.2015. Za sodelovanje je potrebno:

  • posneti fotografijo, ki je v skladu s seznamom fotografskih izzivov.
  • poleg fotografije uporabiti hashtag #SummerTrilogy.
  • deliti fotografijo oz. video z @four_points_ljubljana na Instagramu ali@fourpointsljubl na Twitterju.

Nagrada?
“Night out” paket z burgerji in pivom zate in za tvoje 4 prijatelje. Več informacij o fotografskem natečaju: http://www.fourpointsljubljanamons.com/si/summer-trilogy

Pivo, burgerji in Pliš / 28.8.2015 / 20.00 / Four Points by Sheraton Ljubljana Mons
Pivo, burgerji in Pliš / 28.8.2015 / 20.00 / Four Points by Sheraton Ljubljana Mons