Gal Gjurin je očitno šele sedaj odkril, da obstaja na Twitterju par uporabnikov, ki nimajo/mo radi njegove glasbe. Glede na to, da to traja že dolgo dolgo časa in da je #hashtag #GalG poln različnih objav, me je včeraj presenetil tvit uporabnika @vitamiC_si, ki je zapisal:

Mislil sem, da gre za šalo. Ampak očitno ne gre, saj so ga dejansko obiskali policisti, ker je Gal Gjurin tudi vložil kazensko ovadbo zoper njega. Zarad spodnjega posnetka, kjer uporabi nerf gun! Očitno se Gal Gjurin zaradi tega posnetka počuti ogroženega!

V bistvu se jaz počutim ogroženega z glasbo Gala Gjurina, pa vendar še nisem poslal policistov na njegova vrata, bi lahko mirno zapisal ob tem.

Zanima me, kako bo o tem primeru odločilo sodišče! Definitivno pa je tole eden izmed najbolj bustastih primerov s katerimi se mora ukvarjati policija in sodstvo, kar sem jih kdaj slišal. Ampak razumem Gala Gjurina in njegovo skrb za svoje življenje. Očitno ima občutek, da je res tako pomemben, da bi kdorkoli pomislil kaj takšnega, kamoli pa storil in za to preživel ostanek življenja za zapahi! Neumnost, ki ji ni viška.

No, tvitosfera se je odzvala #TeamOli:

galg_gal_gjurin_twitter