Bravo Telekom Slovenije! Ko sem prebral to sporočilo za javnost sem bil vesel. Vesel, da obstaja podjetje, ki se je odločilo narediti korak in pokazati, kako se lahko pomaga beguncem. Poteza, ki bi jo morala posnemati tudi druga podjetja, ki lahko pomagajo po svojih močeh in svojimi produkti, ali storitvami beguncem, ki so prišli do meje s Slovenijo.

Telekom Slovenije bo v sodelovanju z Rdečim križem Slovenije beguncem, ki prihajajo v Slovenijo in ki se bodo želeli javiti sorodnikom, pomagal s predplačniškimi mobilnimi karticami s prednaloženim imetjem. V Telekomu Slovenije se z Rdečim križem Slovenije dogovarjajo tudi za vzpostavitev internetnih kotičkov v begunskih centrih, kjer bo za to možnost, v katerih bodo beguncem na voljo računalniki z dostopom do interneta. (vir)

Kar se je zgodilo na Facebooku, pa je nekaj povsem drugega. To, kar se je zgodilo je dokaz, v kakšni družbi živimo. Ker ne želim biti nesramen bom spodaj prilepil komentarjev posameznikov, brez njihovih imen (vir).

 • Bravo gamat nesposobna slovenskim otrokom ki izhajaho iz revnih druzin pa masno zakasirate internet ki ga nujno potrebujejo za šolanje oz razne prijava sem in tja . Naj mi nekdo razlozi zakaj begunec rabi telefon .halo . Grem bek od telekoma gnoji.
 • Jaz ne plačujem vaših storitev ,da boste potem vi financiral teroriste!
 • Vi ste prfukneni!!Naj si begunci sami pomagajo..pun kurac jih ze mam!!!bolj skrbite za njih k za nas!!
 • Telekom,če pa to storite pa vam bog pomagaj ustanovili bomo skupino katera bo delovala proti telekomu izgubili boste veliko naročnikov.Pustite gamad teroristično na miru in se ukvarjajte z Slovenci.To niso begunci to so ekonomski emigrantje, ki so že začeli posiljevati ženske po Nemčiji in v Zagrebu.
 • Pokvarjeci sram vas naj bo, ce ene poloznice ne placas nas prek sodstva terjate za placilo,pa izklopite mobitel, kot da mi nimamo pomembnih klicev res ste poden od podna…
 • Prokleta gamad telekomova!!!!! Njim boste dajali za free da bomo mi lahko se drazje placevali!!!! Vse skup vas treba spravit na vagon brez oken z sirci vred in poslat nazaj od koder so prisli!!!!!!
 • Bravo telekom,Slovenija, če smo pametni sedaj vsi vstran od telekoma pa naj ima muslimane za svoje naročnike.Predlagam,da naj se celo preimenuje.
 • Slovenci smo v Sloveniji, svoji deželi manj vredni od beguncev, ciganov… večina ne spoštuje naše kulture, ne govori našega jezika po 20 letih življenja tu in več. Jaz pri vas nisem mogla plačat položnice za 45 eur, nič se ni dalo zmenit z vami za par dnevno zamudo. In ste mi odklopili telefon. Tko, da tole zdj je sramota, kaj se greste… tole, pa plačevanje elektrike Strojanovim, položnico za 6000 eur. Razočarana sem, vse mi je butnlo na plan ne morm pomagat in sm mogla napisat. Kam to pelje? Ko mi poteče pogodba me ne vidte več dost vas mam.
 • sram vas bodi. SRAM in še ENKRAT SRAM! delite premoženje naših staršev. nam pa jebene cene nabijate. za koji kurac rabijo internet in predplačniške kartice? nimate 1% logike umsko prizadete kure. debili debili in še enkrat debili. upam da vas bodo prve razstrelili z bombami!

Preko 300 komentarjev v podobnem slogu. Vsi na eno in isto vižo. Dvomim, da se bo še kakšno podjetje v Sloveniji želelo izpostaviti in tako pokazati svojo človekoljubnost in pripravljenost pomagati beguncem. Upam, da bodo kljub vsemu tej potezi sledila še druga podjetja in da jih takšni in drugačni komentarji ne bodo odvrnili od tega.

Komentatorjem pa srčno upam, da se ne bodo nikoli znašli na takšni poti, kot so se znašli begunci. Predvsem pa, da jim ne bo nikoli potrebno priti v državo, ki ima toliko proti njim še preden so vstopili vanjo! Ja, nerazgledanost je zajebana stvar!

telekom

6 Responses to Telekom Slovenije rispekt za predplačnišče mobilne kartice za begunce

 1. Miha Trtnik pravi:

  Predlagam, da napišeš en članek na temo pojma begunci, za osnovo lahko vzames vire na https://en.wikipedia.org/wiki/Refugee_law, kjer so naštete mednarodne konvencije o beguncih.

  Kot jih razumem jaz, trenutni prišleki po nobeni od konvencij niso begunci.

 2. Kaja Rot pravi:

  Uvedimo Hadizem. Piješ kokakole, malo bereš internete, testiraš pleh in širiš razgledanost na svoj, unikaten način.

 3. Anonimno pravi:

  OGLASNO SPOROČILO!!!!

  Prvič, Telekom se ni prvi spomnil tega, temveč neke druge firme.

  In drugič, Telekoma nikjer ne najdem pri projektu odpisa dolgov, torej gre pravzaprav za zelo neokusen populizem.

 4. yacko77 pravi:

  pričakovano od tebe, kateremu je sveto vse kar tujec, ki beži od nas dobi.
  Zdaj vsaj ves kaj si ljudje mislijo, ker če bimi leta 91 bežali, nas ti danes nebi neprestano žalil.
  Človek brez vrednot. Edino kar je pohvalno da si obdržal komentarje, ker drugod so ukinjeni.

  VESTE KAR SI NAROD MISLI.

 5. Mare pravi:

  Porazna poteza od državnega podjetja, ki bo stroške kvazi beguncev naprtil državljanom. Samo sranje imamo od njih zdaj pa še to.
  A da bi pa pomagali svojim ljudem pa ne? Koliko brezplačnih kartic je Telekom letos razdelil državljanom in davkoplačevalcem Slovenije? Vsaj tistim najbolj revnim???

  Zakaj pa ne napišeš kakega članka o tem kako svinjarijo puščajo za sabo? Napiši o tem kakšen je njihov odnos do hrane. Napiši o tem kako vihajo nosove nad hrano katere bi se marsikateri Slovenec razveselil.
  Napiši mogoče o tem kako so se znašli posamezni ISISovci med temi kvazi begunci, ker je že več poročanj glede tega.

  Had povej mi prosim od kje imate mediji toliko vzpodbude za tako pranje možganov preko medijev? Kdo vam daje navodila za tako poročanje?

  Toliko propagande kakor se greste mediji zadnje tedne se je šel samo Hitler in pa v S.Koreji. Umetno hočete spremeniti mišljenje ljudi. Na srečo so vsi ljudje opazili to vašo izkrivljeno poročanje o teh kvazi beguncih.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.