Podjetje GA+kuhinje je bilo ustanovljeno leta 2004 leta 2015, potem ko so podjetje GA-gospodinjski aparati spravili v stečaj in zaposlene na zavod brez zadnje plače, odpravnin, pojasnil. Pri njih, kot je že očitno iz naslova prodajajo kuhinje. Imajo več salonov po Sloveniji (v Ljubljani na Šmartinski 152) in danes sem videl, da so se odločili za čudovito akcijo / zato tudi pišem o njih.

Namreč, GA+kuhinje prodajajo nove kuhinje tudi po sistemu staro za novo. Ker imajo kar precej starih kuhinj na zalogi, so se odločili za super akcijo – podarjajo rabljene kuhinje socialno ogroženim!

Podarjamo rabljene kuhinje, ki smo jih odkupili od ljudi, ki so pri nas kupili novo kuhinjo. Do kuhinje so upravičeni vsi socialno ogroženi, ki so evidentirani pri Rdečem križu, kjer podajo vlogo. Vse kuhinje, ki so brezplačno na voljo najdete na www.ga-kuhinje.si/index.php?page=odkup Podelite objavo naprej, morda se med vašimi prijatelji na fb najde kdo, ki kuhinjo potrebuje, pa si je ne more privoščiti. Rabljene kuhinje, ki jih bomo nato podarili še vedno odkupujemo, znesek pa kupcem novih kuhinj upoštevamo kot popust.

Bravo za to potezo! In ne, kuhinje, ki jih imajo na zalogi (33 trenutno) niso krneki. Definitivno pa bodo komu rešile situacijo v kateri se je znašel ne samo po svoji krivdi!

Več informacij:

ga_kuhinje