Vesna Vilčnik je oseba, ki jo bomo v naslednjem mesecu precej videvali na televizijskih zaslonih. Je predsednica kluba Češplja (klub za osveščanje spolne energije in zdravo spolnost) in predvsem zagovornica zakonske zveze med možem in ženo in glavni obraz Družinske pobude. V medijih in povsod drugje bo agitirala za referendum o noveli zakona o zakonski zvezi in družinskih razmerjih, ki bo 20. decembra.

Vesna Vilčnik se je prvič pojavila v medijih leta 2012, ko je bil referendum o družinskem zakoniku. Njen nastop na televiziji je bil precej prepričljiv in verjetno je marsikoga prepričala v svoj prav. Tri leta kasneje pa so karte malce drugačne – namreč Vesna Vilčnik je v tem času postala še veliko več, kot zgolj aktivistka.

Boris Vezjak je v zapisu Danes zvečer aktivist v Tarči, jutri zjutraj novinar zelo dobro predstavil njeno delovanje. Med drugim je tudi novinarka Nova24TV.si.

Ampak meni je bolj zanimiva kot predsednica kluba Češplja! Pravo, kleno ime ima ta klub! Tako, kot mora biti, saj se vendar ukvarja s spolnostjo. Zanimivo je, da se je njihovo spletno mesto v zadnjih treh dneh precej spremenilo / dodalo se je veliko vsebin, predvsem pa je vsepovsod sedaj zapisano heteroseksualni!

Prav tako so dodali fotografije in poskrbeli za dodatne vsebinske sklope, katerih prej ni bilo. Pametna poteza, glede na to, da zadnje par dni vsi govorijo o Češplji, ki ni swingerski klub, ampak poskuša reševati probleme, ki jih imajo ljudje s tem, da organizirajo Country Party na Štajerskem, ritmično usklajevanje partnerjev, igre vlog in interakcijske delavnice za udeležence,..

Ali samo mene te stvari spominjajo na kaj drugega, kot tisto, kar Češplja ni? Če ne bi sedaj dodali na vsaki strani, da niso swingerski klub (pred par dnevi tega še ni bilo!!) bi bil prepričan, da je to zelo dobro organizirana posredovalnica seksa, ki pa cilja na tisto javnost, ki ne gre v prave swingerske klube, ker bi jih tam lahko kdo prepoznal. Ampak ja, če dobro zakamufliraš vse skupaj…

Sam bi bil verjetno zelo ponosen in vesel, če bi bil član tega kluba in bi se znašel na fotografijah v njihovi galeriji (#not). Upam, da bo Vesna Vilčnik tudi kdaj pred kamero pokazal dekolte (vir), kot ga na njihovih dogodkih in ne bo zapeta do vratu! Za referendum gre!

cesplja_vesna_vilcnik