Pavel Rupar je bil poslanec. Pavel Rupar je bil župan Tržiča. Pavel Rupar je imel Facebook profil. Pavel Rupar ni več poslanec, ni več župan, niti nima več Facebook profila!

Pred par dnevi je Pavel Rupar na Facebooku objavil zapis o svojem počutju. Kako se kar trese. Kako ga moti, kako ni nikjer objavljenih fotografij pobitih otrok iz Pariza in to primerjal s fotografijo “pamža” (kot se je sam izrazil), s katero so ga ljudje posiljevali, drkali… Za konec je še v svoji maniri dodal: Pokažite svoje popačene hinavske, pedrske obraze in zdaj upijte Alah akbar.. Banda smrdljiva pritepena!!!

Ja, takšno je mnenje bivšega poslanca, bivšega župana in bivšega uporabnika Facebooka, saj mi je Facebook izbrisal njegov profil – verjetno je dovolj veliko število uporabnikov prijavilo njegovo objavo kot sovražni govor in zadnje čase Facebook dokaj promptno briše te stvari. Seveda bo sedaj kreiral nov račun in v jezi, ker se mu je to zgodilo bo njegov odziv še precej hujši. Tudi krivca bo iskal in krivi bodo vsi. Niti za sekundo ne bo pomislil, da je bil problem v njegovem pisanju!

p.s.: še eno skupno lastnost imajo vsi, ki so sovražno nastrojeni proti migrantom – njihov pravopis!

rupar