Pavel Rupar / Facebook mu je izbrisal profil zaradi sovražnega govora

Pavel Rupar je bil poslanec. Pavel Rupar je bil župan Tržiča. Pavel Rupar je imel Facebook profil. Pavel Rupar ni več poslanec, ni več župan, niti nima več Facebook profila!

Pred par dnevi je Pavel Rupar na Facebooku objavil zapis o svojem počutju. Kako se kar trese. Kako ga moti, kako ni nikjer objavljenih fotografij pobitih otrok iz Pariza in to primerjal s fotografijo “pamža” (kot se je sam izrazil), s katero so ga ljudje posiljevali, drkali… Za konec je še v svoji maniri dodal: Pokažite svoje popačene hinavske, pedrske obraze in zdaj upijte Alah akbar.. Banda smrdljiva pritepena!!!

Ja, takšno je mnenje bivšega poslanca, bivšega župana in bivšega uporabnika Facebooka, saj mi je Facebook izbrisal njegov profil – verjetno je dovolj veliko število uporabnikov prijavilo njegovo objavo kot sovražni govor in zadnje čase Facebook dokaj promptno briše te stvari. Seveda bo sedaj kreiral nov račun in v jezi, ker se mu je to zgodilo bo njegov odziv še precej hujši. Tudi krivca bo iskal in krivi bodo vsi. Niti za sekundo ne bo pomislil, da je bil problem v njegovem pisanju!

p.s.: še eno skupno lastnost imajo vsi, ki so sovražno nastrojeni proti migrantom – njihov pravopis!

rupar

 1. Tako cenzuro FB vsekakor podpiram, ne pa tudi da zbrišejo vsak nipl, ki se pojavi gor… Enkrat so mi cenzurirali sliko kipa ženske z golimi prsmi :)

 2. Kar se pravopisa tiče; njegov profil je FB zbrisal njemu ali tebi?

  1. zelo na mestu komentar :) tudi ena vejica manjka.. ker sem bil preprican, da se bo kdo nasel in jo tudi odkril.. se vedno cakam :)

 3. Mogoče res malo neprimeren komentar,ampak se potiho vsi verjetno strinjamo z njim.

   1. Jaz že – samo menjava ene besede pa tekst sploh ni sporen

 4. Kdo smo vsi!!!! Vsi tisti, ki se jih morate anonimneži bati, ker nikoli ne veš, kje te čakajo pa vejo kdo si!! Heroj si, velik heroj in veš koliko imaš podope? Toliko kot vaški pritepeni pes, ki ga sicer futrajo tuji ljudje, noče ga pa nihče!! NIČ! Ostajaš sam in iščeš podporo za svoje bedno življenje, dejanja, svoj ego! V resnici si siromak, ki najbrž v življenju ni dosegel čisto nič.. O pač! Blokiral si Pavla Ruparja.. Na fb.. Sicer ne!

  1. nisem ga jaz blokiral.. v bistvu ga je facebook izbrisal.. ampak koga to briga, kajne, ce lahko nekoga primerjas z vaskim pritepenim psom

   1. To je letelo name, ki sem vseveda vprašal, kdo smo to “vsi”.
    Zanimivo, kako lahko nekdo na podlagi enega kratkega stavka sklepa o mojem življenju, dosežkih in priljubljenosti. Če bi bili vsi tako genialni, kot je on, bi bil svet že zdavnaj rešen. Tako pa žal tonemo v nasilje, predsodke, brezobzirnost in pohlep.
    Blagor ubogim na duhu, kajne? :)

    1. v bistvu se lahko poskusas izmotavati, ampak ne bo slo..

     Heroj si, velik heroj in veš koliko imaš podope? Toliko kot vaški pritepeni pes, ki ga sicer futrajo tuji ljudje, noče ga pa nihče!! NIČ! Ostajaš sam in iščeš podporo za svoje bedno življenje, dejanja, svoj ego!

     lahko poskusis se parkrat.. mogoce ti bo uspelo, ampak ne poskusaj s taksnimi komentarji, kot zgoraj.. ni prava pot

  2. Glej ga heroja kako je pogumen medtem ko se skriva za tipkovnico. A si to ti Pavle?

 5. Vsi smo Pavle!!! Vsi,ki povemo direktno to,kar je prav, vsi, ki jim je zlo,ki prihaja tuje in še bolj smo vsi PAVEL, ki bomo branili kulturo, Slovenijo, krščanstvo!! Tudi in izrecno proti takim ,ki se za vsako ceno slinite ,pohlevni in pridni vsakemu, samo domačemu ne!!! Priden kuža, priden..

Komentarji so zaprti.