Pavel Rupar / spet brez Facebook profila

Pavel Rupar / Facebook mu je izbrisal profil zaradi sovražnega govora je bil zapis, ki sem ga objavil pred dvema dnevoma. Seveda sem prejudiciral, da bo sedaj kreiral nov račun in v jezi, ker se mu je to zgodilo bo njegov odziv še precej hujši. Tudi krivca bo iskal in krivi bodo vsi.

No, včeraj zvečer se je očitno zgodilo to že drugič. Facebook mu je namreč zopet izbrisal profil. Niti najmanj ne dvomim, da bo danes ponovno odprl nov profil in začel še hujšo bitko z vsemi, ki razmišljajo drugače kot on. Tokrat sem očitno za to kriv jaz. Vsaj uporabnik φαινὸμενον na Twitterju me je nekdo obtožil tega.

Ne, nisem prijavil Pavla Ruparja Facebooku! Niti nisem jaz postavil portala Zlovenija, ali kakorkoli drugače sodeloval pri njem.

Zakaj sploh to omenjam? Ker imam počasi dovolj, da sem kriv za stvari, ki jih nisem naredil. Ampak razumem, najboljše je najti nekoga in ga obtožiti. Glede na to, da pišem o teh stvareh, sem seveda precej preprosta tarča. In najlažje je s prstom pokazati na nekoga – v tem primeru mene.

Če bi stal za tema dvema projektoma, bi z veseljem dvignil roko in priznal, da sem jaz kriv. Tako pa ne morem storiti tega!

pavel_rupar_facebook