Ljubitelji nočnega življenja pričakujejo skorajšnjo otvoritev festivalskega pop up kluba Kurzschluss. Na novi lokaciji, v Stekleni dvorni na Gospodarskem razstavišču, ustvarjalna ekipa napoveduje popolno preobrazbo prostora z novim interierjem, dvonadstropnim VIP prostorom, pestro gostinsko ponudbo ter avantgardno izkušnjo nočnega življenja.

V obliki vznemirljivih glasbenih obiskov, seveda. Ljubitelji žive glasbe, kitar, kultnih vokalov se ogrevajo za Siddharto, kjer je ostalo le še nekaj vstopnic. In če gre soditi po lanskem božičnem večeru, bo tudi letošnji poln dobrih želja v razprodanem Kurzschluss večeru z Magnificom. Spremljajte program preko mobilne aplikacije za Android in iOS.

Prvi vikend // 27. in 28. november

Watermät & Kelli Leigh

Bullit, elektronska poslastica, ki je krasila glasbene lestvice v Franciji, Avstriji, Belgiji, na Nizozemskem ter v Veliki Britaniji prihaja v Ljubljano. Francoski DJ Watermät napoveduje radostni večer elektronske glasbe, prepleten z gostujočo Kelli Leigh in cvetoberom domačih DJ –jev // Peter Gold, Sylvain, Buchan.

DJ Fresh

Med posebne goste Kurzschluss vol. III zagotovo sodi DJ Fresh. Avantgardni dnb producent in DJ sodeluje z najbolj cenjenimi vokalistkami kot so Diplo, Rita Ora, Dizzee Rasca, Ella Eyre, Ms Dynamite. Plesni večer v dobri družbi.