Roman Leljak je Slovencem poznan po njegovih “uspešnih” zgodbah iz ZATa in Avtoideala (vir) za katerimi so ostali “pufi”. Kasneje je ustanovil tabloid AS in se kazal na izborih za Miss. Ves čas je bil publicist, ki je zaslužil za Lamborghinija pred mnogo leti s prodajo knjige Črne bukve (ki je naperjena proti partizanstvu in komunizmu) in borec proti komunizmu. Zadnja leta je posvetil arhivom Udbe.

Sredi oktobra je prišla v javnost informacija, da je Roman Leljak v osebnem stečaju, saj dolguje banki Sparkasse 553.000 EUR.

Roman Leljak je tudi prejemnik častnega priznanja (ne nagrade!) Boruta Meška.

No, niti ni prejemnik, ampak naj bi bil letošnji kandidat za to priznanje. Kar še enkrat znova dokazuje, kakšni “spin doktorji” so desničarji v Sloveniji / še preden se nekaj zgodi, oni obračunajo z vsemi, pred očmi javnosti. Da si ne bi slučajno kdo ustvaril svojega mnenja, ali pa razmišljal s svojo glavo.

No, meni se zastavlja vprašanje, kako ti lahko nekaj odvzamejo, česar še nisi dobil? Ampak povsem razumem žalost Romana Leljaka, ko je včeraj na Twitterju objavil sledeči tvit:

Roman Leljak je publicist. Kar je očitno razvidno iz zgornjega tvita. Seveda se je sprožil val tvitov in popravkov enega tvita!

In potem je sledilo blokiranje. Kako prozorno!

roman_leljak

One Response to Roman Leljak / na Twitterju razkrije odvzem Meškove nagrade

  1. Milan Korbar pravi:

    Me pa prav zanima, kdaj se bo tale model, Roman Leljak po imenu, pohvalil s svojimi podvigi v srednji vojaški šoli, kjer je bil po izjavi njegovega tedanjega sošolca “prostovoljni špicelj”: Tako je, prostovoljno je ovajal sošolce! Na koncu so ga pa še iz JLA ven vrgli, pa ne iz političnih razlogov. Kraja še nikdar ni imela nič ne s politiko, še manj z moralo.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.