O spotu Slovenija je PROTI – Mama in oče sta podoba zmagoslavja. Do poslednjih dni, se zadnje dni precej govori. Kljub temu, da se ni avtor podpisal pod spot, sem dobil iz zelo zanesljivih virov informacijo, da za njim stoji Metka Zevnik in njen sin, profesor Primož Zevnik.

V bistvu si ne bi dal toliko opravka s samim spotom, če ne bi v njem izkoriščali dveh otrok in če ne bi v njem nastopala brat in sestra, kot ljubeča starša in če ne bi zanj posodil glasu Pavle Ravnohrib. V predhodnem zapisu sem med drugim napisal:

  • če za tem spotom stojijo tisti, ki so PROTI, potem jih je nekdo zelo zelo kvalitetno nategnil. Glas, mož in žena, otroci.. V tem primeru čestitam organizatorjem oz. agenciji, ki stoji za tem projektom. Glede na to, da je Slovenija precej majhna, bo kmalu prišla tudi v javnost informacija o tem, kdo je posnel ta spot.
  • če za tem spotom stojijo tisti, ki so ZA, potem so dosegli svoj namen. Ljudje se zgražamo nad spotom in se množično odločamo, da bomo odšli na volišča in oddali svoj glas ZA. V tem primeru je bil pogrom nad glasom iz spota povsem nesmiselno dejanje, vendar je celotni zgodbi dalo veliko večjo težo, predvsem pa je vse skupaj dobilo večji odmev javnosti in medijev.

Torej. Če je Metka Zevnik oseba, ki stoji za tem spotom / Metka Zevnik je predlagateljica referendum / in če karkoli od zgoraj omenjenega drži, potem jo je nekdo odlično “nategnil”.

Aja. Od kje informacija o tem, da stoji Metka Zevnik za tem spotom. Na sami lokaciji snemanja so jo videle osebe, ki jo poznajo in poznajo tudi njenega sina. In ne samo na eni lokaciji, da ne bo pomote.

Če se oseba, ki predlaga referendum, ne upa podpisati pod spot, potem je nekaj hudo narobe s to osebo. Očitno je hujskaštvo nekaj, kar jim je bolj v krvi, predvsem pa izkoriščanje otrok v svoje namene – saj veste ZA otroke gre!

Seveda se je v teh dneh pojavil še nov “remake” THE NORMAL FAMILY (aka Slovenija je proti) – OFFICIAL TRAILER