Aleš Primc si je z zmago na referendumu tlakoval pot v politiko. Ko so padle karte in je Primc povedal, da namerava ustanoviti politično stranko, sem se zdrznil. Politik njegova kova lahko deluje samo na principu deljenja naroda. Njegove ideje so takšne, da bodo delile Slovenijo in v zapisu Aleš Primc bo ustanovil politično stranko / kdaj bodo predčasne volitve? (22.12.2015) sem med drugim zapisal dve stvari, ki jih lahko pričakujemo:

 • predčasne volitve, ki se bodo morale zgoditi precej kmalu, saj se je v naslednjem letu izbirajo novi ustavni sodniki (in SDS si želi imeti svoje ustavne sodnike, kajne)
 • referendume o splavu in referendum o obveznem pouku verouka v osnovnih šolah

Nekateri so se smejali, drugi so dejansko razumeli, kaj se je zgodilo v Sloveniji. 3.500.000 eurov je stalo preverjanje volilnega telesa in glede na to, da so dosegli kvorum, so jim sedaj odprta vrata, da bodo začeli spreminjati družbo / spreminjati družbo po njihovem okusu. Vse skupaj je zelo preprosto, če imaš za seboj volivce, ki te bodo podprli na referendumu, predvsem pa, ki verjamejo v to, kar “kult osebnosti” sporoča.

Ja, govorim o pravici do splava. Primc se je očitno že odločil, da bo naredil nekaj v tej smeri in temu primerna je že agitacija na proPrimc spletnih straneh. No, v bistvu je 24kul.si objavil točno tak članek 4.1.2016, kjer iščejo vzroke zakaj je v Sloveniji tako malo otrok. Članek ima naslov – Število prebivalstva v Sloveniji bo upadlo za 30%! Razlog – sporno delovanje Maruše Gortnar in Tanje Salecl na Sektorju za enake možnosti MDDSZ? (vir).

Takon na začetku članka je jasno razvidno, kje je problem /  Ključno vprašanje: Zakaj je v Sloveniji tako malo otrok? Zaradi splava in protidružinske politike!

Seveda so potem šli v detajle, podajam samo tri, ki se mi zdijo smiselni:

 • Slovenija je edina država na svetu, ki ima splav zapisan v ustavi, po katerem je legalizirano nasilje nad nerojenimi otroki. Od leta 1953 je v Sloveniji po zmernih ocenah bilo splavljenih več kot 700.000 otrok (preko kirurških in kemičnih splavov, abortivne kontracepcije, umetne oploditve itd.)
 • Slovenija je država, kjer je politična levica legalizirala ločitev, s tem pa povzročila skokovito število enostarševskih družin za katere je značilna nizka rodnost. Prav tako se otroci iz ločenih družin težje odločajo za družinsko življenje, saj ne želijo ponoviti neuspeha svojih staršev.
 • Brezplačna kontracepcija. Slovenija je ena redkih držav v svetu, kjer je kontracepcija brezplačna. Samo od leta 1991 je država za eleminacijo otrok v našem narodu iz zdravstvene blagajne plačala več kot 160.000.000 eurov za kontracepcijo.

Ne, na referendumu ni šlo za otroke, če se slučajno še kdo slepi. Niti sedaj, ko je od referenduma minilo že nekaj časa, ni nikjer nobenih resnih debat o otrokih, ali pa karkoli povezano s tem.

Zmagali so na referendumu in sedaj se posvečajo bolj pomembnim temam, kot so – splav, recimo. Očitno so se odločili, da gredo v agitacijo, ki ji bo sledil referendum, ki pa bo, kako predvidljivo šel skozi. Ker bodo zbrali dovolj podpisov za razpis referenduma, dosegli kvorum in njihovi volivci bodo šli na volišča oddati glas. Ostali bodo sedeli doma in se ne bodo strinjali s tem, ampak bodo pizdili na Facebooku, Twitterju in bili svoj boj priti ljudem, kot je Aleš Primc. Na žalost to ne pomaga. Edina stvar, ki pomaga je, da greš na volišče in izraziš svojo voljo.

Bojim se, da bo v Sloveniji še precej manj otrok, kajti v svetu, kjer lahko Aleš Primc odloča o usodah manjšine, si nihče ne želi živeti. Ampak on lahko vzame odločanje v svoje roke in mu bo celo uspelo, ker se levica ne zna sama sestaviti in složno iti skupaj v akcijo, ampak raje vsak zase solira.

Slovenija postaja dežela, kjer oboževalci dela in lika Aleša Primca odločajo o naši usodi! Žalostna dežela.

Logarska dolina

Logarska dolina

6 Responses to Bo referendum o splavu postal realnost in bo Aleš Primc rešil Slovenijo?

 1. Anonimno pravi:

  Kreten! Z referendumom se lahko samo zavrne sveže sprejete zakone!

 2. Alenka pravi:

  Spet en anonimen, slabo vzgojen pametnjakovič, ki zmerja vsepovprek, brez da natančno prebere prispevek in ne pozna ne terminologije, še manj zakonodaje.

  V Sloveniji lahko 30.000 volivcev predlaga spremembo ustave, 5.000 volivcev pa lahko predlaga tudi spremembo ali sprejem novega zakona. In potem se razpiše referendum, kjer se ta PREDLOG lahko sprejme ali zavrne.

  Primc ima (očitno) več kot dovolj podpore, da lahko vse to predlaga in da mu lahko potem na referendumu celo uspe. Precej strašljivo.

 3. Anonimno pravi:

  Referendum proti splavu? Preprecevanje legaliziranja pobojev se ne rojenih otrok… Ali bi morda raje videli samomore mladih zensk? Ja… Itak jih je prevec, a ne? Zalostno ampak resnicno, mladi si dandanes niso vec zmozni privoscit otroka, to je bolj kot ne postal luksus, in da se ne bomo narobe razumeli, brez sluzbe, brez stanovanja, brez moznosti prezivljanja si nihce pri zdravi pameti ne bo omislil otroka… Torej enostavno, racune so ze spraznili, zdaj bodo se zemljo. In potem naj samo se kdo rece, da nam ne bi lepse slo, ce se ne bi osamosvojili, ti bedaki ki nam “vladajo” nimajo razcisceno, da se gre za narod, ne za interese posameznika, govoriti o kultu osebnosti pa pri 5000 pripadnikih sploh ne gre govoriti…

 4. jurij pravi:

  Saj je jasno da referenduma ne bo…. Tako kot je bil ta referendum njegova izstrelitev med ”zvezde” tako bi bil tak referendum njegov popoln polom.
  Precej jasno je, da veliko tistih ki je sedaj glasovalo proti spremembam družinskega zakonika ne bi enako glasovalo pri referendumu za splav oz. bi če bi bilo glasovanje javno. Ker pa je glasovanje anonimno in imajo dečki in deklice ki pridno hodijo k maši precej lažnih identitet (jaz jih poimenujem svetohljinci) in skrivnosti, se ni za bati za izdi referenduma, seveda v pravo smer…

 5. Anonimno pravi:

  Khm, morda bi se avtor malo najprej izobrazil in probal ugotoviti razliko med otrokom in zarodkom.

 6. Anonimno pravi:

  Da ne bo pomote, z “avtor” zgoraj sem imel v mislih avtorje referenduma, ne avtorja članka. Ob tem, da je celo po Bibliji izguba zarodka, samo materialna škoda, kjer je predvidena finančna odškodnina samo, če kdo povzroči splav po nesreči, npr. poškodba. LJudje se potem ločujejo zaradi vseh drugih razlogov, prej pa so pač (pretežno ženske in otroci) trpeli v nemogočih zvezah in razmerah. Skratka, desnica sucks kakor jih obrneš. Edina dobra novega desnjakarja bo, da bo pojedel še malo glasov Janši, zaradi česar ta ne more biti vesel, saj se že ves čas trudi uničit vse druge na desni.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.