Peter Prevc in Janez Janša / kako se čestita po novem

Peter Prevc je letos v izvrstni formi. Pred zadnjo tekmo novoletne turneje je imel 19,7 točke prednosti pred Severinom Freundom. Pred zadnjim skokom letošnje novoletne turneje, ki je bil zopet vrhunski, pa ima 26,2 točke prednosti pred Severinom Freundom. In na koncu je Peter Prevc zmagal tudi na novoletni turneji.

Seveda so Prevčev uspeh izkoristili tudi politiki, da so mu čestitali preko različnih komunikacijskih kanalov, vendar je Janez Janša vse presenetil s svojim revanšizmom. No, v bistvu ni nikogar presenetil, saj se vsi zavedamo, kako potekajo stvari pri njemu. Še posebej danes, ko so na dražbi prodali njegovo “ex” parcelo za 127.500 eurov.

Seveda je njegov tvit požel množično retvitanje in “lajkanje”. Kar je povsem razumljivo. On je pač narodni heroj in ljudje ga imajo radi. In seveda bo vsako možnost izkoristil, da bo pokazal svoje kremplje in svoj revanšizem.. Škoda, da vsaj ob športnih uspehih ne more preko sebe in svojih zamer..

Verjetno Janez Janša ni niti pomislil na to, kaj je tvitnil, saj če bi, potem ne bi napisal 13 metrov.. V tem primeru je namreč primerjava povsem napačna in prikaže drugačno stanje.. JJ, kje so torej še ostali milijoni?

jansa_prevc

  1. Kaj bi šele bilo, če bi meril tisti, ki je na janševem shodu za republiko (takrat na kongresnem trgu, med vseslovenskimi demonstracijami) preštel 12.000 ljudi :D

Komentarji so zaprti.