Canon je okrepil svoj nabor video kamer za potrošnike in ljubiteljske snemalce s štirimi novimi modeli v svojih serijah LEGRIA HF G in LEGRIA HF R. LEGRIO HF G40, popolno za profesionalne snemalce in tudi študente, odlikujejo zmogljivo tipalo HD CMOS Pro vrste 1/2.84, visokokakovostni zvok, poln ročni nadzor in brezžično povezovanje, vse v kompaktnem ohišju. Seriji LEGRIA HF R pa so se pridružili trije novi kamkorderji – LEGRIA HF R706, LEGRIA HF R76 in LEGRIA HF R78. Novi modeli združujejo tipalo CMOS Full HD in 57-kratno napredno povečavo, zaradi česar so primerni za vse, ki želijo zajeti in deliti posebne družinske trenutke, od prvih korakov dojenčka do podelitve diplom, v neverjetni kakovosti HD.

Popoln ustvarjalni nadzor za navdušence – LEGRIA HF G40

LEGRIA HF G40 nudi izjemno zmogljivost upodabljanja z naprednimi možnostmi snemanja. Je popolna za študente novinarstva, ki želijo izstopati v kakovosti, ali za profesionalne video snemalce, ki iščejo drugo kamero za snemanje iz roke. Odlikujeta ju tipalo HD CMOS Pro vrste 1/2.84 in procesor DIGIC DV4, ki zagotavljata jasne, živahne videe v celo najbolj zahtevnih svetlobnih pogojih. S prvovrstno optiko, ki vključuje širokokotni objektiv z 20-kratno povečavo in goriščnico 26,8–576 mm, je LEGRIA HF G40 vsestranska kamera, primerna za različne snemalne razmere, od snemanja porok do univerzitetnih projektov. Krožna zaslonka z osmimi lopaticami omogoča posnetke z izboljšanim bokehom, kar zagotavlja zajem čudovito zamegljenega ozadja na posnetkih s plitko globinsko ostrino.

Največji nadzor nad ustvarjalnostjo

LEGRIA HF G40 nudi prilagodljivo snemanje različnih profesionalnih projektov. Zajamete lahko video AVCHD 1080p z izjemno visoko bitno hitrostjo s spremenljivim številom posnetkov na sekundo ter snemate hkrati v formatih AVCHD in MP4 prek dveh kartic SD. S počasnim in hitrim snemanjem ter snemanjem »time-lapse« lahko preprosto dosežete dramatične učinke. Zaslon LCD na dotik omogoča popolnoma ročno upravljanje prilagodljive tipke za nadzor, odprtosti in hitrosti zaslonke, ojačitve in osvetlitve. Preklopna povečava, obroč za ostrenje na sprednji strani objektiva in nadzor zaslonke zagotavljajo najboljše možne rezultate različnih snemalnih prizorov.

Kakovost, ki si jo vaši spomini zaslužijo – serija LEGRIA HF R

LEGRIA HF R706, LEGRIA HF R76 in LEGRIA HF R78 so popolne za zajem nepozabnih družinskih trenutkov v kakovosti Full HD, saj vsem družinskim članom omogočajo preprosto snemanje zabavnih in ustvarjalnih videov. Novi modeli združujejo Canonov procesor DIGIC DV4 in tipalo CMOS Full HD za visokokakovostno zmogljivost obdelave videa ter zagotavljajo, da lahko posnamete vsako najmanjšo podrobnost. Optični stabilizator slike z dinamičnim načinom ohranja posnetke iz roke stabilne in kristalno jasne, saj samodejno zmanjšuje vidne tresljaje kamere, celo med hojo.

S pomočjo za samodejno okvirjanje povečave ne boste nikoli izgubili stika s tistim, kar snemate. Kamera hitro zazna, ali je vaš subjekt viden v okvirju, in če izgubite stik z njim, kamera samodejno oddalji prizor, tako da je subjekt lažje ponovno locirati. Nato ga takoj približa za posnetek s popolno kompozicijo. Bodisi snemate pokrajino na počitnicah bodisi veliko skupino na družinski poroki, lahko zdaj na vsakem posnetku zajamete več. LEGRIA HF R78 namreč vključuje objektiv s širokim nastavkom, ki ga je mogoče na kamero namestiti hitro. Z njim zmanjšate goriščnico na 26,9 mm, kar razširi skupen pogled kamkorderja.

Ustvarjalnost za družine

Nabor ustvarjalnih snemalnih načinov, preprostih za uporabo, omogoča vsem članom družine, da skupaj uživajo ob zajemu posebnih trenutkov. Filtri za kinematografski videz in dekoracije na dotik vam omogočajo, da po zajemu prilagodite svoje posnetke z animacijami, vgrajenimi okvirji ali različnimi barvnimi filtri, kot sta rjavi ten (sepia) in stari filmi. Način Baby omogoča preprost zajem in dokumentiranje dragocenih družinskih trenutkov, saj samodejno shrani videe v osebne albume, kar staršem omogoča, da preprosto dokumentirajo odraščanje svojega otroka.

Povežite se s svojimi spomini prek izdelkov LEGRIA

Kamere LEGRIA HF G40, LEGRIA HF R76 in LEGRIA HF R78 odlikuje vgrajeno brezžično povezovanje, ki vam daje svobodo pri oddaljenem snemanju z uporabo pametnih telefonov ali tablic ter pri deljenju vaših cenjenih trenutkov s pritiskom na gumb. LEGRIA HF R706 pa je združljiva z aplikacijo FlashAir, zaradi česar omogoča brezžično povezovanje.

LEGRIA HF G40 – ključne lastnosti:

  • Izrazite svojo ustvarjalnost s profesionalno kakovostjo videa
  • Odlična vsestranskost v priročni obliki
  • Zasnovana za napredno snemanje in povezljivost
  • Uživajte v nadzoru po meri s hitrim dostopom do funkcij
  • Hiter zajem dogajanja z ustvarjalnimi posnetki

LEGRIA HF R – ključne lastnosti:

  • Preprosto snemanje in deljenje dragocenih trenutkov
  • Zmogljiva tehnologija za odlično kakovost videa
  • Enostaven zajem ustvarjalnih posnetkov
  • Odličen zvok, ki se ujema s prizori