Cillit Bang je smrtonosno orožje za umazanijo. Cillit Bang je moj zvesti pomočnik že dolga leta in ponavadi so njihovi oglasi abotni in precej nesmiselni. Ampak prodajajo. In vse poznamo blagovno znamko Cillit Bang.

Pred časom sem bil v studiju nad Kavarno Tiskarno, ki ga ima v lasti Damjan Murko (ne, ne on!). Scena, ki je bila postavljena v studiju me je navdušila. Avtomobili, servisna delavnica, kopalnice, ogromen prostor in veliko rekvizitov po celem studiju. Ker ni smel povedati, kaj se snema in nisem smel narediti fotografije, sem seveda upal, da kmalu izvem kaj so snemali v Ljubljani.

Pred parimi dnevi pa je luč sveta zagledal oglas za Cillit Bang – The Mechanic, v katerem nastopa Daniel ‘Cloud’ Campos, ki je zelo zelo poznan v svetu plesa. Pleše in čisti v ritmu Flashdancea. Izdelek je vrhunski in je svetlobna leta stran od njihovih sicer abotnih oglasov, ki pa, kot sem omenil že zgoraj, delujejo.

Cillit Bang – The Mechanic

Cillit Bang – The Mechanic – Making of

One Response to Cillit Bang oglas posnet v Sloveniji / Daniel ‘Cloud’ Campos / The Mechanic / Flashdance

  1. urbanasfinga pravi:

    Huda :) To zagotovo uvrstim na seznam priljubljenih reklam, kjer prvo mesto, se vedno (ne vem zakaj) zaseda Ray Ban Vampires Commercial.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.