Zaradi manipulacij in zastraševanj. Zelo preprosto, kajne? Dovolj je že bežen pogled na naslove, ki jih objavljajo na svojem spletnem mestu in dejanski razlog je jasen. Njihov slogan / prvi v službi resnice je povsem zavajajoč in nima nobene veze z vsebinami, ki jih objavljajo. Laž povzroča strah, bi bil bolj smiseln slogan in jim ga podarim, če želijo.

Kakšni so torej naslovi, ki jih objavljajo na svojem portalu in so zavajanje in manipulacije:

 • Pričevanje: Ne le v Nemčiji, tudi po Sloveniji migranti že preganjajo ženske
 • V Sloveniji migranti izginjajo, v Nemčiji že več kot milijon prosilcev za azil
 • [VIDEO] Multikulti nasilje: Samo mimo je šla, pa jih je dobila ‘direkt’ v obraz

Vsak dan je kup člankov, ki nimajo z realnostjo nobene veze. So pa zelo brani in predvsem zelo komentirani. Kako pač ne, ko pa v njih “novinarji” prikažejo vse, kar se ne dogaja in vse, kar je potrebno, da ljudi ki to berejo postane strah. Seveda potem te zgodbe delije na različnih komunikacijskih kanalih in se ustvarji množična psihoza. Vse za to, da so ljudje bolj prestrašeni, saj je edini dober narod prestrašen narod.

Obregnil se bom ob zadnji naslov / [VIDEO] Multikulti nasilje: Samo mimo je šla, pa jih je dobila ‘direkt’ v obraz, kjer “novinar”, ki se podpisuje z V.V.,  zapiše (vir):

Kruta realnost na francoskih ulicah. Nič hudega sluteče mimoidoče dekle poskuša zaobiti temnopoltega fanta, ko jo ta naenkrat z vso silo udari v obraz. Kot da to še ni dovolj, priteče še drugi, ki jo od zadaj lopne po hrbtu in zbije na tla. Prisotni pa v šoku.

V zadnjih dneh so dogodki v Nemčiji pretresli Evropo, očitno pa niti ženske v Sloveniji niso več varne. Po množičnih spolnih napadih v Kölnu, Zürichu, Salzburgu in Helsinkih smo lahko zdaj priča nadlegovanju migrantov tudi v naši državi.

Seveda pozabi omeniti, da je ta posnetek nastal že pred leti (leta 2013), v času, ko je bila popularna igra Knockout game, katere namen je bil, da zbiješ na ulici človeka na tla. Začela se je v Ameriki in sega v leto 1992. Nima nobene povezave z migranti, ali multikulti nasiljem.

Dejstva pač niso pomembna. Pomembno je, da oni plasirajo laži in napačne informacije v javnost, ki v letu 2016 nima časa in znanja, da bi jih preverila. Ker je tako težko preveriti vsako informacijo, ki jo objavijo mediji, kajne?

In potem se ljudje, ki živimo v Sloveniji sprašujemo, zakaj smo tako v riti in zakaj je vsako leto slabše? Odgovori so povsem preprosto. Ko bodo ljudje začeli ignorirati medije in se dejansko ukvarjati s svojimi življenji, predvsem pa ko bodo skeptični do informacij, ki jih mediji objavljajo, takrat bomo storili korak naprej. Dokler pa bo večina verjela vsemu, kar je objavljeno na internetu in prikazano na televiziji, pa ni upanja, da se karkoli v Sloveniji spremeni.

V bistvu me je strah ljudi, ki si ne vzamejo par sekund, da preverijo informacije, preden jih delijo z drugimi in so povsem zgroženi, kaj vse se dogaja v svetu in Sloveniji. Ja, mediji znajo zelo dobro manipulirati svoje občestvo, še posebej režimski mediji.

 

26 Responses to Zakaj je SDS potrebovala nov medij / Nova24

 1. Miha pravi:

  Pozabljas, da v Franciji, Italiji in drugje po EU migranti niso problem leta 2015, ampak imajo tezave ze dolgo.

  Nasilje nad komerkoli, sploh pa tako kot v tem filmčku je potrebno obsodit, pa se je zgodilo včeraj ali 1800.

  Da lahko 1000 migrantov NEKAZNOVANO posiljuje po ulici. Noro. SDS gor ali dol, nacionalizem, fašizem, trumpizem, bušizem whatever … prvič, da bi za vso to sodrgo brez težav podpisal smrtno kazen. In ali ni to, da s prstom kazes na manipulacije SDS (ki sicer to dokazano obvladajo) in s tem zmanjsas pomembnost novoletnega dogajanja, prav tako neke vrste manipulacija?

  • had pravi:

   ni jih bilo 1000.. niso posiljevali.. migranti?

   devet Alžircev, osem Maročanov, pet Irancev, štirje Sirci, ter po en Iračan, Američan in Srb. Med napadalci sta tudi dva Nemca.. lahko tudi tako temu reces..

   pomembnost dogajanja.. ok. stevilo mrtvih vceraj v ugandi?

   • miha pravi:

    boli me kurac za ugando, ki je na drugem kontinentu … njihova kultura, njihovi problemi … nemčija je pa gopodarska in politicna zaveznica … ljudje, ki so delali štale so po vsej verjetnosti šli čez naše ozemlje in verjetno je, da se jih bo vračalo k nam ..

    • Miha J pravi:

     Odmevno, ker je to nekaj novega? Alkoholizem in nasilje nad ženskami s strani Kranjskih Janezov se dogaja tudi pri nas, ni treba v Nemčijo. Je pa lepa prilika povezati nasilje z migranti in ne z ljudmi. In ja, točno to skušate povedati.

   • Rene pravi:

    glede na to, da uradni mediji prikrivajo resnico in lažejo npr. kdaj so zadnjič objavili koliko migrantov dnevno gre skozi Slovenijo, se potem čudiš, da se ljudje obračajo alternativnim informativnim virom? To kar uradni mediji delajo se že ve strokovni naziv ki mu se reče pranje možganov. Osebno imam kar nekaj primerov iz prakse in resnično ne rabim še take kot so ti da mi perejo možgane. Že vsak normalen človek brez izpranih možganov ve kam vse to pelje…

  • IGOR pravi:

   Kordiš ti si en veliki kreten,spizdi v Venecuelo,aja ne moreš ker ni več socialistična

 2. Anonimno pravi:

  ni jih bilo 1000.. niso posiljevali.. migranti?

  Število vloženih prijav zaradi nasilja na trgu pred železniško postajo v Kölnu, kjer je na silvestrovo kakih tisoč moških, večinoma arabskih in severnoafriških korenin, napadalo in nadlegovalo ženske, je naraslo že na 379, je sporočila kölnska policija. Kot je dodala, med osumljenci prevladujejo prosilci za azil in nezakoniti migranti.

  Roni, Roni.. daj napiši kaj o Golobiču raje, na katerega tako rad drkaš.

 3. Kren pravi:

  Jaz nimam teh problemov, da bi ne opazil kako JJ TV manipulira z ovcami. Saj teh je vedno manj, samo v glavo se jim ne da pa ničesar drugega vcepit, za njih je edino božanstvo brezmadežen dr. Albanski.

  • Rene pravi:

   nova prevzema le članke ki so objavljeni npr. na fb. uradni mediji pa le tiste, ki jim jih naroči politika kako bi prikrila resnico. O cenzuriranju komentarjev, da ne govorim. Od vsake osebe je odvisno katere članke bo ocenila kot kredibilne. Uradne medije glede na cenzuro, pranje možganov z doktrino cepljenja, teorije spola vsekakor ne morem uvrstiti v kredibilne. Žal

 4. Robert Kaše pravi:

  Zato, da nekdo objavlja tudi takšno sranje, ki ga drugi ne upajo, da ne bi ljudje skapirali kam nas pelje levica …
  http://nova24tv.si/aktualno/video-sokantno-mlad-migrant-se-hvali-kako-jih-je-sedem-posililo-eno-dekle/

  • Jure pravi:

   Jaz pa sem naso posnetek, ko je Janez Jansa obdolzen korupcije od KPK! :) Treba ga je najmanj izgnat oz drzave!
   Aja, caki… Kaj to slisim? Da zaradi videoposnetka ne mores kar obsodit cloveka? Da rabis dokaze? Hmmm ;)

 5. Robert Kovač pravi:

  “Seveda pozabi omeniti, da je ta posnetek nastal že pred leti (leta 2013), v času, ko je bila popularna igra Knockout game, katere namen je bil, da zbiješ na ulici človeka na tla. Začela se je v Ameriki in sega v leto 1992. Nima nobene povezave z migranti, ali multikulti nasiljem.”

  Zadnji stavek pa zmaga. Da nekaj črnih priseljencev na tla podre mladenko, pa res nima nič z migranti in nasiljem. Sem te imel za malo pametnejšega

  • Jure pravi:

   No, na zalosz jaz takih, kot ti nimam za pametne. :D Mi lahko razlozis zakaj nisi nestrpen, pri posnetkih, ko gre za isto igro, pa nasilno dejanje izvajajo belci, oziroma domacinsko prebivalstvo?

 6. / pravi:

  Ravno zaradi takih zapisov, kot je ta, se ljudje ozirajo proti ‘alternativnim’ medijem, ki so v tokratni situaciji, in po tvojem mnenju, ‘desni’. Dejansko je to samo reakcija ljudi, ki se prej sploh niso opredeljevali kot ‘desni’, le hočejo, da lahko živijo v lastni državi kot sami želijo.

  Očitno verjameš, da so naše glavne časopisne in medijske hiše ‘neodvisne’ (torej tiste, ki ne trobijo desne propagande). Pozabljaš pa, da ima samo 6 megalomanskih zahodnih medijskih korporacij v neposredni ali posredni lasti vse naše (in evropske) največje medije. Resnica ali propagadno orodje, praviš? Vse informacije z druge strani lahko preveriš pogooglaš, če se le malo potrudiš.

  In če hočeš videti, kaj naj bi bilo blizu ‘resnice’, pojdi živeti skupaj z ljudmi na tiste lokacije, kjer so primorani doživljati to distopično multi-kulturno ‘obogatitev’. Sit sem kvazi aktivistov, ki s svojim patološkim altruizmom (izraz dejansko obstaja v klasifikaciji duševnih motenj) delujejo izven svojega naslanjača, živijo pa v varnem zavetju srednje in višje-srednjih slojnih domov. Za spremembo od tebe sem jaz imel to čast, da sem lahko preživljal otroštvo in osnovno šolo v tem multi-kulturnem čudesu (v slovenskem mestu!), in svojim otrokom te obogatitve za nobeno ceno ne bom dovolil. Tisti, ki ima izkušnje iz prve roke, takih nebuloz ne piše.

  Kot zadnje pa si želim, da mi Jure razjasni sledeče: želim podatke, kdaj se je nazadnje zgodilo, da je 1000 domačinov (belcev) na praznovanju določenega praznika hodilo po evropskem mestu in s skupnimi močmi uspelo pri več kot 300 prijavljenih primerih spolnega nadlegovanja in ropanja ostalih domačink/domačinov? Želim slišati, kje v Evropi imamo domačini to ‘pravico’? V Arabski in centralno-azijski ‘kulturi’ je, mimogrede, to praktično kulturna norma. Posamezni primeri nasilja pa niso primerljivi s skupinskim/množičnim udejstvovanjem pri tem silvestrskem ‘hobiju’, in s tako izjavo samo še več neodločenih osebkov prepričuješ v ravno nasprotno, kar ti propagiraš in verjameš.

  • Jure pravi:

   A tebi se zdi, da je masovno posiljstvo bolj obsojanja vrefno dejanje, kot posamicno posilstvo?
   Pa gremo po vrsti: Kukluks klan–> zahodna kultura belcev je zazigala in mucila crnce.
   Suhzenjstvo–> zahidba kultura belcev je mucila in izkoriscala crnce
   Breivik–> zahodnjaski belec je pobil na desetine nedolznih
   Pa da vidimo, cesa se bos zdaj domislil…

 7. Paris Obreza pravi:

  Neverjetno, kakšno butasto zavajanje! Jasno je, da je tisti posnetek iz l. 2013, in tudi jasno je, da je nek Alžirec načrtno butnil dekle v obraz. Opravičevanje s tem, da je to neka igra, je pač plod tvoje bolane domišljije. Če bi se šli to igro, pogumni “fant” ne bi udaril nebogljene deklice, niti je ne bi nato še en migrant izza hrbta zbil na tla. In ti se delaš nevednega? In nasilje polciviliziranih migrantov nad Nemkami (ki ga je poptrdila tudi policija) ni bilo po tvojem nič drugega, kot igra “podri nekoga”? Se človek vpraša, če je igra popularna v Ameriki, kako to, da je sedaj najbolj popularna prav med tistimi, ki Amneričane najbolj sovražijo?

  “Seveda pozabi omeniti, da je ta posnetek nastal že pred leti (leta 2013), v času, ko je bila popularna igra Knockout game, katere namen je bil, da zbiješ na ulici človeka na tla. Začela se je v Ameriki in sega v leto 1992. Nima nobene povezave z migranti, ali multikulti nasiljem.”

  Seveda , ALŽIRCI POZNAJO SVETOVNE TRENDE. Ne sm,ejo zaostajat za frajerji Američani.

  Ok, ta odstavek je tipičen primer norega levaka, ki ga ni vredno sploh brati. Manipulator, lažnivec in na nivoju 12 letnega žleht fantka.

  Neverjetno, kakšno razmišljanje! Pa koga vi branite? Avbtohtone evropske ljudi ali prišleke? Pa da parafriziram: zakaj ste proti domoljubju in čislate tujce? Zakaj ste s svojimi somišljeniki tak antinarodni, levičarski element?

  In pa, kaj imaš od tega, da diskvalificiraš novo24?

  Tam lepo objektivno pišejo, tudi dovolijo ti komentirat po svoji bžvolji, medtem ko na drugih slovenskih levičarsko fašističnih portalih to ravno ni mogoče!

  Sramota, da take stvari sploh objavljaš, a te ni nič sram, kako se smešiš?

  HAD; UGASNI SE, ker nisi nič drugega, kot navaden levičarski (verjetno plačan) manipulator in nas ne boš s temi primitivnimi. Lahko šopaš stare mamce in 9 letne punčke. Ne pa nas imet za toliko zabite, kot si ti. Resno.

  Pa lep pozdrav.

  • had pravi:

   ocitno sem zadel zebljico na glavico.. in resnica boli, kajne?

  • spominčica pravi:

   Avtohtone evropske ljudi? *sigh*

  • Joško pravi:

   “Tam lepo objektivno pišejo, tudi dovolijo ti komentirat po svoji bžvolji”

   poskusi sam in se prepričaj na lastne oči, napiši nekaj kar ni žaljivo ali kako drugače nespodobno, naj bo samo v nasprotju z njihovim načinom razmišljanja, pa boš videl koliko časa bo komentar objavljen!

 8. Paris Obreza pravi:

  Ne nisi. Ker si se zlagal. Tisti Alžirci se ne gredo igre, ki jo ti omenjaš. Tisti Alžirci čisto tako, po svoji kulturi težijo dekletom, ki hodijo mimo. KER JE TO NJIHOVA (NE) KULTURA.

  Nič nisi zadel žebljice na glavico, ker zavajaš in lažeš.

 9. Joško pravi:

  Po tem ko so mi brez razloga brisali par komentarjev, ker jim pač niso bili všeč, sem tukaj http://nova24tv.si/novosti/podprite-nas-v-sluzbi-resnice/ napisal tole

  “Še posebej z brisanjem komentarjev, ki niso žaljivi ali kako drugače sporni, razen tega da njim niso po godu, pa če tudi so čista resnica!
  Medtem, ko se nespodobni komentarji, polni sovraštva in ksenofobije ne brišejo, če le so vsaj malo ideološko podobni njihovim pogledom na svet!”

  Komentar ni zdržal niti pet minut, zabenali so me za vedno, toliko o resnici in demokraciji

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.