Jeap. Takšen je naslov novice na Nova24 / Nekdanji prvi šef SOVE Damir Črnčec opozarja: V Sloveniji ne sme ostati niti en migrant (vir). Zakaj? Ker ne smemo dovoliti, da bi se Slovenija arabizirala, islamizirala in šeriatizirala. Verjetno se še kdo spomni Hitlerjevega povelja: Napravite mi to deželo zopet nemško. Verjetno gre zgolj za podobnost, kajne? Ampak ljudje črpajo navdih iz različnih zgodb in različnih obdobij.

Tudi ti dve njegovi izjavi iz istega intervjuja sta zanimivi:

  • V Sloveniji ne bi smeli dovoliti nobenih nezakonitih arabskih migrantov, ki prehajajo schengen na nezakonit način in so de facto povzročili tudi največjo krizo v zgodovini njegovega obstoja.
  • V Sloveniji ne sme ostati niti en migrant, saj si ne želimo islamizacije ali arabizacije Slovenije. Ne želimo si množičnih posilstev, nasilja in drugih kriminalnih dejanj. Vse moramo narediti, da jih vrnemo čez mejo.

Damir Črnčec je bil prvi šef SOVE in zgoraj napisano je njegovo mnenje o migrantih. Žalosti me, da so tako pomembne funkcije v državi zasedali/jo ljudje s takšnim mnenjem. In seveda, če da takšno izjavo nekdo, ki je bil šef SOVE, potem je to za določen krog ljudi še toliko bolj resna stvar. Predvsem pa mu verjamejo ljudje.

Medtem ko bi ZL podrla ograje, ki jih je vlada postavila, pa bi SDS in NSi nadaljevale s postavitvijo ograj. Torej, če prav razumem, se sedaj SDS in NSi strinjata s politiko Mira Cerarja?? Ali smo res prišli tako daleč?

bled_1