Jan Bučar bo prva zvezda nove družinske kuharske oddaje Moja mama kuha bolje. Diplomiranega igralca s šarmantnim nasmehom in radovednimi očmi večina sicer pozna kot kletarja iz uspešnice Usodno vino, a tokrat mu je usoda namenila prihajajoči kuharski šov Moja mama kuha bolje, ki spomladi prihaja na POP TV.

Jana Bučarja, ki obožuje tako gledališki oder kot kuliso televizijske nadaljevanke, zdaj čaka povsem nova vloga. Voditeljskega izziva se veseli celo bolj kot vihtenja kuhalnice, saj je v tem, priznava, veliko bolj spretna njegova mama. Ko govorimo o meniju, veselo čeblja o svojem pestrem življenju. Za zajtrk ima ponavadi gledališko ali filmsko vajo, sledi družinsko kosilo, večerje pa so največkrat rezervirane za druženje s prijatelji. To je hrana za njegovo dušo. Vse skupaj začini še s športom in zabeli z obiskom telovadnice. Vsestranski Jan pa o kuhanju….

»Moram priznati, da moja mama čisto vse dobro skuha. Jaz pa… no, jaz pa po njenem receptu znam vrhunsko pripraviti sendvič s puranjimi prsi in sirom. Povsod, razen v kuhinji, sem strasten in natančen, vedno pa malo nor,« pravi in dodaja, da se pri njem vedno nekaj ‘kuha’. Zdaj se bo dobesedno.

Jan bo namreč na čelu oddaje, v kateri imate prav vsi priložnost, da zasijete! Iščemo najboljše recepte, najboljšo kuharico med mamami in njihove najboljše naslednice in naslednike (od 18. leta dalje)

 MISLIŠ, DA NIHČE NE KUHA BOLJE OD TVOJE MAME? DOKAŽITA NAM SKUPAJ! Mislite, da nihče ne kuha bolje od tvoje mame? Dokažita nam skupaj.

Sinovi in hčerke bodo v oddaji kuhali pod ”nadzorom” in s pomočjo svojih mam. V vsaki oddaji bomo spremljali 2 tekmovalna para. Pripravili bodo jed, ki vsebuje skrivno sestavino, ki se prenaša prek več generacij. Mame bodo lahko pomagale otrokom ne samo z besedami, ampak tudi s kuhanjem. A dalj časa bodo pomagale, manj časa bodo imeli ti za pripravo jedi. Zmagovalni par se bo uvrstil v naslednjo oddajo in si priboril nagrado.

Prihaja oddaja, ki bo osvojila vaša srca. Prava kombinacija tradicije, humorja in tekmovalnosti pa bo poskrbela za hudomušno televizijsko pomlad.

Prijave potekajo na www.mojamamakuhabolje.si!