SDS obvlada manipuliranje. To dokazujejo skoraj redno. Vzamejo relevanten podatek, ga malce predrugačijo in zgodba dobi povsem drugačen pomen. Ljudje, njihova baza, jim verjamejo, vsi ostali pa se zgolj nasmehnemo ob takšnih podatkih. Vendar škoda je narejena in ljudje so že prepričani.

Spodnji tvit, ki ga je stranka SDS objavila na svojem Twitter računu je eden izmed takšnih primerov – Slišali smo, da naj bi Slovenija bila sposobna sprejeti 200.000 migrantov.

V bistvu so napačno slišali, saj je bil podatek iz katerega so “črpali navdih” za novo grožnjo z migranti povsem drugačnega pomena. Namreč šlo je za podatek o donatorski konferenci, kjer je Miro Cerar najavil donacijo v višini 200.000 eurov.

Za potrebe manipulacije se te številke lahko povsem preprosto spremenijo v migrante. In posledično dosežejo svoj namen. Postavlja se mi vprašanje – ali res še kdo jemlje stranko SDS in njeno komunikacijo na družbenih omrežjih za relevantno?

2 Responses to SDS in njihova manipulacija na Twitterju

    • Milan Korbar says:

      Luka, isto gnezdo iste sorte smrdokavre ven letijo, kajne? Reporter=SDS
      Mi je pa včeraj pripovedoval znanec, da se nikakor niso mogli načuditi članom SDS, ko so prihajali na sestanek v prostore, ki so jih najeli v lokalnem gasilskem društvu. Vse neke na daleč znane zgube. Tem se pa da marsikaj naložiti.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.