Film v arabščini / začetek islamizacije učencev osnovnih šol

Mogoče še niste vedeli, ampak sedaj je jasno. Filmi z muslimansko vsebino so začetek islamizacije v Sloveniji, še posebej če takšen filma predvajajo v osnovni šoli in za Prešernov praznik. Nova24 namreč zgroženo poroča o tem, da so si učenci osnovne šole Toneta Čufarja v Mariboru ob Prešernovem dnevu v sklopu kulturnih vsebin ogledali film Zeleno kolo (Wadjda) z islamsko tematiko (vir).

Res je. Prav ste prebrali. To je začetek načrtne islamizacije! Kultura se očitno tudi deli na vašo in na našo, kot se že vse ostale stvari v Sloveniji. Ni namreč pomembno, da dobijo učenci vpogled na svet izven meja. Ni pomembno, da učenci dobijo širino in da ne bodo, kot se sedaj vsak dan znova vidi, omejeni pred vsako drugačnostjo, ki je ne razumejo.

Arabske številke – ko bodo “domoljupci” ugotovili, da jih uporabljamo, predvidevam da ne bo minilo prav veliko časa, ko bodo želeli spremembo tega. Ker tega pa res v Sloveniji ne moremo uporabljati. In tudi 0 (ničlo) bo potrebno po hitrem postopku odstraniti, ker gre za islamizacijo. V bistvu gre za zaroto, ki je prisotna že mnogo mnogo let in sedaj počasi prihaja na površje! (sarkazem off).

Vendar na takšnih zgodbah se gradi strah, ki je več kot očiten v komentarjih pod njim. Ja, včasih je prav “zanimivo” prebirati komentarje, kljub temu, da se vedno vprašam po zdravju – svojem! Kaj mi je tega treba bilo, ampak po drugi strani pa rad razumem ljudi, ki živijo v Sloveniji in so lahko moji “sosedje”:

  • izgleda, da ni več daleč dan, ko bo v šolah obvzen in najpomembnekši predmet arabščina s poznavanjem korana – ali si bomo to dovolili, ali nam bojo vso zgodovino, vso slovenstvo kar tako vzeli, izbrisali ali kaj !!??
  • Vse bodo probal samo da izničijo krščanstvo na naših tleh. Zvezdica, srp pa kladu, polmesec vse je isti šmorn. Komunistom kar prhaja ko otroke posiljujejo s takimi multi kulturnimi kozlarijami.
  • Če tole in podobno skuhajo na naši šoli, bodo leteli ! Upor rdečesrajčnikom – kujejo zaroto in kolaboracijo z islamisti – na naš račun. Dol z kučansko Bando ! Naroči Štefrki naj pokliče Turnška s kotli, da boste skuhali dovolj čaja za vse , ki pridemo, da vam obrnemo vaše svinjske kotle!
  • Na Ptuju ucencem prkazujejo porno filme z istospolno vsebino,v Mariboru muslimanske filme. Zakaj pa v nobeni soli ne prikazujejo filmov tradicionalne Slovenske druzine ? Pa a ste vi fsgojiteljni BOLANI ?!

Sedaj je jasno. Poleg kvot domače glasbe, bo potrebno vzpostaviti cenzuro filmov, ki niso domače produkcije. Ker tega pa mladina ne bo gledala, predvsem pa jih ne bo celoten sistem pripravljal na neke tuje vere! Pri nas bomo gledali samo domače filme, ki bodo pred tem preverjeni in pregledani. Če bodo vsebovali elemente, ki niso primerni, potem bo tak film končal v “zaklonišču”.

Še ena od mnogoterih neumnosti, ki jih lahko sproducirajo novodobni mediji!

islamizacija

  1. Zelo zanimivo koliko je teh bolanih ljudi. Koliko teh komentarjev piše Aleš Primc in druščina sama.
    S pojavim Primca in portalov (iskreni, 24kul, nova24, politiks itd…) si vzgajajo svoje vernike. Mlade volilce je dokaj enostavno prepričat, samo težje na volitve peljat.

  2. Nova24 je medij namenjen izključno širjenju stranu in sovraštva. Skoraj ni članka, kjer ne bi zavajali ali lagali, mogoče se najde kakšen v rubriki zabava. Žal jim pa vse skupaj kar dobro uspeva, samo preberite si malo komentarje bralcev. Grozljivka! Kaj tam govorijo o migrantih, homoseksualcih, južnih sosedih, levičarjih, … retorika je identična tisti pred 2. svetovno vojno o Židih. Z “borbo proti komunizmu” opravičujejo čisto vse. V “borbi proti komunizmu” jim je dovoljeno čisto vse, saj ni hujšega od komunizma. Vsak, ki se z njimi ne strinja je komunist. Zdaj pa malo pomislite, kaj to pomeni. Mene postaja čedalje bolj strah.

Komentarji so zaprti.