Šenčur. Protesti proti centru za migrante. 3000 jih je bilo proti. Upanje SDS. Prišli so s traktorji (ali nam s tem desnica želi kaj povedati?) in domačo glasbo. Verjetno niti niso vedeli, zakaj so tam, vendar so izrazili svojo podporo. Nečemu pač. Važno je, da so bili tam.

Glede na to, da smo imeli pred par leti “gotofje” vstaje, desnica sedaj upa, da se bo strah, ki so ga vcepljali ljudem s svojim “propagandnim strojem” končno izplačal in da bodo šli ljudje na ulice in da se bo “zgodila” Slovenija. Če so taisti ljudje pred par leti želeli najti pobudnike vstaj, je sedaj to delo precej preprosto.

Javljajo se kar iz samega vrha SDS. Mislim, da je dr. Vinko Gorenak povedal vse, kar je bilo potrebno povedati – desnica bi rada puč in oblast. Sedaj, ko ne gre več za otroke, gre za domovino. Čeprav, naj bi bili v Šenčurju otroci. Ampak to sploh ni več pomembno. Strah so zasejali in 3000 ljudi jim celo verjame. Vsi ostali očitno s tem nimamo problemov.

SDS, poskusite ponovno. Ampak dr. Vinko Gorenak je danes pokazal, da je iz pravega testa in da bi bil rad na čelu “prevrata”.

vinko_sencur