Snapseed / najboljše orodje za obdelavo fotografij na mobilnem telefonu

Dolgo časa sem iskal orodje, s katerim bom lahko na svojem mobilnem telefonu obdelal fotografije, ki jih posnamem. Aviary, PS za mobilce in vse ostalo mi ni dalo rezultatov, ki bi jih želel in pričakoval, dokler nisem odkril Snapseeda.

Snapseed je bil javnosti predstavljen leta 2011. Izdelalo ga je podjetje Nik Software, ki sicer sedaj spada pod okrilje Googla in Snapseed je postal iPad aplikacija leta 2011.

Kaj omogoča Snapseed?
Obdelavo fotografije, ki jo potem z veseljem pokažem vsem svojim prijateljem. Omogoča “cropanje” fotografije, obračanje, pomanjševanje, urejanje barv, svetlosti, nasičenosti, popravljanje fotografije.. Seveda ima tudi kup vnaprej definiranih filtrov / Drama, Grunge, HDR Scape, Vintage, Noir,…

Aplikacija je preprosta za uporabo in hitro odzivna. Jaz jo uporabljam že skoraj leto dni in do sedaj še nisem odkril boljše aplikacije – sploh za moj stil Instagram fotografij, ko želim, da so fotografije “prenasičene”, predvsem pa, da jih lahko obdelam s par potegi prstov po aplikaciji.

Ko se enkrat navadiš Snapseeda, so vse ostale aplikacije zgolj preteklost.

  1. Super prispevek. Ravno nekaj takega iščem. Sem do sedaj sprobal že par podobnih aplikacij in nisem bil zadovoljen z njimi. Tale zgleda precej obetavno…

Komentarji so zaprti.