V ljubljanskem Cityparku se bo kmalu odprl prvi LEGO® Certified Store v Sloveniji. Ekskluzivna trgovina, ki se bo razprostirala na 174 kvadratnih metrih, bo ponudila najširši nabor LEGO izdelkov pri nas.

Otvoritev prvega specializiranega LEGO® Certified Stora bo prava senzacija za vse male in velike ljubitelje slovitih danskih igračk. Ponudba v trgovini bo zajemala širok nabor LEGO izdelkov, od LEGO® Star Wars™ legendarne Vojne zvezd Georga Lucasa do ekskluzivnih linij LEGO® Ideas in LEGO® Creator Expert.

Zveste sestavljače bo navdušila novica, da bo nova trgovina ponudila Pick-A-Brick LEGO zid, ki jih je mogoče kupiti dobesedno na kilograme, in pult Build-A-Mini, ki bo ponujal na tisoče različnih kombinacij sestavljanja lastnih in edinstvenih LEGO figuric. Za vse informacije v zvezi s posebnimi ugodnostmi, ki vam jih pripravljamo ob otvoritvi prvega LEGO® Certified Stora, obiščite našo Facebook stran facebook.com/legostoreslovenija.

Podjetje The LEGO® Group že od samega začetka spodbuja razvoj otrok, ki skozi igro in učenje postajajo graditelji prihodnosti. Letos je Reputation Institute v svojem letnem poročilu RepTrak®100 report podjetje The LEGO® Group uvrstil na šesto mesto najuglednejših podjetij na svetu.

Da so LEGO kocke ena izmed najbolj popularnih kreativnih igrač na svetu, potrjuje statistika: v letu 2015 je imelo na tak ali drugačen način okvirno 100 milijonov otrok izkušnjo z živobarvnimi LEGO kockami. V zadnjem letu je bilo skupno prodanih 72 milijard LEGO elementov v več kot 140 državah, proizvedenih pa je bilo kar 725 milijonov figuric. Za proizvodnjo LEGO elementov se uporablja več kot 60 različnih barv.