Vprašanje za milijon dolarjev. Kaj mora podjetje storiti, da pridobi najboljši kader na trgu? Je to višina plače, različni gadgeti, več prostega časa, pivo po službi? Blackjet Inc #dopeagency se je odločil za malce drugačen “perk”. Namreč, pri njih je za njihove uslužbence marijuana, cannabis, weed, ganja, hemp, dope, green, grass – zastonj!

Toronto-based creative agency Blackjet has added something new, interesting and never tried before to its employee benefits package in order to better attract the best talent in today’s competitive marketplace. It’s the agency’s most progressive perk yet. These days, talent retention is a challenge. Tech giants and startups tend to offer really great perks that often mesmerize employees.

Today we’re proud to announce our most progressive incentive: Free access to pot – otherwise known as cannabis, marijuana, hemp, dope, grass, weed, ganja, doob, spliff and/or Mary Jane.

And Happy April Fool’s Day.

dopeagency

One Response to Blackjet Inc #dopeagency / zastonj marihuana za kreativce / oglas za delo

  1. Miha J. pravi:

    Ha, ni slaba ideja.

    Si pa ne predstavljam, da bi v pisarni med delom pohal… me res zanima, kakšni so dejanski pogoji za to zastonj marihuano… ker konec koncev, šezmer si, ko skadiš, mal zamaknjen :)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.