Ali ste vedeli, da Nike podarja na Facebooku rabljene telefone iPhone 6? Tudi jaz nisem. 100% sem, da niti Nike ne ve za to, da nekdo “v njegovem imenu” podarja iPhone 6 na Facebooku v skupini Nike Nagradna Igra.

Pizdim. Vedno znova pizdim nad neumnostjo uporabnikov Facebooka, ki dejansko verjamejo, da jim bo nekdo podaril iPhone 6, če bodo lajkali, komentirali in delili naprej objavo na Facebook strani. Pizdim, ker so ljudje očitno pripravljeni narediti vse, če bi lahko nekaj dobili za to. Pizdim, ker se vsak teden ponavljajo enake zgodbe.

Tako, kot oni upajo, da bodo dobili iPhone 6, ki ga podarja Nike, tako jaz upam, da bodo nekoč uporabniki Facebooka tako ozaveščeni, da bodo ignorirali takšne in podobne nagradne igre, kjer nihče ne bo dobil iPhone 6. Upanje umre zadnje, kajne? Oni upajo, da dobijo telefon, jaz pa upam, da ljudi sreča pamet. Verjetno sem jaz večji optimist in bijem bitko z mlini na veter.

Na Facebooku ni nič zastonj. In nihče vam ne bo nič podaril, razen če gre za nagradne igre, kjer je znan organizator in ima objavljenje pogoje sodelovanja v nagradni igri. V nasprotnem primeru vam svetujem, da ne nasedate in da ne upate, da boste dobili nov iPhone 6, ker je to nekdo napisal na Facebooku – no, v tem primeru je nekdo celo “fejkal” blagovno znamko in ji dela poslovno škodo!

nike_iphone