Registrska tablica had / ne, BMW ni moj!

Zbiram registrstke tablice. Ja, to je moja obsesija. Z njo sem okužil še precej tviterašev, ki mi pri tem pomagajo tako, da fotografije registrskih tablic (tistih osebnih) označijo z #registrska. Število registrskih tablic je že krepko preseglo številko 2500 – https://www.had.si/blog//registrska/.

Pa vendar me vsake toliko časa kakšna tablica res preseneti. Glede na to, da sem se že dolgo nazaj odločil, da ne bom imel svoje registrske tablice HAD, me je pred parimi dnevi presenetil Grega Stritar, ki je objavil registrstko tablico HAD na svežem BMWju.

Ne, ni moj. Mi je pa zanimivo to, da je nekdo izbral to oznako. Upam, da mu bo dobro služila, predvsem pa upam, da mu kakšen moj jezen bralec ne bo povzročil kakšne škode na vozilu. Hecam se. Ljudje si v virtualnem svetu upajo veliko več, kot pa v realnem in posledično ni panike!

p.s.: na twitterju objavite fotografijo registrske tablice (custom) in jo označite #registrska in pojavila se bo tukaj – https://www.had.si/blog//registrska/. Hvala!

had