Blogomanija Fashion&Beauty je tretja regionalna konferenca ki se bo odvijala od 8. do 12. junija v hotelu Habakuk v Mariboru. Rdeča nit konference bodo novosti in najaktualnejše teme iz sveta mode in lepote. Do sedaj sta potekali že dve Blogomaniji, ki se ju nisem mogel udeležiti, letošnje pa se zagotovo bom!

Pisalo se je leto 2007 in v Sloveniji so blogi in blogerji rastli kot gobe po dežju. Imeli smo Blogres, družili smo se na Bložiču in precej upanja se je polagalo v pisce blogov. Bili so drugačni časi, družbeni mediji so bili šele v zametkih in mnenje posameznikov je veliko štelo.

Potem se je veliko stvari spremenilo – blogerjev je čedalje manj, tudi na področju “druženja” in izobraževanje se ne dela več. Ampak tako je pri nas. Drugje gledajo na blogerje povsem drugače. Je pa pri nas vse več strokovnjako za social, ki pa nimajo ravno veliko izkušenj. Določeni predavatelji na blogomaniji so pravi strokovnjaki v svoji profesiji in služijo precej dober denar na ta račun.

Blogomanija Fashion & Beauty je dogodek za vse profesionalce, predstavnike medijev, ljubitelje mode, kreacij, lepote, ki tudi s pomočjo interneta in različnih društvenih mrež izpolnjujejo svoje strasti do vsega lepega.

Ko govorimo o Blogomaniji ne govorimo samo o blogih. Blog je samo eden od načinov komunikacije. Govorimo tudi o Instagramu, Youtubeu, Vineu, Snapchatu in ostalih družbenih omrežjih. Več kot 1000 obiskovalcev – aktivnih uporabnikov družabnih omrežij, predstavnikov eminentnih medijev, agencij, podjetij obljublja odlično konferenco, ki bo poskrbela za predstavitev celotne regije. 

Več informacij:

blogomanija