Tudi letos bo wwwp / tokrat že 10. vseslovenski webmaster piknik. Vendar na novi lokaciji / v soboto, 21. maja, na Kopališču Ilirija (na križišču Celovške in Bleiweisove ceste). Očitno so vse ostale lokacije izpred let postale že malce premajhne za vse webmasterje, ki se pridejo družiti, piti, jesti, predvsem pa zabavati na najbolj slaven in znan webmaster piknik v Sloveniji.

Kot vsako leto, bo na njem veliko govora o internetih, veliko pijače, veliko hrane, dobre glasbe, športa in predvsem sproščenega druženja. Prijave s kotizacijo (zavarovalnino) 10 eurov sprejemajo na naslovu http://wwwp.si/#prijava.

Da ne bo pomote – to ni piknik geekov, ki se brez računalnika ne znajo pogovarjati med seboj. To je druženje ljudi iz branže, ki je vsako leto samo še boljši, da o posebnih pripravah nekaterih ekip na športne aktivnosti, ki potekajo v sklopu piknika, niti ne omenjam – kar me spomni, da moram začeti s treningom odbojke, metanjem srpa in kladiva, predvsem pa s hojo po temi (ko se piknik nekje proti jutru konča).

Organizator ne zavrne nikogar, ki se prijavi na piknik – tudi družinam je piknik prijazen!

Več informacij:

Sponzorji so vedno dobrodošli – http://wwwp.si/#podporniki