PitStop Petrol / PETROL Startup Beta – Petrol z izbranimi uporabniki na izbranih lokacijah testira nove storitve. Na spletnem mestu http://pitstop.petrol.si/ si lahko pogledate cenik storitev, ki jih omogoča Petrol, medtem ko ste vi na delovnem mestu.

Mene cene niso prepričale. Ravno nasprotno. 7 eurov za točenje goriva? 5 eurov za dolivanje vitrexa? 7 eurov menjava brisalcev? Svinjsko predrago, da bi sam kadarkoli uporabil to storitev. Ampak verjetno bo komu prišlo to prav. No, jaz bi sicer od Petrola pričakoval obratno zgodbo – da namreč tistim, ki imajo veliko število njihovih točk te storitve ponudijo zastonj, kot bonus.

V tem primeru bi bilo vse skupaj smiselno, tako pa so postavili povsem previsoke cene, ki bi jih lahko naš trg še prenesel. Za 7 eurov  “dobiš” študenta za eno uro in pol. In v tem času ti naredi še kaj drugega, kot pa da da natoči gorivo v vozilo. Me zanima, kdo je postavljal cene. ROI bo definitivno dober v tem primeru!

petrol

3 Responses to PETROL Startup Beta / PitStop Petrol

 1. Petrol pravi:

  Pozdravljen,

  naj najprej opozorimo, da je to testni projekt, s katerim tipamo interes publike v določenih kontroliranih okoljih. To še ni storitev v redni Petrolovi ponudbi.

  Cene sicer še niso dokončno definirane, bomo pa komentirali zgolj vaše pomisleke in vrednost študentske ure. Vaš primer bi bil namreč razumljiv, če bi “naš študent” čakal na našem servisu, da pridete in vam on natoči gorivo v vaš avto.
  To pa ni storitev, ki jo mi testiramo. Naš cilj ne narediti tako storitev, da vam prihranimo kolikor se da časa. To pomeni, da delamo na tem, da vam niti na oddajo in prevzem avtomobila ne bi bilo treba priti.

  Ciljamo na uporabnike, ki cenijo svoj prosti čas ali teh storitev iz različnih razlogov sami ne morejo oz. ne utegnejo opraviti.

  Hvala za objavo! Bomo poslušali morebitne komentatorje.

  Lep pozdrav,
  ekipa Petrol PitStop

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.