Naj vas nič ne ustavi: #TvitajmoZaNaše / Telekom Slovenije

Naj vas nič ne ustavi: #TvitajmoZaNaše, Telekom Slovenije bo za mlade športnike iz socialno šibkih okolij doniral 10.000 evrov. Telekom Slovenije in Olimpijski komite Slovenije (OKS) bosta tudi med letošnjimi poletnimi olimpijskimi igrami, ki bodo na sporedu med 5. in 21. avgustom, in paraolimpijskimi igrami, ki bodo septembra, na družbenem omrežju Twitter izvedla akcijo #TvitajmoZaNaše.

Ob tem bo Telekom Slovenije, ko bodo tviteraši za slovenske športnice in športnike spisali 20.000 tvitov podpore, ki jih bodo označili z uradno značko, v Fundacijo za športnike iz socialno šibkih okolij, ki deluje v okviru OKS, doniral 10.000 evrov.

Telekom Slovenije (@TelekomSlo) in OKS (@TeamSlovenia) bosta v času olimpijskih in paraolimpijskih iger prek svojih profilov na omrežju Twitter redno povzemala najaktualnejše dogajanje v času obeh tekmovanj, pri tem pa se seveda še posebej osredotočala na slovenske športnice in športnike. Z uporabo uradne značke (hashtag) #TvitajmoZaNaše, #TvitajmoZaNase, #TvitamZaNase, #TvitamZaNaše, #potvrio, #riovnas in #riovmeni lahko tviterašice in tviteraši spodbujajo in izkazujejo podporo slovenskim (para)olimpijcem, hkrati pa pomagajo zbirati sredstva za mlade slovenske športnike iz socialno ogroženih okolij. Osnovni namen tovrstnega spodbujanja je promoviranje olimpijskih vrednot, pozitivnega navijanja in spremljanja olimpijskih iger.

Telekom Slovenije, ki sodi med največje podpornike slovenskega športa, bo ob tej priložnosti za navijače pripravil nekaj presenečenj, med katerimi bodo tudi druženje s slovenskimi športniki ter posebni 360-stopinjski posnetki, prek katerih bodo lahko navijači pobliže spoznali športni del življenja olimpijcev.

Na spletni strani www.telekom.si in v vseh Telekomovih centrih po Sloveniji pa bo do 30. 6. 2016 potekala nagradna igra, ki bo štirim srečnežem omogočila tudi ogled olimpijskih nastopov v živo. Navijači bodo v spletni igri »Pot v Rio« z virtualno jadrnico pluli od Pirana do Ria de Janeiro, kamor morajo pripluti čim hitreje, ob tem pa ujeti najboljše sedeže na letošnjih olimpijskih igrah.

Akcijo #TvitajmoZaNaše sta Telekom Slovenije in Olimpijski komite Slovenije uspešno izvedla že v času (para)olimpijskih iger v Londonu 2012 in Sočiju 2014. Skupno sta doslej zbrala prek 40.000 tvitov podpore slovenskim olimpijskim športnikom.

TvitajmoZaNase2016