Nimate poslovne ideje, kako bi zaslužili denar? Ideja je dokaj preprosta – primer Hangout napihljive zofe. Greš na spletno mesto Alixpress in najdeš stvar, ki jo želiš prodajati. Na svojem spletnem mestu naviješ maržo za izdelek (Hangout napihljiva zofa) in jo seveda s popustom 51% ponudiš preko Kuponkota! Hvala Lenart, ker si odkril tole in zložil vse skupaj na način, da bo vsakomu jasen.

Lepo po vrsti:

  • najprej greš na spletno mesto Aliexpress, kjer najdeš izdelek 10 Seconds Inflatable Sleeping bags Adult Hangout Lounger Air Sleep Bag For Camping Beach Infla Air Sofa Lazy bag Camping Bed (link) za $39.02 (Free Shipping to Slovenia via China Post Registered Air Mail), ali pa za $19,90 Fast Inflatable laybag Sleeping Bag Lamzac Hangout Lounger Air Camping Sofa KAISR Beach Nylon Fabric sleep Bed Lazy Chair (link) – hvala Anže
  • nabaviš kup teh napihljivih zof in jih v Sloveniji ponudiš kot Hangout napihljiva zofa (link) za 99,00 EUR
  • ker si želiš pospeševati prodajo, se odločiš, da boš dal ta izdelek na Kuponkota (link) za 49,00 EUR (51% popust)
  • ker je ta napihljiva zofa sedaj trend, jih lahko prodajaš kot vroče žemljice

Zelo preprost način in zelo preprosta izvedba. V bistvu se ni treba niti toliko potruditi, da bi naredil svoje fotografije, ampak vzameš fotografije iz spletnega mesta https://www.fatboy.com/si, kjer so vse te zofe tudi brendirane in katere so oni prvi predstavili trgu. Za naš trg pač “zamegliš” brand in voila. Stvar funkcionira. Kar je seveda zelo napačno in avtorske pravice so nekaj, kar se ne bi smelo takole kršiti. Od Aliexpressa, do Unitradea, do Kuponkota..

Aha. Še vizualno, da boste dobili občutek, kako vse skupaj izgleda. Lenart, hvala za tole!

p.s.: da ne bo kdo razumel napačno. Nič ni narobe, če se vsak po svoje znajde. Tole je samo primer tega, kako se dela in kako lahko z malo vložka zaslužiš precej!

balkan-doo