Aleš Primc udari znova. Tokrat stopa v politiko. Kot je bilo napovedano. Gibanje za otroke in družine bo očitno nova politična stranka na našem političnem parketu, s katerim bo poskušal uresničiti svoje mokre sanje – ki med drugim vključujejo tudi prepoved splata in obvezno služenje vojaškega roka. Del Gibanja za otroke in družine so tudi Angelca Likovič, Metka Zevnik in Norma Korošec (še pomnite?).

Nova desna stranka, ki bo rešila Slovenijo?

Aleš Primc je bil del zgodbe Za otroke gre, vendar mu to ni dovolj. Očitno si želi biti novi mesija, ki bo spremenil Slovenijo in jo rešil moralnega propada. Ženskam bo prepovedal splav in tako obvaroval njihov propad, moškim pa bo zopet uvedel služenje vojaškega roka, da ne bodo imeli časa študirati in da bo še več denarja šlo v vojsko – ker to res potrebujemo v tej situaciji.

Prav tako bo poskušal ukiniti nedeljsko delo, da bodo lahko starši z otroki hodili v cerkev in zavzemal se bo za pošteno plačilo. Sicer se še točno ne zaveda tega, ampak definitivno bo tudi to uredil. Ker on je človek, ki bo uredil razmere v Sloveniji, ki do sedaj niso bile ok. Vendar se ne njegovi visokoleteči cilji s tem ne končajo.

Uredil bo pravosodje, sicer z reformami in v okviru Odbora 2014, kjer sodeluje – verjetno še vedno protestirajo pred sodiščem v Ljubljani! In seveda on bo proti razprodaji domačih podjetij!

Glede na to, da je Aleš Primc zaposlen na Agenciji za kmetijske trge in razvoj podeželja /nadzornik v oddelku za izvedbo kontrol ukrepov razvoja podeželja in kmetijskih trgov ima hudičevo veliko časa. Me prav zanima, če se kdo kdaj vpraša, kaj on dejansko počne v službi in zakaj ga plačujemo, za njegovo politično udejstvovanje v roku službe. Če mu uspe vse to početi po službi, glede na to, da ima družino, pa zgolj in samo kapo dol.

14 Responses to Aleš Primc / Gibanje za otroke in družine / prepoved splava in za obvezno služenje vojske

 1. Gibalec pravi:

  Gibanje za otroke in družine? Fuk! Lepo ime za stranko …

 2. Joško pravi:

  Ko so pa otroci pozimi ležali mokri in premraženi na minus par stopinj v Dobovi, 6, 7, 8 letniki ponoči, nekateri celo brez staršev, pa ni šlo več za otroke! Za otroke gre samo takrat, ko g.Primc potrebuje glasove!

  • BangBrossss pravi:

   Tisti otroci bi lahko ostali v Turčiji in Grčiji, pa jih ne bi zeblo. Kako hudičevo se levičarji borite za druge, čisto vsi imate ta “savior complex”.

   Had mogoče bi lahko vzel Primca za vzgled, služba + stranka. ?
   Da ne boš celo življenje samo zabušant, ki drka na propadlo LDS.

   Ti, Gartner, Savič, Špehar lahko ustanovite stranko; Večni Nakladači in Jokice. Če ne drugega, boste skupaj spacali za 1 desetletje delovne dobe.

   • had pravi:

    ti ze ves, kako je bilo v turciji in grciji, kajne?

    v bistvu si ne bi vzel primca za vzgled. mogoce ne ves vsega, pa potem sklepas po svoje.

    zabusant? seveda, ce ti tako reces..

    • BangBrossss pravi:

     Ne zdrav razum ti da vedit, da so južni predeli Evrope toplejši od centralnih/severnih predelov. Dumbass.
     Ja kaj pa si,če nisi večni nakladač?

    • had pravi:

     vau. in seveda so razmere cloveske?

   • Joško pravi:

    In tebe to tako moti, da si se moral oglasiti in nas poučiti, kaj se spodobi!
    Če bi pa Had tuki je*al vse po spisku malo drugačnim od tebe, bi pa ti z ušesi ploskal. Mal se zamisli nad svojim bivanjem na temu planetu.

    A nima ta komplex Primc?
    S tem, da ga je še nadgradil v “selective savior complex”

   • Miha J. pravi:

    Levicarji ocitno zivimo v razviti druzbi. Pa sem mislil, da gre Primcu za srcnost in clovecnost. Vrednota, pri kateri ocitno desnicarji raje zamizite.

 3. BangBrossss pravi:

  “@had
  27/05/2016 ob 20:46
  vau. in seveda so razmere cloveske?”

  Če povazmem tvoje neumnosti, lahko zapišem “ti ze ves, kako je bilo v turciji in grciji, kajne?”.
  Vsaj topleje je. Kar je bila pa glavna nit mojega dogovora na komentar Joška. Drži se jare registrskih tablic,pleško.

  • Jure pravi:

   po tvoji logiki, bi bilo za njih najbolje kar v Siriji, pod bombami in med minami. Čestitam za takšno “razmišljanje” res. Sicer pa nič novega, ker ima Primc isto volilno bazo kot Janša- neprištevne in dementne starčke. Tisti, ki pa še niso dementni (Vera Ban npr.) pa že tudi odhajajo. Sami faili od politikov na desnici hehe

  • had pravi:

   ad hominem? ko ni drugega, je pa plesa v prvem planu.

   bravo! ponosen. jansa bi ti zaprmej dal piskot

 4. T.Z. pravi:

  Obvezni vojaski rok je imel eno dobro stran: Mulci smo se naucili konkretne discipline. Pa poglej zdaj povprecnega 18-letnega cefurja, in ti bo hitro jasno, da je bila ukinitev obvezne vojaske sluzbe ena vecjih bedarij samostojne Slovenije. Ker prej je mulc dobil lekcijo iz discipline vsaj v vojski, ce je ze doma ni.

  • Joško pravi:

   Ne moreš posploševati, nas je veliko tudi takšnih, ki nismo potrebovali nobenih disciplinskih lekcij in smo šli samo čas zapravljali, medtem ko bi bili na “prostosti” lahko veliko bolj koristni.

   pa btw SV ni nikakršen garant za prevzgojo, to so bili navadni taborniki.

 5. Mojca DK pravi:

  Kakorkoli, vsak ima svojo vizijo in mišljenje, ni pa treba bit nestrpni do drugače mislečih. Vsak ki misli da lahko kaj dobrega doprinese, ga spoštujem. Moje mnenje pa je, da je ime GOD zgrešeno z vseh zornih kotov.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.