Aleš Primc udari znova. Tokrat stopa v politiko. Kot je bilo napovedano. Gibanje za otroke in družine bo očitno nova politična stranka na našem političnem parketu, s katerim bo poskušal uresničiti svoje mokre sanje – ki med drugim vključujejo tudi prepoved splata in obvezno služenje vojaškega roka. Del Gibanja za otroke in družine so tudi Angelca Likovič, Metka Zevnik in Norma Korošec (še pomnite?).

Nova desna stranka, ki bo rešila Slovenijo?

Aleš Primc je bil del zgodbe Za otroke gre, vendar mu to ni dovolj. Očitno si želi biti novi mesija, ki bo spremenil Slovenijo in jo rešil moralnega propada. Ženskam bo prepovedal splav in tako obvaroval njihov propad, moškim pa bo zopet uvedel služenje vojaškega roka, da ne bodo imeli časa študirati in da bo še več denarja šlo v vojsko – ker to res potrebujemo v tej situaciji.

Prav tako bo poskušal ukiniti nedeljsko delo, da bodo lahko starši z otroki hodili v cerkev in zavzemal se bo za pošteno plačilo. Sicer se še točno ne zaveda tega, ampak definitivno bo tudi to uredil. Ker on je človek, ki bo uredil razmere v Sloveniji, ki do sedaj niso bile ok. Vendar se ne njegovi visokoleteči cilji s tem ne končajo.

Uredil bo pravosodje, sicer z reformami in v okviru Odbora 2014, kjer sodeluje – verjetno še vedno protestirajo pred sodiščem v Ljubljani! In seveda on bo proti razprodaji domačih podjetij!

Glede na to, da je Aleš Primc zaposlen na Agenciji za kmetijske trge in razvoj podeželja /nadzornik v oddelku za izvedbo kontrol ukrepov razvoja podeželja in kmetijskih trgov ima hudičevo veliko časa. Me prav zanima, če se kdo kdaj vpraša, kaj on dejansko počne v službi in zakaj ga plačujemo, za njegovo politično udejstvovanje v roku službe. Če mu uspe vse to početi po službi, glede na to, da ima družino, pa zgolj in samo kapo dol.