Evropski poslanec Milan Zver je uporabnik Twitterja. Zmago Maribora je včeraj izkoristil, da je napisal tvit, ki mogoče sodi za šank, nikakor pa ni to tvit, ki bi bil primeren za politika. Mogoče pa se ima on za politika, ki deli že tako razdeljeno Slovenijo. V takšnem primeru je njegov tvit odraz njegovega stanja

Glede na to, da velik pizdim čez komunikacijo na različnih komunikacijskih kanalih, me prav zanima kdo te ljudi izobražuje komunikacije. Sploh poslance, tako EU, kot naše domače, ki pišejo takšne nebuloze. Če gre v njihovem primeru zgolj za to, da dobijo medijsko pojavnost, potem delajo to zelo dobro.

Vendar, kot sem omenil že velikokrat, je najslabše, če smo v takšnih primerih zgolj tiho in se obrnemo stran – problem se ne bo rešil sam od sebe. Z vsako neobsodbo takšnih dejanj, pa bomo postavili lestvico višje in v končni fazi bo v komunikaciji dovoljeno vse – tudi tiste stvari, ki niso dovoljene z ustavo.

Razsodišče za družbene medije? Mogoče..

p.s.: Purger je nadimak koji se prvenstveno koristi za stanovnika Zagreba čiji su preci nekoliko generacija unatrag rođeni u Zagrebu i koji su ondje živjeli / torej Milan ne ve niti to, da Ljubljančani niso purgerji, ampak žabarji

milan_zver

6 Responses to Milan Zver / evropski poslanec / Vsi so proti vam/nam. A se ne damo! Gremo naprej proti Lj-purgerjem!

 1. Jouis pravi:

  V bistvu sta si precej podobna: za malo prgišče pozornosti on neumnosti govori, ti pa jih diseminiraš, oba pod pretvezo (ali v najboljšem primeru iluzijo) moralne superiornosti. Neumnost kot sredstvo za samopromocijo – Zveru lastna, tebi Zverova, kar je pravzaprav še bolj patetično.

  Ne, problem se res ne bo rešil sam od sebe – a kdor misli, da ga bomo rešili s tumpastim ponavljanjem teh istih izjav v kao kritičnih kontekstih, je del problema, ne rešitve.

  In mimogrede, če že googlaš, preberi vsaj do konca: Riječ također može označavati stanovnike drugih gradova koji generacijama prebivaju tamo, ali se u tom slučaju koristi rjeđe. Riječ dolazi iz njemačkog jezika, iz riječi Bürger, a u prijevodu znači stanovnik grada.

 2. Jouis pravi:

  Zanimivo, tudi na kritiko reagirata podobno. Absolutizacija, preusmeritev, črnobelizem, viktimizacija, pa porazna slovnica… vse je tu.

 3. Anonimno pravi:

  In to so ljudje, ki so bili izvoljeni s strani naroda. Za skupno Slovenijo! Bravo gospod profesor sociologije. Čista desetka

 4. AAAA pravi:

  SDS je imel tecaj Postani guru komunikacije. Ali nekaj takega. In tam so se ucili komunicirat kot Zver prikazuje. Pocasi bo treba kapirat in sprejet, da je Zverov nacin komnuikacije primeren stranki, katere clan je in jo zastopa.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.