Danes so v Mehiki, na 50. FIS kongresu, izbirali državo gostiteljico svetovnega prvenstva v nordijskih disciplinah leta 2021. Med kandidati je bila tudi Slovenija, s Planico. Odločitev je padla – Oberstdorf bo gostil svetovno prvenstvo v nordijskih disciplinah leta 2021 in tako sta Planica in Trondheim ostala brez tekmovanja. Kljub temu, pa je Planica dobila Svetovno prvenstvo v poletih leta 2020.

Bolj kot to, da nismo dobili svetovnega prvenstva v nordijskih disciplinah leta 2021, me je presenetila predstavitev Slovenije. Ideja Ski News se mi zdi smiselna in dobra, vendar je bila izvedba tega vse prej kot dobra. Iskreno rečeno – upam, da nikoli ne pride v javnost, kdo se je podpisal pod to.

Vem, da ne šteje zgolj predstavitev, ampak vseeno bi lahko naredili predstavitev, ki bi bila na nivoju in na katero bi bili lahko ponosni. Škoda!

Priporočam začetek gledanja pri tretji minuti, saj če boste prej poslušali govor, ne odgovarjam za vaše zdravje!

2 Responses to Predstavitev Planice za nordijsko svetovno prvenstvo leta 2021/ #wtf

  1. Anonimno pravi:

    Hmmm… Meni pa se predstavitev sploh ne zdi slaba. V bistvu mi ni bilo dolgcas niti 1x med celo predstavitvijo, kar pomeni, da je bila zanimiva. Jaz bi temu definitivno dal thumbs up :)

  2. Nordung pravi:

    To je grozljivka. Kot da so delali šolarji v video krožku.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.