Working nation je slogan blagovne znamke Titos. Izdelke, ki so v ponudbi, si lahko ogledate in naročite na spletnem mestu https://www.weartitos.com/.

Titos spada med tiste blagovne znamke, ki se sprehajajo po robu. Ime, zvezda, barve. Blagovna znamka je ravno dovolj provokativna in dovolj nedefinirana, da je opazna na daleč in pritegne številna vprašanja.

Sam sem imel srečo in sem dobil par majic že v poskusni seriji. Prav tako sem bil zraven na fotografiranju v Zagrebu in od takrat je majica z zvezdo ena mojih najbolj priljubljenih majic. Ne, nimam samo ene majice, da ne bo pomote! Za večerne priložnosti pa je črna majica s črno zvezdo / #topshit!

Upam, da bodo čim prej razširili svoj nabor produktov, saj bi imel tudi kapo s to zvezdo, ali pa hoodia, za te hladne poletne večere. Všeč mi je zvezda in upam, da bodo pri Titos naredili nagradno igro, v kateri bo zmagovalec dobil zastonj tetovažo – te zvezde! In upam, da bom zmagovalec jaz :)

One Response to Titos / Weartitos.com / working nation / nova blagovna znamka

  1. facepalm pravi:

    WOW!! Vidi se, da je šlo veliko truda in znanja v sam dizajn majice. Prav čudim se, kako hipsterji nimajo nobene smiselne ideje, ki bi jo podprli z neko kreativnostjo. Vse je tako na hitro narejeno, 2 minuti photoshopa in poceni tisk, potem pa prodaš alternativcem za 30e, da bodo izzivalni. Lepo vas nategujejo. Cena tiska in majice pa pride od 2-6€. Gotta love red star hippies.

    Ps. očitno je šel ves denar za modele in njihove kickstarter lesene nakupe..

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.