Danes je BitIns predstavil novost na našem tržišču / BitIns bitcoin kupone. Od sedaj boste lahko kupovali bitcoine na prodajnih mestih Petrola po celi Sloveniji. Zadeva je preprosta in omogoča dostop do bitcoinov vsakomur, ki ga to zanima.

Na vseh Petrolovih bencinskih servisih lahko za svoj denar sedaj kupite bitcoine na blagajni. Ko plačate znesek, za katerega želite dobiti bitcoine (ti se prodajajo po ceni, ki je takrat na borzi + 6% provizije) dobite kupon s kodo, ki jo potrebujete za unovčitev.

S tem kuponom lahko unovčite bitcoine preko spletnega mesta https://www.bitins.net, kjer so vsa dodatna navodila in razlaga različnih pojmov, ki jih morate poznati. Lahko jih nakažete nekomu drugemu na bitcoin denarnico, ali pa samo spravite kupon (rok trajanja je 12 mesecev). Takšen kupon je primeren za darilo in je prenosljiv – številko, ki se zgenerira skrijte, kajti v primeru, da jo kdo drug unovči, jo lahko pred vami uporabi.

Zakaj je BitIns bitcoin kupon dobra zadeva?
Ker je veliko skrbi pri nakazovanju denarja na različne borze (btw… strahovi so odveč, če poslujete s tistimi, ki imajo licenco za to!) in pri vplačilu denarja na Petrolu je to precej hitrejši postopek. Kupon lahko shranike, ali podarite, predvsem pa lahko kadarkoli kupite svoje bitcoine, glede na to, da cene na borzi precej nihajo, je to lahko zanimiva špekulacijska priložnost.

Več informacij o BitIns bitcoin kuponih:

2 Responses to BitIns bitcoin kuponi / kupite bitcoine na Petrolu

 1. Anonimno pravi:

  Ojej, ojej, ojej! Ne nasedajte temu oglasnemu sporočilu! In avtorju, ki se mu očitno še sanja ne o bitcoinu in ne zna drugega kot copypastati oglasne puhlice!

  Prvo kot prvo, bitcoin je bil zamišljen kot popolnoma digitalna (oz. če hočete, internetna) in decentralizirana valuta, ki iz procesa eliminira države, banke in ostale mrhovinarje. Potem pa ti pride neki BitIns, ki ravno ruši vse te prednosti in vse skupaj zakomplicira do nezavesti!

  In mimogrede, tipična provizija pri nakupu/prodaji bitcoina je okoli 2 PROMILA, tile pa hočejo naravnost ODERUŠKIH 6 ODSTOTKOV, se pravi kar 30 krat več! Zdaj pa kar sami vzemite v roke preprost kalkulator in z znanjem procentnega računa izračunajte, kako divje mora tečaj zanihati, da ste sploh na ničli.

  Če hočete uporabljati bitcoine, vam res toplo priporočam, da se najprej temeljito poučite, kako vse skupaj deluje, kako funkcionirajo “denarnice”, resnično priporočam, da se podučite (pa ne iz blefsikonov ali zapisov, kot je ta!) o kriptografskem ozadju, kakšne so možne nevarnosti, kako se spoprijeti z njimi…. Samo za pokušino, čeprav je verjetnost za to silno majhna, ni mogoče popolnoma izključiti primera, da vam nekdo čisto nehote “vdre” v denarnico…

  In ko ste gotovi, da vse to res štekate, uporabljajte izključno digitalna orodja, brez papirologije (z izjemo KYC), brez nekih je**nih papirnatih bitcoinov in podobnih posredniških bedastoč. Je občutno ceneje in, kdo bi si mislil, ob nekaj malega zdrave kmečke pameti celo varneje.

  • had pravi:

   kako je bil bitcoin zamišljen in kaj je sedaj bitcoin verjetno ni stvar najine debate? tudi to, da se da z bitcoini kupovati zlato, verjetno ni nič posebnega?

   kje ti kupuješ bitcoine z 2 promiloma provizije? tudi jaz bi bi jih rad s tako nizko provizijo.. do share

   in zakaj bi nekdo moral poznati celoten sistem bitcoinov od mininga do kako deluje denarnice? ker res vsakogar to zanima? ali pač, ker nisi imel česarkoli drugega za napisat?

   vdre v denarnico? prestrašiti je treba ljudi, kajne? ker tudi online plačevanje s karticami ni varno?

   get real

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.