Danes je BitIns predstavil novost na našem tržišču / BitIns bitcoin kupone. Od sedaj boste lahko kupovali bitcoine na prodajnih mestih Petrola po celi Sloveniji. Zadeva je preprosta in omogoča dostop do bitcoinov vsakomur, ki ga to zanima.

Na vseh Petrolovih bencinskih servisih lahko za svoj denar sedaj kupite bitcoine na blagajni. Ko plačate znesek, za katerega želite dobiti bitcoine (ti se prodajajo po ceni, ki je takrat na borzi + 6% provizije) dobite kupon s kodo, ki jo potrebujete za unovčitev.

S tem kuponom lahko unovčite bitcoine preko spletnega mesta https://www.bitins.net, kjer so vsa dodatna navodila in razlaga različnih pojmov, ki jih morate poznati. Lahko jih nakažete nekomu drugemu na bitcoin denarnico, ali pa samo spravite kupon (rok trajanja je 12 mesecev). Takšen kupon je primeren za darilo in je prenosljiv – številko, ki se zgenerira skrijte, kajti v primeru, da jo kdo drug unovči, jo lahko pred vami uporabi.

Zakaj je BitIns bitcoin kupon dobra zadeva?
Ker je veliko skrbi pri nakazovanju denarja na različne borze (btw… strahovi so odveč, če poslujete s tistimi, ki imajo licenco za to!) in pri vplačilu denarja na Petrolu je to precej hitrejši postopek. Kupon lahko shranike, ali podarite, predvsem pa lahko kadarkoli kupite svoje bitcoine, glede na to, da cene na borzi precej nihajo, je to lahko zanimiva špekulacijska priložnost.

Več informacij o BitIns bitcoin kuponih: