Istra je čudovita. Kljub temu, da sem imel občutek, da jo dobro poznam, pa sem v zadnjih štirih dneh odkril, da se je Istra precej spremenila v zadnjih petih letih, ko nisem več tako pogost gost. Čudovita narava, prijazni in prijetni ljudje, odlična hrana in neskončno zanimivosti, ki niso opazne na prvo žogo.

#shareistria “avantura”, na katero sem bil povabljen s strani BMW Slovenija in Istra.hr se je na žalost že končala in v naslednjih dneh bom zbiral vtise in jih poskušal strniti v zgodbe, ki sem jih doživel, predvsem pa slišal v teh dneh. Veliko novih informacij in še več destinacij, kamor nas je “domačin” Marko odpeljal in meni prikazal Istro v malce drugačni luči. Predvsem pa bo v naslednjih dneh objavljeno precej hrane in restavracij, ki so vrhunske!

Jeap, mene je Istra očarala – predvsem narava in ljudje in njihove zgodbe. Končno se nekje zavedajo, da je potrebno ustvarjati zgodbe, da jih potem lahko ljudje pripovedujemo naprej. Đorđe Balaševič bi rekel – ako su lagali mene i ja lažem vas. Ampak za začetek moram začeti v metulji in čebelami!

p.s.: vse fotografije in videoposnetki narejeni z iPhone 6s

bees