Kylie Cosmetics Slovenija / Kylie Jenner in Facebook stran Kylie Cosmetics Slovenija / Kylie Jenner in Facebook stran

Kylie Cosmetics Slovenija / Kylie Jenner in Facebook stran #fakeshit

Kylie Cosmetics je blagovna znamka kozmetike in je v lasti Kylie Jenner. Sam nimam pojma o kozmetiki in Kardashian klanu, ampak na Facebook stran Kylie Cosmetics Slovenija je opozorila kolegica, ki se spozna na te stvari precej bolj kot jaz. Izdelki, ki jih prodajajo pri nas so poceni ponaredki iz Kitajske!

Zakaj se gre? Kylie Cosmetics je spletna trgovina, ki prodaja izdelke Kylie Cosmetics. Med drugim imajo med FAQju zapisano sledeče:

  • Are Kylie Cosmetics products sold at any other retailers?  No. KylieCosmetics.com is the EXCLUSIVE destination for Kylie Cosmetics.

Seveda se je nekdo v Sloveniji znašel in odprl Facebook stran Kylie Cosmetics Slovenija, kjer sedaj “prodaja” izdelke Kylie Cosmetics. Med drugim imajo zapisano: Uradna Slovenska spletna stran Kylie Cosmetics. Omogočamo nakup izdelkov Kylie Cosmetics ter dostavo po celotni Sloveniji.

Smešno je, da so njihove cene precej cenejše, kot so originalne:

  • #fakeshit / Kylie Cosmetics – KOKO K – 19,99€
  • original / Koko K | Lip Kit (vir) – $29.00 USD 

In še tole. Na Facebook strani Kylie Cosmetics Slovenija imajo nagradno igro – kakopačne, kjer zelo uspešno nabirajo “privrženke”, ki bi rade sodelovale in dobili izdelke Kylie Cosmetics. Glede na to, da so očitni izdelki Kylie Jenner hit v Sloveniji, je tudi odziv na nagradno igro zelo velik. Pri takšnih stvareh bi jaz vseeno bil pazljiv in preveril zakaj se gre.

Prvi uspešen dan poslovanja je za nami, zato smo se odločili, da Vas presenetimo z nagradno igro.
Izžrebani srečnež prejme 3x KylieCosmetics LipKit – odtenek po lastni izbiri.

Navodila so sledeča:
1. Stisni Like na naši strani (Kylie Cosmetics Slovenija)👍
2. Lajkaj to objavo👍
3. Deli to objavo
4. V komentar označi 5 prijateljev / prijateljic, katerim prav tako privoščiš LipKit Kylie Cosmetics. 💕

Žrebanje bo 15.07.2016!😎

V vsakem primeru bi bil pozoren na te izdelke, saj ni hudič, da ne dobite ponaredkov, ali pa celo ne dobite ničesar! Ni vse, kar je na internetu tudi resnično. Predvsem pa pozor pri tako ugodnih ponudbah, kot je recimo tale zgornja – ko so izdelki cenejši, kot pa v originalni spletni trgovini.

Kylie Cosmetics Slovenija / Kylie Jenner in Facebook stran
Kylie Cosmetics Slovenija / Kylie Jenner in Facebook stran