MLM bHIP je bil pred časom velik hit?! Ljudje so verjeli, da bodo lahko s pomočjo družbenih omrežij obogateli in dnevno sem dobival ponudbe, da se jim pridružim. Potem je prišlo do stagnacije bHIPa in sedaj sem, po dolgem času zoper prejel par “sporočil”, da so me našli in da se jim lahko pridružim.

Če je na začetku bHIP deloval izključno na Facebooku in preko zasebnih sporočil, pa so se sedaj odločili, da tržno priložnost najdejo tudi na Linkedinu. Včeraj sem dobil tole:

Zdravo, pogledala sem vaš profil in sem se odločila, da vam pišem. V bistvu gre za to, da z mojo ekipo delamo na projektu BYE- Better Youth Experience in se trenutno tudi intenzivno širimo po Evropi. Sodelujemo z wellness podjetjem z Danske in iščem posameznike, ki so odprti za nove izkušnje, ambicizni in pa poslovno usmerjeni. Pa me zdaj samo zanima, če bi vas mogoče zanimalo več informacij.

Moj odgovor je bil preprost:

bHIP?

In potem razkritje:
Pozdravljeni, ja, gre za wellnes podjetje z danske, ki se imenuje bHIP Europe ApS. Imate že kakšne izkušnje s tem?

Potem se ponavadi konča debata, ker se mi ne da ukvarjati z MLM shemami in mrežnim marketingom, kjer vsak pripelje nove in nove “promotorje” – no pri bHIPu so to poimenovali odnosni marketing.

Prebivalci sosednje države bi rekli – isto sranje, drugo pakovanje. In ne bi se veliko motili. Je pa dejstvo, da tako kot so ljudje zaradi Herbalifa izgubili svoje prijatelje, prav tako se je dogajalo pri Amwayu in ostalih mrežnih shemah, bo tudi tu efekt podoben.

No, mene še vedno ne zanima bHIP, niti katerakoli druga shema. Mi je pa všeč, da so bHIPovci spremenili vsaj kopi, ki je bil že rahlo nadležen.

Sicer pa sem ravnokar ugotovil, da delujejo tudi še na Facebooku:

Dne 18.4.2016 sem zagnala svoj največji projekt, na katerega smo se pripravljali več let in sedaj iščemo sposobne/entuziastične/podjetne ljudi, ki bi jih zanimalo sodelovanje in seveda tudi zaslužek. Sedaj ne vem, ali si ti primerna oseba ali ne, ampak to lahko ugotoviva.

Zdaj čist na kratko za kaj se gre – delamo s pomočjo Danskega podjetja, ki deluje v drugi največji industriji na svetu – Wellnessu in kaj mi delamo je, da povezujemo povpraševanje in potrošnjo in to s pomočjo pametnih telefonov/interneta.To je ena največjih zgodb trenutno v Evropi in epicenter vsega je Slovenija!

Dejansko pa sam razporejaš z delovnim časom, plačen si na podlagi produktivnosti, samo delo pa prilagodimo vsakemu posamezniku posebej, kajti jaz ne vem kakšno je tvoje predznanje, na kak način bi želel delati, kot tudi ne kak vir prihodka bi želel iz tega prejemati.

bhip?

jaaaa. poznaš?

haha
https://www.had.si/blog//2015/07/24/bhip-mrezniodnosni-marketing-rekrutacija-zagrabipriloznost-si/

to je tak kot,da bi jaz šla napisat članek o operaciji srca :) tlko o tem

No, pa srečno vsem, ki se boste pridružili srečnim ljudem, ki bodo potem poskušali preko različnih komunikacijskih kanalov priti do novih in novih strank – saj veste, MLM piramide imajo samo en problem – prekmalu zmanjka naivnežev, ki bi vlagali denar v shemo in korist imajo samo tisti na vrhu sheme!