Melania Trump aka Melanija Knavs aka Melania Knauss, kandidatka za prvo damo ZDA je zadnje čase precej v medijih. Najprej je bila podobnost njenega govora z govorom Michelle Obama. Potem je prišla v javnost informacija, da ona ni nikoli končana fakultete, kljub temu da je imela to objavljeno na spletnem mestu – in vse skupaj je eskaliralo, ko je umaknila svoje spletno mesto melaniatrump.com. Danes pa so prišle v javnost še njene gole fotografije, ki jih je posnel fotograf  Alé de Basse­ville leta 1995.

Slovenci bi morali biti ponosni na Melanio Trump aka Melanijo Knavs aka Melanio Knauss. Vsaj tako nas poskušajo prepričati desnosučni mediji, ki so ji izrazito naklonjeni v Sloveniji. Kako pač ne.

Spletno mesto, ki ga je umaknila pred parimi dnevi je vsebovalo zanimiv tekst.

After obtaining a degree in design and architecture at University in Slovenia, Melania was jetting between photo shoots in Paris and Milan, finally settling in New York in 1996

Seveda to ne drži in posledično so mediji v ZDA imeli precej veselja s to zgodbo! Kljub temu, da je bilo spletno mesto umaknjeno, pa je še vedno mogoče dostopati do informacij, ki jih hrani Internet Archive Wayback Machine – https://web.archive.org/web/20160720172020/http://www.melaniatrump.com/my-world

Danes pa je New York Post objavil gole fotografije Melanie Trump iz leta 1995, ki jih je posnel fotograf  Alé de Basse­ville (vir: http://nypost.com/2016/07/30/melania-trump-like-youve-never-seen-her-before/) – The images, some rarely seen and others never published, were obtained exclusively by The Post.

Zanimivo bo tole. Me pa vse to dogajanje okoli Melanie Trump spominja na Slovenijo – okostnjaki kar ne prenehajo padati iz omar in vsak dan mediji odkrijejo kaj novega. Sicer pa smo v Sloveniji že navajeni plagiatorskih govorov in spletnih mest, kjer so objavljene informacije, ki niso bile nikoli resnične. Glede golih fotografij pa je zaenkrat v Sloveniji še bolj slaba praksa. Ampak tudi to še pride verjetno!

Melania Trump / gole fotografije in odstranjeno spletno mesto
Melania Trump / gole fotografije in odstranjeno spletno mesto