Predjubilejni 9. PANČ (Stand-up Festival PANČ 2016) bo med 22. in 26 avgustom spet gostil 5 večerov smeha na Ljubljanskega gradu. Osrednji regionalni festival stand-up komedije ponuja letos 26 komikov iz 8 držav, atraktivni Črni torek in premierni Angleški petek.

Otvoritveni večer prinaša Vida Valiča, ki je po letih košaric ekipi Panča končno spet dahnil usodni: »Da!« Povratniški naboj bo čutiti tudi na ČRNI TOREK, saj se na grad vrača najbolj brutalen gost v zgodovini festivala, Američan Scott Capurro, ki je nastopil tudi v filmskih Očka v krilu in Vojna zvezd. Pot v pekel mu bodo tlakovali Gašper Bergant, Aleksandar Perišič in Tomislav Kozačinski – Koza.

V sredo bodo ob Pižami ordinirali Marina Orsag, Domagoj Pintarić in Marko Puljiz. Pika na i letošnji hrvaški ‘all stars zasedbi’ pa bo četrtkov nastop ljubljenca slovenske publike, Ivana Šarića – ki mu bo tokrat pariral udarni tercet domačih radijskih in TV-zvezd: Tanja Kocman, Uroš Kuzman ter Klemen Bučan.

Čisto na koncu pa bo Panč ponudil še glavno novost – ALL ENGLISH NIGHT oz. ANGLEŠKI VEČER, ki ga bodo stkala čezatlantska naveza Kanadčana Daniela Ryana Spauldinga, Rusa Gleba Tugusheva, ter Britancev Princa Abdija in Gavina MacKenzieja in Jima Cambella (namesto Dava Hilla).

JIM CAMPBELL je bil finalist izbora So You Think You’re Funny in tekmovanja Durex One Night Stand competition, ki ga organizira londonski Soho Theatre. Več informacij o njem najdete tukaj: http://www.chortle.co.uk/comics/j/33531/jim_campbell

1-, 2-, 3- in 5-dnevne vstopnice za Panč 2016 – na voljo že od 11 eur naprej – lahko kupite na vseh prodajnih mestih www.EVENTIM.si + PETROL.

Več informacij o Festivalu Panč:

Panč

panc-160822-plakat