La Toya in Žurnal24 / La Toya bi bila rada DJ in Žurnal ji stoji ob strani

Očitno imata La Toya in Žurnal24 poseben odnos. Zadnje čase so “novice” o La Toyi vsakodnevno prisotne na spletnem portalu Žurnal24 in to takšne novice, ki so jih zaprmej napisali novinarji. Predvidevam, da so imeli v mislih, ko so pisali te članke, da bodo dobili vsaj Pulitzerja. V bistvu pa gre za “self promo” objave, ki so povezane s tem, da bi La Toya rada postala DJ-ka.

Posledično je potrebno priskrbeti čim več objav o njej, da se vzbudi občutek, da ona še obstaja in da je njeno življenje mega uspešno in zanimivo. Podatek, da je za svojo lepoto na mesec zapravila 3000 eurov, je seveda zelo zelo zelo daleč od resnice – kdor jo je videl v živo, verjetno ve zakaj to tako vehementno trdim. Ampak tako se ustvarjajo zgodbe v Sloveniji – mediji dobijo vsebino, “znani” Slovenci pa dobijo svojo medijsko pojavnost.

Tudi sam sem že dvakrat pisal o La Toyi, vendar nikoli tako “kvalitetnih” zgodb, kot jih objavljajo zadnje čase na Žurnalu24 – očitno je čas kislih kumaric zelo močno prisoten in res ni drugih zgodb. Naslov, ki sem jih zadnje čase zasledil so:

La Toya: Zapletla se je z lastnikom diskoteke (vir)

Je pa La Toyi srce za kratek čas ukradel domači poslovnež, lastnik ene izmed slovenskih diskotek, ki je pornesin nekdanji delodajalec, a se tudi tokrat ni izteklo po načrtih. “Bila sva si všeč, a ko sva se dobila, je neprestano gledal za drugimi in me s tem želel narediti ljubosumno.

Tako po 14 letih izgledajo umetne dojke znane Slovenke (vir)

La Toya se je pri rosnih enaindvajsetih odločila za povečanje prsi in sicer si je zaželela dve številki večje. “Takrat se mi je zdelo, da bom z večjimi prsmi, ustnicami in dolgimi svetlimi lasmi dobila več posla in res sem ga.

La Toya: Ne boste verjeli, koliko je zapravila za lepoto! (vir)

Lasni podaljški, umetni nohti, ličila, obleke, visoke pete, seksi spodnje perilo, obiski pri kozmetičarki in frizerki … Za vse to je naša pornesa La Toya, ko je bila na vrhuncu slave in je vsako minuto morala izgledati brezhibno, zapravila vrtoglavih tri tisoč evrov mesečno.

To bo La Toyina nova kariera (vir)

Glede na to, da že od nekdaj obožuje glasbo in jo ogromno posluša, se je odločila, da se bo preizkusila kot D.J.-ka. “Imam nekaj prijateljev, ki so lastniki klubov na Hrvaškem in s katerimi se že dogovarjam za prve nastope. Konec avgusta grem na šolanje, imam pa tudi že menedžerja, ki mi bo urejal nastope, tako da bom sama skrbela le za glasbo in izgled.

la_toya

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja