Duct tape (in ne duck tape) je nepogrešljiv pripomoček vsakega moškega. Vendar pozor – FiberFix je še boljši! Rad imam oglase, vendar me redki navdušijo tako močno, da bi v tistem trenutku odprl denarnico in se odločil za nakup izdelka, ki ga sicer ne potrebujem, ampak me je navdušil.

Pri YouTube oglasu za FiberFix (Redneck Drives a Duct Tape Car off a Cliff!), pa se mi je skoraj zgodilo to. Sama naracija, zgodba, predvsem pa samozavest, ki jo ima glavni protagonist (redneck) v tem oglasu je tako zanimiva, da je resnično pritegnila mojo pozornost.

Ali FiberFix res deluje ali sploh ne, sploh ni pomembno. Zgodba je zanimiva, plastično prikazana in vsebuje kup humornih elementov, ki so potrebni za dobro prodajno zgodbo. V Sloveniji je na tem področju odličen Studio Moderna, vendar jih tale oglas prekaša za precej let.

Me zanima, če bi s FiberFixom uspel rešiti vse Apple kable, ki se mi povaljuje po hiši in vse orodje, ki sem ga uničil, ko sem namesto fizike uporabljal zgolj in samo silo! Medium kit se mi zdi več kot odlična izbira.