Tosama je že pred časom trgu ponudila novost – unisex športne vložke Jasmin Sport, ki so narejeni iz Tencela (pojma nimam, kaj je to). Ko sem prvič slišal za unisex športne vložke, sem se nasmejal in si mislil svoje – spomnim se časov, ko so se navadni vložki Vir 90 uporabljali pri kolesarjenju (ko še ni bilo nikjer kolesarskih hlač s podloženim delom za moške).

Pred dnevi pa sem opazil, da se je Tosama precej resno lotila projekta ozaveščanja moških o njihovih unisex športnih vložkih Jasmin Sport. Posneli so par YouTube videov, ki pa so milo rečeno #WTF.

Naj bo mokra majčka, ne pa jajčka je njihova osnovna komunikacija. Ja, prav ste prebrali. Sicer sem se sprva nasmejal tej kreativnosti, potem, ko pa sem pogledal video, pa sem se zgrozil. Namreč pri Tosami so se odločili, da bo hči podučila očeta o tem, kako in zakaj se uporabljajo unisex športni vložki. In seveda, kot je bilo pričakovati, takšna komunikacija izpade vse prej kot ok. Seveda so posneli še eno video, kjer hčerka razlaga te stvari fotru in pri tem uporablja spodnje besedne zveze

  • Tolk, da boš vedu oči. Tm spodi je lahko tut pr teb vlažno…
  • In ti zdej lahko po mili volji goniš svoj kolo tko, da ti teče… Sej veš od kod. In tale vložek bo čist vse popivnal in ti boš tam spodi suh..
  • Evo oči, tole bo zdej najin vložek..

Dvomim, da bodo s to komunikacijo moške prepričali v to, da si bodo v svoja športna oblačila začeli lepiti vložke. Prav tako dvomim, da je ta način komunikacije, ki so si ga izbrali pravilen in bodo moški vsi navdušeni v trgovinah iskali in kupovali unisex vložke. Jaz malce dvomim, ampak lahko se pa pustim presenetiti. Tosami pa vseeno svetoval, da zamenjajo “guruja”, ki jim je svetoval snemanje teh “woodyallen” videov!

p.s.: upam, da naslednji korak niso unisex tamponi?!?!

Jasmin Sport / unisex športni vložki / Naj bo mokra majčka, ne pa jajčka
Jasmin Sport / unisex športni vložki / Naj bo mokra majčka, ne pa jajčka